Home > Coming soon > New Ford Kuga

NEW FORD KUGA 

BEGIN 2020 VERWACHT

De gloednieuwe Ford Kuga is speciaal ontworpen om elegante styling en robuust vermogen te combineren met een efficiënt, oplaadbaar hybride vermogen. Verfijnd, hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. Het beste van alles in één pakket

Red All New Ford Kuga driving over bridge

Puur rijplezier

De intelligente Adaptive Cruise Control zorgt ervoor dat u met een snelheid rijdt die u zelf kiest. Als de ingebouwde RADAR-sensor een voorligger detecteert, wordt de snelheid van uw voertuig verlaagd, zodat u op een veilige afstand blijft. Zodra de weg weer vrij is, geeft het systeem automatisch gas tot de gekozen snelheid weer bereikt is. Lange ritten worden bovendien nog leuker met het Lane Keeping System dat ervoor zorgt dat u steeds binnen uw baanvak blijft.

Het beste van twee werelden

De nieuwe Kuga Plug-in Hybrid brengt u overal naartoe dankzij de twee bijzonder efficiënte krachtbronnen. Met de geavanceerde elektrische aandrijflijn kunt u kortere ritten maken zonder uitstoot en laad u uw voertuig aan elke netstroombron op. Tijdens langere ritten zorgt de 2.5 liter Duratec-benzinemotor ervoor dat u zo ver kunt gaan als u maar wilt, terwijl de batterij opgeladen wordt. Met deze oplaadbare hybride hoeft u geen compromissen te sluiten, want u krijgt het beste van twee werelden.

Red All New Ford Kuga PHEV charging at home
A hand with mobile phone with FordPass App

Altijd en overal verbonden

De nieuwe Kuga is nu verkrijgbaar met een ingebouwde FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem, waarmee u een hele reeks nieuwe functies krijgt die uw ritten naar een hoger niveau tillen. Gebruik 4G LTE-wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten, stuur bestemmingen rechtstreeks vanaf uw telefoon naar uw navigatiesysteem en ontvang onderweg realtime verkeersinformatieFordPass with Live Traffic. De geavanceerde functies op afstand zorgen ervoor dat u uw nieuwe Kuga overal kunt beheren en in de gaten kunt houden. Gebruik uw telefoon om uw voertuig te vinden, de deuren te vergrendelen en te ontgrendelen en zelfs de motor op afstand te starten om uw auto op koude dagen op te warmen.

Flexibele zetels op maat

De nieuwe Kuga is ontworpen om op alles voorbereid te zijn, met een dynamisch nieuw interieurontwerp dat u ultieme vrijheid geeft en zich aan elke reis aanpast. Hebt u meer kofferruimte nodig voor een lange trip of wilt u liever de luxe van wat extra beenruimte? De flexibele achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven, zodat u zonder problemen alles kunt inpakken wat u nodig hebt.

All New Ford Kuga back seats with woman adjusting them
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top