alt

WE HELPEN OM UW ZAAK TE LATEN BLOEIEN

FORD PRO™ - HET DRAAIT ALLEMAAL OM PRODUCTIVITEIT

WAT IS FORD PRO™?

Ford Pro™ zet alles wat u nodig hebt op één plek.

Onze missie is eenvoudig: we zijn er om uw bedrijfsvoertuigen zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te laten rijden.

Wij kunnen u voorzien van een complete, end-to-end commerciële wagenparkoplossing en u hebt de flexibiliteit om de elementen van Ford Pro te kiezen die u nodig hebt – van het vinden van de juiste voertuigen, tot een scala aan intelligente software voor wagenparkbeheer, onderhoud van het voertuig en financieringsdiensten. Allemaal naadloos verbonden. Dit alles helpt de bedrijfstijd (uptime) van uw voertuig te verhogen en de productiviteit voor uw bedrijf te maximaliseren.

WAARUIT BESTAAT FORD PRO™?

Ford Pro™ is een one-stop-shop. Achter de schermen werken meerdere facetten samen om alles te besturen.

Man using Ford Pro intelligence in a warehouse

FORD PRO™ SOFTWARE

Ford Pro™ Software is een reeks softwaretoepassingen die gegevens en realtime visie op al uw wagenparkvoertuigen ontgrendelen.
Door gegevens over de staat en telematica van voertuigen live om te zetten in bruikbare informatie, helpen we u de beschikbaarheid, veiligheid en beveiliging van voertuigen te verbeteren, uw elektrische wagenpark te beheren en de algehele productiviteit te verbeteren.

Afhankelijk van de grootte en specifieke vereisten van uw wagenpark bieden verschillende smartphone-apps en softwareplatforms – waaronder Ford Telematics, Ford Telematics Essentials en FordPass Pro – u toegang tot een groeiend aantal belangrijke hulpmiddelen en abonnementen voor productiviteit en uptime van voertuigen.

Meer over Ford Pro™ Software

Ford mechanic servicing a Ford

FORD PRO™ SERVICE

Is toegewijd aan het maximaliseren van de uptime van uw voertuig, het verlagen van uw kosten, het verhogen van de productiviteit, wanneer het u uitkomt.

Slimmere beslissingen en snellere doorlooptijden dankzij de toegewijde, datagedreven ondersteuning van onze Transit Center verdelers en FORDLiive-centra, waardoor het beheer van uw verbonden Ford-bedrijfsvoertuigen zo effectief mogelijk is.

En geniet van een reeks gespecialiseerde mogelijkheden, waaronder langere openingstijden, inspectie op dezelfde dag, Express service terwijl u wacht en eenvoudige toegang tot het online boeken van onderhoud.

Meer over service

Man charging an electric van

FORD PRO™ OPLAADOPLOSSINGEN

Thuis, depot en openbare oplaadoplossingen: we hebben het allemaal onder controle.

Van transitieplanning, tot infrastructuur, tot het beheren van opladen als een dagelijks onderdeel van uw bedrijf, we staan klaar om u te helpen bij elk aspect van het elektrificeren van uw wagenpark.

Ons Ford Pro™ -laadteam kan u helpen precies te bepalen waar en hoe elektrificatie kan helpen bij uw bedrijf.

En het is niet alleen opladen, Ford Pro™ kan ook helpen met centrale facturering, thuisvergoedingen, oplaadbeheer en andere EV-specifieke E-Telematics-toolsTooltip voor uw wagenpark.

 

Meer over opladen

Man checking Fin Simple financing software

FORD PRO™ FINANCIERING

Til uw bedrijf naar een hoger niveau

Ford Pro™ Financiering biedt een jarenlange ervaring op het gebied van wagenparkfinanciering, met een waaier aan diensten en een probleemloze financiële administratie.

Met directe toegang tot flexibele en vereenvoudigde oplossingen hebben we het leasen of kopen van uw bedrijfsvoertuigen eenvoudiger dan ooit gemaakt.

Workers charging an E-Transit

FORD PRO™ VOERTUIGEN

Ford Pro™ bedrijfsvoertuigen zijn gebouwd om de productiviteit van uw bedrijf te maximaliseren en zijn geïntegreerd met fysieke functies en digitale diensten, allemaal ontworpen om te voldoen aan uw specifieke zakelijke vereisten.

Via Ford Pro™ hebben we ervoor gezorgd dat u snel en eenvoudig het juiste bedrijfsvoertuig van Ford kunt vinden, of het volgens uw exacte specificaties kunt laten maken.

Of het nu gaat om een volledig elektrisch, benzine-, diesel- of hybride model, onze experts staan klaar om u te begeleiden naar de ideale voertuigspecificatie voor u.

En als u iets meer op maat nodig heeft, kunnen wij u ook bij elke stap van het voertuigconversieproces adviseren.

Ontdek voertuigen

WAAROM FORD PRO™?

Laten we het jargon doorbreken! Het is prima om te praten over 'op maat gemaakte oplossingen, 'intelligente software' en 'geïntegreerde services' ... maar waarmee helpt Ford Pro™ u eigenlijk?

Detail of Ford logo oval badge

BOUW UW WAGENPARK

Koop en financier voertuigen die aan uw specifieke zakelijke behoeften voldoen.

Man using FORDLiive on a laptop

VERMINDER DE UITVALTIJD

Blijf op de hoogte van het onderhoud met live software voor de bewaking van de staat van het voertuig.

Ford Transit driving in city

CONTROLEER VOERTUIGEN

Volg het gedrag van voertuigen en chauffeurs met Ford Pro™ Telematics-toepassingen.

Ford commercial vehicle being checked at service point

VERBETER PRODUCTIVITEIT

Maximaliseer de bedrijfstijd (uptime) van het voertuig met nieuwe service- en onderhoudsopties.

Close up on hand with mobile phone

BEHEER HET OPLADEN

Plan en houd toezicht op het opladen van elektrische voertuigen met E-Telematics.

Woman with dog checking fleet finances

BEHEER UW FINANCIERING

Breng voertuigen, conversies, garanties en onderhoudskosten allemaal samen op één plek.

FORDLIIVE

Als voertuigen stilstaan, dan stopt uw bedrijvigheid. Daarom vinden wij dat het geen bijzaak mag zijn om uw voertuigen in goede staat te houden.

FORDLiive is een geïntegreerd producten- en dienstenpakket om de productieve uptime van uw verbonden Ford-bedrijfsvoertuig te maximaliseren.

Door middel van specifieke, datagestuurde technische ondersteuning maakt het slimmere onderhoudsbeslissingen en een snellere doorlooptijd mogelijk, wat uiteindelijk goed is voor uw bedrijf.

Person checking managing fleet on computer

Klik op onderstaande links voor meer informatie