• MAX. LAADRUIMTE
    MAX. LAADRUIMTE
  • MAX. TOELAATBAAR LAADVERMOGEN
    MAX. TOELAATBAAR LAADVERMOGEN
  • ELEKTRISCH RIJBEREIK
    ELEKTRISCH RIJBEREIK
  • CONFIGURATOR

NEW FORD TRANSIT CUSTOM

Europa's best verkochte bestelwagenGebaseerd op S&P werd volledig vernieuwd.

Bekend om zijn kracht en betrouwbaarheid, en nu opnieuw ontworpen. De nieuwe Transit Custom is van kop tot teen ontworpen met geavanceerde connectiviteit en productuviteit als belangrijkste aandachtspunten.

Kiest u voor een verbeterde traditionele dieselmotor of voor een revolutionaire elektromotor? De Transit Custom biedt beide mogelijkheden. De nieuwe E-Transit Custom combineert de bestaande legendarische eigenschappen met nog meer efficiëntieIn vergelijking met conventionele diesel - Transit Custom en emissievrij transport.

Slimme nieuwe ontwerpfuncties zorgen ervoor dat u uw bestelwagen als een mobiel kantoor kunt gebruiken. Bovendien zit deze elektrische bestelwagen boordevol intelligente software en Ford Pro-connectiviteitstools die de nuttige werktijd van uw voertuig maximaliseren en de productiviteit van uw bedrijf verhogen: uw bestelwagen heeft nog nooit zo hard gewerkt.

Onze nieuwe Ford Transit Custom is samen met zeven andere modellen genomineerd door Transportmedia voor de prestigieuze titel van Most Loved Van 2023. Stem tot 22 juni om de uitstekende prestaties van Europa's best verkochte bestelwagen te belonen.

NEEM EEN KIJKJE

Bekijk onze film om vooruit te blikken op de nieuwe Transit Custom.

Ford E-Transit Custom

KIES UW MOTOR

Maak een keuze uit een reeks geavanceerde diesel- en EV-motoren.

Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

BEREIK VAN DE E-TRANSIT CUSTOM

TOT 380 KM GESCHAT RIJBEREIKGebaseerd op een volledig - Transit Custom

Configurator

TOOLS OM DE DAGELIJKSE TAKEN AAN TE PAKKEN

UW MOBIELE KANTOOR

Gebruik uw bestelwagen onderweg als kantoor. Ford SYNC 4Sync 4 - Transit Custom biedt verbeterde connectiviteit dankzij een nieuw 5G-modem, naadloze smartphone-integratie, 13 inch touchscreen, spraakherkenning en live verkeersinformatie om uw route effectiever te kunnen plannen. Slimme extra ontwerpfuncties zoals een handige opbergruimte tussen de stoelen, extra USB-aansluitingen en een innovatieve functie om het stuur te kantelen. Zo kunt u een bureau creëren wanneer u parkeert, ideaal voor een laptop of om te lunchen!

Ford Pro integrated service dashboard on tablet

FORD PRO: DE HERSENS ACHTER DE SPIERKRACHT

Meer dan een eenvoudige bestelwagen: de Transit Custom vormt slechts één onderdeel van een hele geïntegreerde Ford Pro-oplossing. Dit omvat een reeks intelligente softwaretoepassingen en tools voor het beheer van uw wagenpark – zoals Ford Pro E-TelematicsFord Pro™ E-Telematics en FordPass ProFordpass Pro - Transit Custom. Allemaal naadloos verbonden. Dit alles helpt om de werktijd van uw voertuigen te verhogen en de productiviteit van uw bedrijf te maximaliseren.

DE HELE DAG DOOR ELEKTRICITEIT

Gebruik uw elektrisch gereedschap overal waar u werkt. De E-Transit Custom is verkrijgbaar met Pro Power Onboard-technologie, zodat u uw elektrisch gereedschap, lampen, laptops of andere apparaten op het terrein kunt aansluiten.

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard
Ford E-Transit Custom in blue grill close-up

MAAK INDRUK

Het imposante nieuwe exterieur van de E-Transit Custom omvat kenmerkende koplampen die verbonden zijn door een led-strip die de breedte van de motorkap verlicht, plus een trapeziumvormig frontrooster met geometrische details dat de aandacht trekt.

Ford E-Transit Custom side view on red background

SLIM DESIGN

De nieuwe Transit Custom biedt verbeterde verhoudingen, met een lagere instaphoogte voor eenvoudigere toegang tot de cabine, extra brede zijschuifdeuren en een hoogte onder de 2,0 mSub 2,0 m hoogte, ideaal voor ondergrondse parkeerplaatsen.

Driver assist parallel parking graphic

DRIVER-ASSIST-TECHNOLOGIE

Parkeren in een drukke straat of een krappe ruimte kan lastig zijn. Maar de Active Park Assist van de nieuwe Transit Custom en de geavanceerde 360°-camera met gesplitst scherm maken het eenvoudigDriver Assist-functies zijn extra's - Transit Custom.

Keyless start close up

INSTAPPEN EN STARTEN ZONDER SLEUTEL

Met het sleutelloze systeem van Ford kunt u instappen en starten zonder in uw zakken op zoek te moeten gaan naar uw sleutels. Zolang u maar uw sleutel bij zich heeft.

Ford E-Transit Custom in red three quarter view

NEW FORD TRANSIT CUSTOM

Configurator

 

Klik op onderstaande links voor meer informatie