• MAX. LAADRUIMTE
    MAX. LAADRUIMTE
  • MAX. TOELAATBAAR LAADVERMOGEN
    MAX. TOELAATBAAR LAADVERMOGEN
  • ELEKTRISCH RIJBEREIK
    ELEKTRISCH RIJBEREIK
  • CONFIGURATOR

NEW FORD TRANSIT CUSTOM

International Van of the Year 2024

Europa's best verkochte bestelwagenGebaseerd op S&P werd volledig vernieuwd.

Bekend om zijn kracht en betrouwbaarheid, en nu opnieuw ontworpen. De nieuwe Transit Custom is van kop tot teen ontworpen met geavanceerde connectiviteit en productuviteit als belangrijkste aandachtspunten.

Kiest u voor een verbeterde traditionele dieselmotor of voor een revolutionaire elektromotor? De Transit Custom biedt beide mogelijkheden. De nieuwe E-Transit Custom combineert de bestaande legendarische eigenschappen met nog meer efficiëntieIn vergelijking met conventionele diesel - Transit Custom en emissievrij transport.

Slimme nieuwe ontwerpfuncties zorgen ervoor dat u uw bestelwagen als een mobiel kantoor kunt gebruiken. Bovendien zit deze elektrische bestelwagen boordevol intelligente software en Ford Pro-connectiviteitstools die de nuttige werktijd van uw voertuig maximaliseren en de productiviteit van uw bedrijf verhogen: uw bestelwagen heeft nog nooit zo hard gewerkt.

KIES UW CARROSSERIESTIJL

KIES UW AANDRIJFLIJN

Kies uit een reeks EV- of geavanceerde dieselmotoren. 

Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

BEREIK VAN DE E-TRANSIT CUSTOM

TOT 327 KM GESCHAT RIJBEREIKGebaseerd op een volledig geladen accu m

Configurator

Red Ford Transit Custom Van driving on the road

INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2024

Uw bedrijf versterken met een kampioen? De nieuwe Ford Transit Custom, Europa's favoriete 1 ton bestelwagenGebaseerd op S&P Gl, heeft de prestigieuze International Van of the Year award gewonnen (IVOTY 2024). De beste beloning voor al uw harde werk!

BEKIJK WAT ER ANDERS IS

NEEM EEN KIJKJE

Bekijk onze film om vooruit te blikken op de nieuwe Transit Custom.

Ford E-Transit Custom
Ford Transit Custom Limited parked, Person making a delivery

SLIM LEVEREN

Remmen aan, motor uit, veilig voertuig. Delivery Assist automatiseert de taken die chauffeurs bij elke stop gebruiken.

Ford Transit Custom Limited parked at port loading bay

SLIM BEHEER

Verbonden met Ford Pro TelematicsFord Pro™ E-Telematics is 12 maanden g of de FordPass Pro-appDe FordPass Pro-app is compatibel, voor maximale productiviteit en veiligheid.

SLIM RIJDEN

Geavanceerde rijhulpsystemen en optionele AWD maken het rijden, parkeren en werken slimmer en veiligerDe Driver Assist-functies zijn be

FORDLiive

FORDLiive is een geconnecteerd uptime-systeem, dat complementair is met alle Ford Pro-voertuigen en helpt om uw voertuigen operationeel en op de weg te houden. FORDLiive wordt geactiveerd vanaf de aflevering van de auto voor in aanmerking komende klanten en voertuigenTransit, Transit Custom, Transit Courier en Ranger en gebruikt een beperkt aantal gegevens van verbonden voertuigen om een snellere voertuigdiagnose te ondersteunen en om ons te helpen onze producten en diensten te verbeteren.

Meer info

FORDLiive banner

TOOLS OM DE DAGELIJKSE TAKEN AAN TE PAKKEN

SLIM DESIGN

De nieuwe Transit Custom biedt verbeterde verhoudingen, met een lagere instaphoogte voor eenvoudigere toegang tot de cabine, handige schuifmogelijkheden over de breedte van de voorstoelen en hij is lager dan 2,0 mLager dan 2,0 m hoogte heeft alleen betrekking op H1-modellen., ideaal voor ondergrondse parkeerplaatsen.

Ford Transit Custom profile view

FORD TRANSIT CUSTOM MS-RT

Adembenemend sportief ontwerp, op maat gemaakte interieurupgrades en onmiskenbare aanwezigheid op de weg. Met zijn onderscheidende karakter en onwrikbare prestaties is de Ford Transit Custom MS-RT uw betrouwbare metgezel, ongeacht de uitdaging die u ermee aangaat.

Ontdek

ford transit custom msrt green front

HET ASSORTIMENT

Klik op onderstaande links voor meer informatie