NEW FORD TOURNEO CONNECT

Groot genoeg om uw werk te vergemakkelijken. Flexibel genoeg voor het hele gezin. De nieuwe Tourneo Connect heeft een dynamische stijl, een verfijnd interieur en een volledig digitale rijervaring.

U kunt kiezen uit efficiënte EcoBoost-benzine- en EcoBlue-dieselmotoren plus een vierwielaandrijving voor elk avontuur.

Zowel het model met 5 als dat met 7 zitplaatsen is verkrijgbaar met een langere wielbasis wat zorgt voor een veelzijdige binnenruimte.

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

KIES UW KLEUR

 

Het getoonde model is een Titanium

BEKIJK HEM IN ACTIE

Ford Tourneo Connect front three quarter view

KIES UW MOTOR

Tourneo Connect biedt een reeks indrukwekkende aandrijflijnen. Of u nu kiest voor de EcoBoost-benzinemotor of een van de twee EcoBlue-dieselopties, een handmatige 6-versnellingsbak of een automatische 7-versnellingsbak – u profiteert van een lager brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

All-New Ford Tourneo Connect rear three quarter view

ESTHETISCH NIEUW ONTWERP 

De nieuwe Tourneo Connect heeft een compleet nieuw ontwerp. Inclusief een sportief nieuw exterieur, met dynamisch gevormde lijnen, gedurfde voorste roosters, een keuze aan opvallende carrosseriekleuren en een stijlvol en ruim interieur.

Ford Tourneo Connect Active interior dashboard

DIGITALE INTERFACE

Met het Tourneo Connect 10,25" digitaal instrumentenpaneel kunt u het display aanpassen met een reeks voertuiggegevens. Terwijl het 8.25" of 10" kleurentouchscreen naadloos aansluit op uw smartphone.

Ford Tourneo Connect Sport front view in motion

VIERWIELAANDRIJVING 

De optionele vierwielaandrijvingTooltip van de Tourneo Connect zorgt voor zelfvertrouwen bij veranderlijke omstandigheden. Het systeem kan bepalen hoeveel koppel naar elke as moet worden gestuurd om een uitzonderlijk rijgedrag en een verbeterde stabiliteit te leveren.

Ford Tourneo Connect interior view showing flexible seating

FLEXIBELE ZITPLAATSEN

Verkrijgbaar met twee of drie rijen zitplaatsen voor vijf tot zeven inzittenden en zowel als Grand- als standaardmodel. Alle zitplaatsen achteraan kunnen naar beneden worden geklapt, naar voren worden gekanteld of worden verwijderd. De voorste passagierszetel kan ook worden neergeklapt voor het vervoeren van extra lange ladingen.

FORDPASS

Ontgrendel een groot aantal connectiviteitsfuncties via uw smartphone. Met de FordPass-appTooltip kunt u de locatie en rijgegevens van uw voertuig controleren, realtime verkeersupdates ontvangen en meldingen over de staat van uw voertuig naar uw telefoon sturen.

hand holding mobile phone showing FordPass App
Ford Tourneo Connect LED headlight close up

X-PACK

Extra X-pack functies omvatten nieuwe LED-koplampen met automatisch grootlicht, LED-achterlichten, achteruitrij camera, en Dual-zone automatische airco (DEATC).

Ford Tourneo Connect frosted windscreen close up

WINTERPACK

Helpt u om op ijskoude winterochtenden in beweging te komen. Optionele Winterpack-functies omvatten verwarmd stuurwiel, Quickclear verwarmde voorruit, en een handige grotere 5-liter ruitensproeiertank met vloeistofniveausensor.

TOURNEO CONNECT VERSIES

Klik op onderstaande links voor meer informatie