FORD TRANSIT CHASSIS CABINE

De Ford Transit Chassis Cabine is het ultieme op het gebied van Transit-flexibiliteit. De bestelwagen kan worden aangepast aan uw specifieke zakelijke behoeften, of u nu een dieplader, kieper, koelwagen of nog iets anders nodig heeft. Wat u ook zoekt, dit is de zwaarste, betrouwbaarste en duurzaamste Transit Chassis Cabine ooit gemaakt.

VOERTUIGTYPES

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

Ford Ranger Chassis Cab in a factory Hall

FORD RANGER CHASSIS CABINE  

De Ford Ranger Chassis Cabine is de nieuwste aanwinst van ons gamma best verkopende pick-ups in Europa. De winnaar van de “International Pick-up Award 2020” vormt het ideale platform voor gespecialiseerde bedrijven die willen rekenen op een robuust en betrouwbaar werkpaard, dat op elk terrein zijn mannetje staat. De stevige carrosserie-op-frameconstructie van de Ford Ranger XL biedt een solide basis voor een ombouw tot 3.270 kg MTM, met een sleepvermogen tot 3.500 kg. De inschakelbare vierwielaandrijving is standaard, dus de Ford Ranger Chassis Cabine heeft dezelfde 4x4 troeven als elke Ford Ranger.

Car park with various Ford Transit Chassis Cabs

OMBOUWINGEN

Creëer de perfecte Ford Transit voor uw bedrijf. Lees hier meer over de Transit-conversies van zowel Ford als onze partners, plus andere nuttige informatie.

ONTDEK DE DETAILS

Klik op onderstaande links voor meer informatie