FORD TRANSIT CHASSIS ENKELE CABINE

Semi-diepladers, kiepwagens, koelwagens of andere opties ... de Transit Chassis Cabine is niet voor niets de beste keuze voor een bestelwagenombouwing.

De enkele rij stoelen van de Transit Chassis Enkele Cabine maximaliseert de ruimte voor het vervoer van goederen.

Elke variant van de Transit Chassis Enkele Cabine - van de L2 (middellange wielbasis) tot de L5 (extralange wielbasis) - is gebouwd met een robuust ladderchassis. Dit vormt een vlakke, sterke basis om uw perfecte voertuig op te bouwen. En met een maximaal laadvermogen van 2.755 kg kunt u de bestelwagen configureren zoals u dat wilt.

Stevig, betrouwbaar en veelzijdig. De Transit Chassis Enkele Cabine is speciaal gebouwd om aan de unieke eisen van uw bedrijf te voldoen.

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

VERKEN DE DETAILS

 

Transit Custom Van with open back door showing load space

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

Ford Ranger Chassis Cab in a factory Hall

FORD RANGER CHASSIS CABINE

De Ford Ranger Chassis Cabine is de nieuwste aanwinst van ons gamma best verkopende pick-ups in Europa. De winnaar van de “International Pick-up Award 2020” vormt het ideale platform voor gespecialiseerde bedrijven die willen rekenen op een robuust en betrouwbaar werkpaard, dat op elk terrein zijn mannetje staat. De stevige carrosserie-op-frameconstructie van de Ford Ranger XL biedt een solide basis voor een ombouw tot 3.270 kg MTM, met een sleepvermogen tot 3.500 kg. De inschakelbare vierwielaandrijving is standaard, dus de Ford Ranger Chassis Cabine heeft dezelfde 4x4 troeven als elke Ford Ranger.

Klik op onderstaande links voor meer informatie