NEW FORD TOURNEO COURIER

SLIM EN HANDIG. KLAAR VOOR AVONTUUR

Wissel tussen twee of vijf zitplaatsen en laad uitrusting voor een lang weekend. Kies tussen benzine en volledig elektrische aandrijflijnen. Met SUV-look, geavanceerde connectiviteit en epische flexibiliteit. Op uw maat. Overal.

KIES UW AANDRIJFLIJN

Kies uit een reeks geavanceerde benzine- en EV-aandrijflijnen.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

Ford Tourneo Courier Active Green rear 3/4 view

RUIMTE

De Tourneo Courier bengt de personenwagen naar een hoger niveau: royale ruimte, maar compact genoeg voor in de stad. Dat betekent dat hij gebouwd is voor avontuur en klaar is om plezier te maken. Door het verbazend grote interieur, de veelzijdigheid van de inklapbare achterzetels en de vele opbergmogelijkheden is het gemakkelijk om alles in te pakken voor ritjes in de natuurMax. towing varies based on cargo.

Ford Tourneo Courier Back seat view

COMFORT

De Tourneo Courier draait om comfort, capaciteit en verschillende configuraties. Eenvoudig inklapbare achterzetels leveren tot 2,45 kubiekemeter bagageruimte op, meer dan genoeg ruimte voor avontuurlijke weekends. Wanneer alle zetels omhoog zijn, kan hij gemakkelijk vijf passagiers vervoeren. Geweldig voor het dagelijks leven of uitstapjes met vrienden.

Ford Tourneo Courier Interior view

CONNECTIVITEIT

De Tourneo Courier heeft een 8-inch touchscreen met SYNC4V769 Voice-operated systems -infotainment en een standaard FordPass Connect-modem. Wanneer deze via de FordPass-app met uw smartphone wordt verbonden, geeft de modem u toegang tot een groot aantal functies, waaronder locatietracking, de status van het voertuig, brandstofniveau, vergrendeling en ontgrendeling op afstand en meer.  

Ford Tourneo Courier Cactus Grey rear 3/4 view

E-TOURNEO COURIER

Hou me op de hoogte

Ford Tourneo Courier Active Green front 3/4 view

TOURNEO COURIER

Hou me op de hoogte

Klik op onderstaande links voor meer informatie