NEW FORD E-TRANSIT

OOK LEVERBAAR UIT VOORRAAD

Volledig elektrisch. Geen compromissen. De nieuwe Ford E-Transit is onze eerste volledig elektrische bestelwagen.

De elektrische Ford Transit is speciaal ontworpen om uw bedrijf te helpen zijn duurzaamheidsdoelstellingen te halen, zonder in te leveren op robuustheid, capaciteit of veelzijdigheid.

Een 400 volt accu met 68 kWh bruikbaar vermogen doet al het harde werk, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over emissiearme zones.  De E-Transit accu levert een indrukwekkend bereik van maximaal 317 kmFull Battery Distance met één acculading.

De E-Transit is verkrijgbaar in twee hoogte- en drie lengtevarianten en biedt tot 15,1 kubieke meter laadruimteSpace and Load limitation. Er zijn zelfs 25 verschillende configuraties, dus wat uw wensen ook zijn, er is een E-Transit die bij uw bedrijf past.

KIES UW E-TRANSIT

Of u nu extra passagiers of meer laadruimte wilt – u kunt de perfecte Ford E-Transit voor uw bedrijf kiezen en configureren.

L2 = medium wielbasis, L3 = lange wielbasis, L4 = lange wielbasis, verlengd chassis

H1 = laag dak, H2 = standaard hoogte, H3 = hoog dak

BEKIJK HEM IN ACTIE

E-Transit

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

MOEITELOOS OPLADEN

E-Transit charging graphic

CONNECTIVITEIT

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Of u nu met één of vijf voertuigen werkt, FordPass Pro geeft u de mogelijkheid om uw voertuigen in goede staat te houden. Met de gratis app kunt u de locatie en status van uw voertuig bekijken, de deuren op afstand vergrendelen of ontgrendelen, oplaadschema's beheren en nog veel meerFordPass Pro.

Meer over FordPass Pro

FORD TELEMATICS

Heeft u een wagenpark van meer dan 5 voertuigen? Ford Telematics kan helpen de productiviteit te maximaliseren en de stilstand van uw voertuigen te minimaliseren. Met krachtige, datagestuurde inzichten kan u de dagelijkse activiteiten van uw wagenpark begrijpen. U kunt snel de status van het voertuig bekijken en de productiviteit verbeteren door problemen die aandacht vereisen snel op te lossenFord Telematics.

Meer over Ford Telematics

Ford Pro Telematics Live Map view

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

FORD SYNC 4

SYNC 4Ford SYNC 4 is een met de cloud verbonden infotainmentsysteem, met geavanceerde routeplanning en spraakherkenning. Cloudconnectiviteit maakt Ford Power-Up Software-updates mogelijk om ervoor te zorgen dat het systeem altijd evolueert. Het wordt ook geleverd met draadloze smartphone-integratie, een nieuw 12inch touchscreen en nog veel meer.

PRO POWER ONBOARD

Ford E-Transit kan ook stroom voorzien voor al uw werktuigen, ongeacht waar u aan het werk bent. Dit is een optionele uitrusting. Pro Power Onboard levert 2.3 KW stroom zonder dat u een generator nodig hebt. U kunt naar believen uw boren, zagen, laptops of andere elektrische toestellen inpluggen in de E-Transit en direct aan het werk gaan.

SELECTEERBARE RIJMODI

Pas aan hoe uw E-Transit rijdt met 3 instelbare rijmodi. Elk past verschillende instellingen aan om de prestaties te optimaliseren voor de omstandigheden. Normal is voor dagelijks rijden; Slippery verbetert de rijvaardigheid in natte of ijzige omstandigheden; en Eco helpt u om het meeste uit de batterij te halen.

TOTAL COST OF OWNERSHIP

Klik op onderstaande links voor meer informatie