FORD E-TRANSIT AANBIEDINGEN

PARTICULIEREN PROFESSIONELEN

 • E-Transit: tot € 15.000 LEZ-premie
  E-Transit

  E-TRANSIT

  Mag uw bedrijfsvoertuig binnenkort niet meer rijden in de lage emissiezone (LEZ) van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Dan komt u in aanmerking voor steun tot 15.000 euro als u een Ford E-Transit koopt of leaset om het oude bedrijfsvoertuig te vervangen door een milieuvriendelijk model.

  Deze premie kan aangevraagd worden door zelfstandigen, micro, kleine en middelgrote ondernemingen die minstens één actieve vestiging hebben in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en aan de andere voorwaarden voldoen.

  Meer info en voorwaarden

 • € 649/maand excl. BTW – in Financiële Renting
  E-Transit

  E-TRANSIT TREND
  BESTELWAGEN 350M Electric Engine 67kWh / 135kw RWD

  In Financiële Renting:

  € 649/maand*
  60 maanden

  BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING

  • Sleutelvrije startfunctie
  • Kunststof laadvloerbekleding (voorgevormd)
  • Automatische airco
  • Elektronische parkeerrem
  • Verwarmbare zetels vooraan
  • ...

  VOORWAARDEN

  * excl. btw, enkel geldig voor professionelen. Inclusief voorschot van 20% van de catalogusprijs excl. btw ofwel € 11.365 excl. btw. Betaling met bankdomiciliëring. Aanbod berekend voor een Financiële Renting op basis van 60 maanden, met een aankoopoptie van 20%. Dit is een aanbod van Axus nv, Bourgetlaan 42 te 1130 Brussel (ingeschreven in de KBO onder nr. 0403.429.730), handelend onder de handelsnaam Ford Lease, en enkel geldig voor professionele klanten. Geldig tot 30/11/2022 en onder voorbehoud van acceptatie van het dossier door Ford Lease en de kredietverzekeraar, en na ondertekening ter goedkeuring van de huurofferte en van het raamcontract met de algemene huurvoorwaarden. Onder voorbehoud van wijziging in geval van veranderingen m.b.t. de catalogusprijs, de prijs van opties en toebehoren, de korting en/of van belastingen. Noch de opgave van de standaarduitrusting, noch de technische kenmerken zijn bindend. Het afgebeelde voertuig kan afwijken van het vermelde voertuig. Voor meer informatie over het product, de prijs, de fiscaliteit van uw voertuig, contacteer uw Ford-verdeler of raadpleeg www.nl.ford.be.

Klik op onderstaande links voor meer informatie

 

Top