Klik hier om te chatten met onze virtuele assistent en meer

FORD E-TRANSIT AANBIEDINGEN

PARTICULIEREN PROFESSIONELEN

 • E-Transit: tot € 15.000 LEZ-premie
  E-Transit

  E-TRANSIT

  Mag uw bedrijfsvoertuig binnenkort niet meer rijden in de lage emissiezone (LEZ) van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Dan komt u in aanmerking voor steun tot 15.000 euro als u een Ford E-Transit koopt of leaset om het oude bedrijfsvoertuig te vervangen door een milieuvriendelijk model.

  Deze premie kan aangevraagd worden door zelfstandigen, micro, kleine en middelgrote ondernemingen die minstens één actieve vestiging hebben in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en aan de andere voorwaarden voldoen.

  Meer info en voorwaarden

 • E-Transit: 0% Financiële Renting
  E-Transit

  E-TRANSIT
  360M 67KWH / 135KW RWD

   

  In Financiële Renting:

  € 575/maand*

  60 maanden

  0% GREEN LEASE**

  VOORWAARDEN

  *Excl. btw, enkel geldig voor professionelen. Inclusief voorschot van € 11.365 excl. btw. Betaling met bankdomiciliëring. Aanbod berekend voor een Financiële Renting op basis van 60 maanden, met een aankoopoptie van 20%. Dit is een aanbod van Axus nv, Bourgetlaan 42 te 1130 Brussel (ingeschreven in de KBO onder nr. 0403.429.730), handelend onder de handelsnaam Ford Lease, en enkel geldig voor professionele klanten. Geldig tot 31/03/2023 en onder voorbehoud van acceptatie van het dossier door Ford Lease en de kredietverzekeraar, en na ondertekening ter goedkeuring van de huurofferte en van het raamcontract met de algemene huurvoorwaarden. Onder voorbehoud van wijziging in geval van veranderingen m.b.t. de catalogusprijs, de prijs van opties en toebehoren, de korting en/of van belastingen. Noch de opgave van de standaarduitrusting, noch de technische kenmerken zijn bindend. Het afgebeelde voertuig kan afwijken van het vermelde voertuig. Voor meer informatie over het product, de prijs, de fiscaliteit van uw voertuig, contacteer uw Ford-verdeler of raadpleeg www.nl.ford.be. 

  **De Financiële Renting is een verhuur op lange termijn (24 tot 60 maanden) met aankoopoptie van min 16%, uitsluitend bestemd voor professionele klanten in België, aangeboden door Axus N.V., Bourgetlaan 42, 1130 Brussel (BCE 0403.429.730 - FSMA 016860 A), handelend onder de handelsnaam Ford Lease. Het aanbod met 0% rente is enkel geldig tot 31/03/2023 voor de Financiële Renting van een Ford E-Transit voertuig, onder voorbehoud van acceptatie van uw dossier en na ondertekening voor akkoord van het aanbod en de algemene huurvoorwaarden. Huurprijs onder voorbehoud van wijziging in geval van verandering m.b.t. de catalogusprijs, de prijs van opties en accessoires, de vlootkorting en/of van de belastingen. Het beeld van het voertuig is niet contractueel. Voor meer informatie over het voertuig kunt u contact opnemen met uw Ford-dealer of ford.be bezoeken.

Klik op onderstaande links voor meer informatie

 

Top