FORD E-TRANSIT BESTELWAGEN

Met tot 317 km volledig elektrisch rijbereik en geen compromis op het gebied van vermogen. De nieuwe Ford E-Transit Bestelwagen kan elke taak aan.  Gebruik onze nieuwe actieradiuscalculator om in te schatten hoe ver u kunt rijden afhankelijk van uw rijomstandigheden. Probeer onze actieradiuscalculator.

Kies uit twee beschikbare hoogtes en drie laadlengtes om de perfecte elektrische bestelwagen voor uw bedrijf te configureren. Bovendien helpen een reeks intelligente SYNC 4 en FordPass Pro-connectiviteitsfuncties en Ford Pro E-Telematics en wagenparkbeheeroplossingen om de inzetbaarheid van voertuigen te maximaliseren en de productiviteit voor uw bedrijf te verbeteren. 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Bekijk onze film om de Ford E-Transit in actie te zien.

E-Transit front three-quarter view

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

MOEITELOOS OPLADEN

CONNECTIVITEIT

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Of u nu met één of vijf voertuigen werkt, FordPass Pro geeft u de mogelijkheid om uw voertuigen in goede staat te houden. Met de gratis app kunt u de locatie en status van uw voertuig bekijken, de deuren op afstand vergrendelen of ontgrendelen, oplaadschema's beheren en nog veel meerFordPass Pro.

Meer over FordPass Pro

FORD TELEMATICS

Heeft u een wagenpark van meer dan 5 voertuigen? Ford Telematics kan helpen de productiviteit te maximaliseren en de stilstand van uw voertuigen te minimaliseren. Met krachtige, datagestuurde inzichten kan u de dagelijkse activiteiten van uw wagenpark begrijpen. U kunt snel de status van het voertuig bekijken en de productiviteit verbeteren door problemen die aandacht vereisen snel op te lossenFord Telematics.

Meer over Ford Telematics

Ford Pro Telematics Live Map view

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

FORD SYNC 4

SYNC 4Ford SYNC 4 is een met de cloud verbonden infotainmentsysteem, met geavanceerde routeplanning en spraakherkenning. Cloudconnectiviteit maakt Software Update mogelijk om ervoor te zorgen dat het systeem altijd evolueert. Het wordt ook geleverd met draadloze smartphone-integratie, een nieuw 12inch touchscreen en nog veel meer.

PRO POWER ONBOARD

Ford E-Transit kan ook stroom voorzien voor al uw werktuigen, ongeacht waar u aan het werk bent. Dit is een optionele uitrusting. Pro Power Onboard levert 2.3 KW stroom zonder dat u een generator nodig hebt. U kunt naar believen uw boren, zagen, laptops of andere elektrische toestellen inpluggen in de E-Transit en direct aan het werk gaan.

SELECTEERBARE RIJMODI

Pas aan hoe uw E-Transit rijdt met 3 instelbare rijmodi. Elk past verschillende instellingen aan om de prestaties te optimaliseren voor de omstandigheden. Normal is voor dagelijks rijden; Slippery verbetert de rijvaardigheid in natte of ijzige omstandigheden; en Eco helpt u om het meeste uit de batterij te halen.

Ford E-Transit Van loadspace view

LAADRUIMTE

De E-Transit Bestelwagen biedt tot 15,1 kubieke meter veilige laadruimte, plus een laadvloerlengte van maximaal 4.256 mm (in de L4-variant). Eenvoudige toegang tot de laadruimte via een schuifdeur aan de zijkant of langs de achterdeuren op volledige hoogte en ingebouwde opstap bij de achterbumper.

TOTAL COST OF OWNERSHIP

KIES UW E-TRANSIT

Of u nu extra passagiers of meer laadruimte wilt – u kunt de perfecte Ford E-Transit voor uw bedrijf kiezen en configureren.

L2 = medium wielbasis, L3 = lange wielbasis, L4 = lange wielbasis, verlengd chassis

H1 = laag dak, H2 = standaard hoogte, H3 = hoog dak

Klik op onderstaande links voor meer informatie