• MAXIMAAL SLEEPVERMOGEN
  • Ranger Dubbele Cabine 3.0-liter V6
    MAX. BRUTO VOERTUIGGEWICHT
  • Ranger Dubbele Cabine Wildtrak 2.0 Ecoblue e-4WD
    MAX. TOELAATBAAR LAADVERMOGEN
  • CONFIGURATOR

    Bekijk de Ranger aanbiedingen

NEW FORD RANGER

DE NIEUWSTE VERSIE VAN EEN ICOON IS HIER.

Met uitstekend laadvermogen; toonaangevende trekkracht; indrukwekkende off-road wendbaarheid; plus een ruime keuze aan motoren en aandrijfopties - het is duidelijk waarom de nieuwe Ford Ranger Europa's best verkopende pick-up blijftGebaseerd op de meest recente.

En het is nu nog beter...

Met een opvallende nieuwe look, meer mogelijkheden en talloze spannende nieuwe designkenmerken en technologische functies. Het nieuwe model is onze meest capabele en indrukwekkende Ranger tot nu toe.

Ford Ranger driving on the road

INTERNATIONAL PICK-UP AWARD 2024

Hij valt opnieuw in de prijzen... De nieuwe Ford Ranger heeft de International Pick-up Award 2024 gewonnen. Het is al de derde keer dat de Ford Ranger deze prestigieuze titel in de wacht sleept. Waar wacht u op? Kies een winnaar voor uw bedrijf.

BEKIJK WAT DE RANGER ALLEMAAL KAN

All-New Ford Ranger front 3/4 view parked by mountains

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

All-New Ford Ranger dashboard view

DESIGN

Het opnieuw ontworpen exterieur van de Ranger is een duidelijke blijk van moderne, goed vervaardigde stevigheid. Met een opvallende rechthoekige grille aan de voorzijde met kenmerkende 'C-Clamp'-dagrijverlichting, gespierde zijkanten van de carrosserie en een breder uiterlijk dan voorheen is niet alleen de stabiliteit verbeterd, maar ziet hij er ook robuuster uit.

All-New Ford Ranger rear 3/4 view driving under overpass

PRESTATIES EN RIJERVARING

De nieuwe Ranger is meer dan capabel...zowel op de weg als ernaast. Met een keuze uit indrukwekkende motor- en aandrijflijnopties, een Advanced Terrain Management-systeem en een groot aantal functies voor bestuurdersassistentie, zoals intelligente Adaptive Cruise Control met Lane-Keeping Aid en Enhanced Active Park Assist.

All-New Ford Ranger tailgate workbench in use

GEBRUIK

Op zoek naar functies om het werk nog eenvoudiger te maken? Wat dacht u van een werkbank die in de kofferklep is ingebouwd, een ingebouwde omvormer die 240 volt en 400 watt aan vermogen levert voor uw elektrische gereedschappen, slimme nieuwe opbergoplossingen, opstaptreden voor de laadbak, zoneverlichting op afstand of gewoon extra laadruimte? Dit is de nieuwe Ranger.

All-New Ford Ranger connected navigation demonstrated on screen

CONNECTIVITEIT EN TECHNOLOGIE

Uitgerust met een arsenaal aan geavanceerde connectiviteits- en assistentietechnologieën. De nieuwe Ranger is het ultieme moderne werkpaard, van verbeterde spraakbediening, navigatie, en smartphone-connectiviteit met ingebouwde AlexaIngebouwde Alexa is niet in alle landen en Ford SYNC 4A3 tot draadloos opladen van apparaten aan boord4 of het leveren van stroom voor uw elektrische gereedschappen.

Front right Ford Ranger MSRT

Ford Ranger MS-RT

Deze revolutionaire pick-up met dubbele cabine is gedurfd en onbevreesd ontworpen en trekt de aandacht op de weg. Even capabel als karaktervol, laat hij een blijvende indruk achter die onmogelijk te vergeten is.

Ontdek

HET VOLLEDIGE GAMMA

KIES UW CARROSSERIESTIJL

Klik op onderstaande links voor meer informatie