All-New Ford Transit Custom Nugget parked in forest with people sitting in front

EINDELOOS AVONTUUR 

NEW FORD TRANSIT CUSTOM NUGGET

NEW FORD TRANSIT CUSTOM NUGGET KAMPEERWAGEN

Voel u direct thuis in de nieuwe Ford Transit Custom Nugget camper. De unieke multi-zone indeling is nu nog veelzijdiger. Met twee aparte tweepersoonsbedden voor 4 volwassenen. Met zowel een eethoek binnen als buiten en een buitendouche achteraan. Geniet van de verbeterde mobiliteit, met een 13 inch SYNC4 touch screenTooltip, elektrische stopcontacten, ledverlichting, USB-C poorten achteraan en de nieuwe, volledig uitgeruste keuken. Deze nieuwe Ford Transit Custom Nugget is ontworpen voor nog meer avontuur.

En eind 2024 kruist de nieuwe Ford Transit Custom Nugget Plug-in Hybrid uw pad om uw vakanties nog meer energie te geven, waar ze u ook brengen.

Het interieur van de nieuwe Ford Transit Custom Nugget met een ladenkoelkast en het ruime werkblad.

HET COMFORT VAN THUIS

Volledig uitgerust en klaar voor gebruik. De keuken van de Ford Transit Custom Nugget werd ontworpen voor gebruik onderweg. Met nieuwigheden zoals een koelkast van 33 liter met laden, geïntegreerde kookplaten en gootsteen met warm en koud water en 20% meer werkoppervlak. Zacht sluitende deuren en uitklapbare handgrepen om kindervingertjes te beschermen. De opklapbare matras creëert meer hoofdruimte in de keuken.

HANDIG, ZONDER GEDOE

Dankzij het slimme design configureert u de Ford Transit Custom Nugget in een handomdraai. Het uitklapbare hefdak bestaat uit stof die zichzelf opvouwt. De buitendouche met koud en warm water achteraan is standaard. De stoelen en tafel voor buiten bergt u makkelijk op in de daartoe voorziene plek. En de verduisterende rolgordijnen zorgen voor meer privacy. Da’s nog lang niet alles. Deze Ford Transit Custom Nugget is de meest flexibele en handige kampeerwagen ooit.

De buitendouche achteraan van de Ford Transit Custom Nugget campingcar