HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Ervaar Ford > Milieu
Notre feuille de route pour l'avenir

Onze blauwdruk voor de toekomst

Producten met een uitstekend brandstofverbruik en lagere CO2-uitstoot. Dat is een belangrijk doel van ons bedrijf.

Het is ook een belangrijk onderdeel van het verantwoordelijkheidsbeleid van ons bedrijf. We zijn altijd bezig met het onderzoeken, evalueren en ontwikkelen van initiatieven die (meer)waarde creëren. Waarde die consistent is met duurzaam behoud en het verbeteren van het milieu-, sociaal en financieel kapitaal. 

Om deze zaken te benoemen, definiëren en veel van onze andere programma's in onder te brengen, hebben we onze 'Blueprint for Sustainability' (Blauwdruk voor duurzaamheid) ontwikkeld.

Een plan en een missie

De blauwdruk omvat onze duurzaamheidsstrategie en weerspiegelt ons standpunt dat kwesties op het gebied van duurzaamheid onderdeel zijn van een complex systeem dat onze producten verbindt met natuur, mensen en de gemeenschappen waarin wij werkzaam zijn.

Het is niet alleen 'het juiste om te doen', duurzaamheid is ook een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie van Ford. Met slimme en duurzame productieoplossingen en een aantrekkelijke serie technologisch geavanceerde auto's met een efficiënt brandstofverbruik, leggen we de basis voor ons lange termijnsucces in Europa. 

Openheid is een belangrijk onderdeel van onze belofte om transparant te zijn en heeft veel bijgedragen aan de vooruitgang van ons bedrijf en de hele automobielsector. Meer informatie vindt u in ons Duurzaamheidsrapport.

corporate.ford.com/go/sustainability

Top