HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Belangrijke informatie > Toegankelijkheid
Accessibility

Toegankelijkheid van de website

Verklaring inzake toegankelijkheid

Bij Ford begrijpen we hoe belangrijk het is om een website aan te bieden die voor iedereen toegankelijk is. Daarom hebben we diverse toegankelijkheidsevaluaties uitgevoerd op ford.be. Hierbij hebben de Web Content Accessibility-richtlijnen (richtlijnen met betrekking tot toegankelijkheid van content op websites) van het World Wide Web Consortium (W3C) opgevolgd.

We zetten in op permanente verbetering en proberen er constant voor te zorgen dat onze content ontwikkeld wordt in overeenstemming met de aanvaarde richtlijnen en normen voor toegankelijkheid en gebruiksgemak. Dit doen we onder andere op de volgende manieren:

Toegang tot onze website

Functies op onze website (inclusief Configurator, Verdeler zoeken en Showroom) werken op responsieve wijze. Ze zijn toegankelijk via mobiele, handheld en desktop-apparaten.

Lettertypen en tekstgrootte

Waar mogelijk hebben we gebruikgemaakt van

  • het standaard, schreefloze lettertype op ford.be, dat goed leesbaar is.
  • Live tekst in plaats van afbeeldingen, voor meer controle en om pagina's sneller te kunnen downloaden.

Instellingen wijzigen

U kunt met uw webbrowser de tekstgrootte op deze website aanpassen. U kunt ook andere handige wijzigingen doorvoeren in uw browser en op uw computer.

Afbeeldingen en alt-tekst

Wanneer dat mogelijk en passend is, hebben afbeeldingen een alt-tekst voor schermlezers. Dit betekent dat als een afbeelding belangrijke informatie weergeeft, de inhoud wordt weergegeven in een alternatieve tekst die door de schermlezer gelezen kan worden.

Contactgegevens

Op elke webpagina staat in de voettekst een koppeling naar de contactinformatie waarmee u offline contact met ons op kunt nemen voor meer informatie.

Deze toegankelijkheidsverklaring is uitgegeven in mei 2017.

Top