• LAADRUIMTE
  • Vracht en laadvermogen
    MAX. LAADVERMOGEN
  • DOORLAADOPSLAGLENGTE TOT
  • CONFIGURATOR

NEW FORD TRANSIT COURIER

Meer ruimte om uw bedrijf te laten groeien.

De nieuwe Transit Courier nu langer, breder en groter, maar nog steeds compact aan de buitenkant. Hij is ook slimmer. Niet alleen maakten we ruimte voor twee europallets, we verhoogden ook de lat met geavanceerde connectiviteit, beveiliging en aandrijflijnen. 

Kies uit benzine, diesel en de 100% elektrische E-Transit Courier.

Voeg een krachtige nieuwe look toe met verbeterde mogelijkheden en u hebt de perfecte partner voor uw grote idee gevonden.

KIES UW AANDRIJFLIJN

Kies uit een reeks geavanceerde EV-, benzine- en dieselmotoren.

Transit Courier rear ¾ loadspace

GEBRUIK

We hebben de grenzen van compact verlegd met de nieuwe, ruimere Transit Courier.

De laadlengte van 1,8 m neemt toe tot 2,6 m bij gebruik van het laadschot. En met 1,22m tussen de wielkuipen is er plaats voor twee europallets en een maximaal laadvermogen van 845 kgVracht en laadvermogen. Een verhoogde dakhoogte van 1,25m draagt bij aan het royale volume. De E-Transit Courier heeft zelfs een extra 44l toegankelijke opslagruimte in de Frunk.

Transit Courier interior cabin

CONNECTIVITEIT

De Transit Courier beschikt over de nieuwste SYNC 4 met 8" of 12" touchscreen en smartphone mirroringSYNC 4: Rijd niet wanneer. Met ingebouwde modem voor verbeterde connectiviteit, realtime navigatie en draadloze updates. De modem maakt ook een reeks verbonden functies voor beveiliging en voertuigstaat mogelijk, waardoor u in contact blijft en de controle houdt.

Transit Courier interior

RIJERVARING

De Transit Courier zit vol met geavanceerde functies om u te helpen uw werkdag door te komen. Intelligente rijhulpsystemenDe rijhulpfuncties zijn, waaronder Adaptive Cruise Control met Lane-Keeping, Pre-Collision Assist, Intelligent Speed Assist en Rear Parking Aid – maken rijden, parkeren en werken eenvoudiger, slimmer en veiligerDe rijhulpfuncties zijn.

HET VOLLEDIGE GAMMA

Met een brede keuze aan modellen, carrosserievarianten, motor- en aandrijfopties, is er een nieuwe Ford Transit Courier die aan elke behoefte voldoet.

E-Transit Courier

E-TRANSIT COURIER

Hou me op de hoogte

Red Transit Courier

TRANSIT COURIER

Hou me op de hoogte

Klik op onderstaande links voor meer informatie