New Ford Mustang®

Een icoon op zich

Aanbevolen catalogusprijs vanaf

€ 58.460Recommende retail price

  

Maak kennis met de 7e generatie van de Ford Mustang® -sportwagen. Opvallend design. Iconisch 5.0-liter V8 motorvermogen en geluid. Interieur in cockpitstijl met aanpasbare digitale displays.

0-100 Km/uPerformance Statistics S650

0

s

Max. vermogenPerformance Statistics S650

0

pk

Max. koppelPerformance Statistics S650

0

Nm

Maak een ritje

Ontdek hoe de Mustang® zich onderscheidt met onze interactieve weergave van 360°Mustang S650 - optional features.

 

Nu bekijken

Special Editions

Mustang® Dark HorseTM

Maak kennis met de eerste nieuwe performance-Mustang in 21 jaar. Unieke carrosseriestyling. Verbeterde aerodynamica, chassis- en motorontwerp – 453 pk en 0 - 100 km/u in 4,4 secondenHorsepower Mustang S650.

Bekijk de Dark Horse

CGI-animatie van een professionele bestuurder op een gesloten circuit. Niet zelf proberen. Model met achterspoiler dat vanaf april verkrijgbaar is.

Krachtige 5.0-liter Ti-VCT V8 Coyote-motor van de vierde generatie, 453 pk vermogen en 540 Nm koppel, plus tal van slimme technologie. Nog steeds tot 100 km/u in 4,4 secondenPerformance Statistics S650

 

Ontdek wat hij te bieden heeft

Superieur Mustang®-interieur

Meer over het interieur

Ford Mustang interior

Vol technologie

Het 12,4" digitaal instrumentenpaneel en het 13,2" Ford SYNC™ 4-touchscreenSYNC 4: Dont drive while distracted Mustang zitten in één scherm rond de bestuurder. 

Voel de kracht

Ervaar de Mustang® helemaal zelf.

 

Testrit aanvragen

  

  

Stileer uw icoon

Ford Mustang driving into the sunset

© 2024 Ford Motor Company. Mustang, Dark Horse, SYNC, SelectShift en FordPass zijn handelsmerken van Ford of zijn dochterondernemingen. Brembo is een handelsmerk van Brembo SpA dat met toestemming wordt gebruikt. MagneRide is een handelsmerk van BMI Group dat met toestemming wordt gebruikt. B&O is een handelsmerk van de Bang & Olufsen Group en wordt met toestemming gebruikt. TREMEC is een handelsmerk van KUO Group dat met toestemming wordt gebruikt.