Home > Personenwagens > NEW KUGA
Aanbevolen catalogusprijs vanaf Gross Retail Price (PV)

NEW FORD KUGA

Mooi ontworpen, opmerkelijk efficiënt, meer dan behendig.

Als onderdeel van onze toewijding om ons assortiment te elektrificeren, is de nieuwe Kuga verkrijgbaar in drie hybride opties: EcoBlue (Mild) Hybrid, Full Hybrid en Plug-in Hybrid. Full Hybrid en Plug-in Hybrid zijn bestelbaar voor levering in 2021. Fords nieuwste hybridetechnologie is ontworpen voor een schonere, stillere en meer verfijnde benadering van hybride SUV-rijden. De Kuga EcoBlue diesel (FWD en AWD) en de EcoBoost benzine bieden geavanceerde niet-hybride motoropties. De keuze is aan u.

Dilemma's zijn niet altijd slecht ...

Een kleur kiezen is eenvoudig. Beslissen is wat lastiger.

 

Het getoonde model is een Kuga Trend

Configureer uw Kuga
Red Ford Kuga

Welke aandrijflijn past bij u?

Een perfecte samensmelting van benzine- en elektrisch vermogen

Kuga's geavanceerde Plug-In Hybrid-technologie (PHEV) combineert een elektrische motor op accu met een 2.5 liter Duratec-benzinemotor. De hybride accu kan thuis of aan openbare oplaadpunten opgeladen worden. De opgevangen energie die tijdens het remmen vrijkomt, zorgt er ook voor dat de accu tijdens het rijden opgeladen wordt. Wanneer de Kuga PHEV volledig opgeladen is, kan hij tot 56 km op uitsluitend elektrisch vermogen rijden, met een totaalbereik tot 748 km.

De Plug-in Hybrid is bestelbaar voor levering in 2021.

Extra ondersteuning voor uw motor

De Kuga EcoBlue (Mild) Hybrid maakt gebruik van een Mild Hybrid systeem dat een elektromotor en een zelfopladende 48-volt batterij omvat. Regeneratief remmen herwint energie die gewoonlijk wordt verspild wanneer u op de rem trapt. De hybride SUV gebruikt die energie om de 2.0-liter dieselmotor te ondersteunen, waardoor de uitstoot wordt verminderd en het brandstofverbruik wordt verbeterd.

Ford Kuga Vignale front view parked

Zelfladende efficiëntie

De zelfladende Kuga Full Hybrid is verkrijgbaar vanaf eind 2020. Hij combineert een zeer efficiënte 2.5-liter Duratec-motor met een elektrische motor op accu en een optionele AWD. Net zoals bij de Mild Hybrid vangt het systeem energie op die gewoonlijk verloren gaat tijdens het vertragen. De grotere accu kan echter meer vermogen opslaan om meer brandstof te besparen en korte afstanden zelfs op louter elektrisch vermogen te rijden.

De slimmere dieseloptie

De Kuga 1.5 en 2.0 liter EcoBlue-dieselmotoren zijn voorzien van de nieuwste technologie om het vermogen, het koppel en het brandstofverbruik te verbeteren en tegelijkertijd de uitstoot te verminderen. Met 120 pk voor de 1.5 liter en 190 pk voor de 2.0 leveren de Kuga-dieselmotoren een indrukwekkend vermogen, met AWD eveneens beschikbaar. Afhankelijk van de keuze die u maakt, kunt u ook kiezen voor een handmatige of geavanceerde automatische transmissie.

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

Onbeperkte prestaties 

De 1.5 liter EcoBoost-benzinemotor op Kuga combineert directe brandstofinjectie, turbocompressie en cilinderuitschakeling voor een uitstekend vermogen en opmerkelijk laag brandstofverbruik. Met een keuze tussen 120 pk of 150 pk profiteert u van de compromisloze prestaties die u verwacht van de conventionele 1.5 liter motor, maar dan met een beter brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

Hoeveel kunt u besparen door over te schakelen naar de Ford Kuga Plug-in Hybrid?

{{::labels.currentVehicleHeaderText}}

{{::labels.energyCostHeaderText}}

{{::labels.yourSavingHeaderText}}

{{::labels.yourSavingSecondaryText}}

{{::finalStepFormatting.prefix}} {{result}} {{::finalStepFormatting.postfix}}

geschatte besparing per jaarEstimated 1 year savings

Hou me op de hoogte

Kuga Best Car Award

Best Car 2020 - Family SUV Award

AutoGids, een van de meest erkende automobielmedia in België, organiseerde in het najaar van 2020 de eerste editie van zijn Best Car Awards. Een verkiezing waarbij de stemmen van de redactie van het magazine werden verzameld, maar ook van professionele journalisten van buiten de organiserende partij, evenals de mening van het grote publiek. De Ford Kuga won in de categorie Family SUV, onder andere door zijn motorenaanbod, de beschikbare uitrustingen, zijn connectiviteit en zijn prijs-prestatieverhouding.

Het beste van twee werelden

De nieuwe Kuga Plug-in Hybrid brengt u overal naartoe dankzij de twee bijzonder efficiënte krachtbronnen. Met de geavanceerde elektrische aandrijflijn kunt u kortere ritten maken zonder uitstoot en laad u uw voertuig aan elke netstroombron op. Tijdens langere ritten zorgt de 2.5 liter Duratec-benzinemotor ervoor dat u zo ver kunt gaan als u maar wilt, terwijl de batterij opgeladen wordt. Met deze oplaadbare hybride hoeft u geen compromissen te sluiten, want u krijgt het beste van twee werelden.

De Plug-in Hybrid is bestelbaar voor levering in 2021.

Uw persoonlijke rijassistent

Uw Ford Kuga combineert een aantal technologieën die samen uw rijervaring comfortabeler en aangenamer maken. Adaptive Cruise Control past automatisch uw snelheid aan uw voorligger aan. Het systeem kan zelfs snelheidsborden herkennen en de snelheid van uw cruisecontrol overeenkomstig aanpassen. Bovendien helpt de Lane Centring-technologie door de wegmarkeringen te volgen, zodat u in het midden van uw rijstrook blijft.

Altijd en overal verbonden

Een ingebouwde FordPass ConnectFordPass Kuga 2020-modem tilt de ervaring met uw nieuwe Ford Kuga naar een hoger niveau. Het systeem is uitgerust met tal van handige functies waaronder wifi4G Wi-Fi Kuga 2020, een verbeterd navigatiesysteem en realtime verkeersinformatieLive Traffic Kuga 2020. Lokaliseer uw voertuig en vergrendel en ontgrendel de deuren. Als u een voertuig met automatische transmissie hebt, kunt u de motor zelfs op afstand starten. Bij een ongeval kan FordPass Connect automatisch de hulpdiensten bellen en hen de locatie van uw voertuig meedelen.

Als u een Kuga Plug-in Hybrid hebt, biedt de FordPass-app zelfs nog meer functies die uitsluitend voor dit type voertuig beschikbaar zijn. Bekijk uw huidige accuniveau en rijbereik; controleer uw rij- en energieverbruikspatronen; zoek openbare oplaadpunten en stel de gewenste oplaadtijden voor thuis in. U kunt zelfs uw cabinetemperatuur instellen voor vertrek.

A hand with mobile phone with FordPass App

Een systeem dat voetgangers beter beschermt

Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection gebruikt cameratechnologie om de weg voor de auto te scannen. Als er een risico op botsen met een voertuig, voetganger of fietser wordt gedetecteerd, dan geeft het systeem u een waarschuwing. Als u niet op tijd reageert, kan het systeem automatisch op volle kracht remmen om de ernst van een frontale botsing te verminderen of zelfs volledig te vermijden.

Flexibele zetels op maat

Het dynamische nieuwe interieur van de Ford Kuga geeft u de ultieme vrijheid om uw voertuig aan elke reis aan te passen. Slim gebruik van de ruimte geeft u maar liefst 612 liter kofferruimte. Hebt u meer opbergruimte nodig voor een lange trip of wilt u liever de luxe van wat extra beenruimte achterin? De flexibele achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven. Schuift u de zetels naar voren, dan verhoogt de laadcapaciteit met maar liefst 67 liter, zodat u zonder problemen alles kunt inpakken wat u nodig hebt.

All New Ford Kuga back seats with woman adjusting them

Alle NEW KUGA versies

Technische specificaties (PDF 2.1MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top