Home > Personenwagens > NEW KUGA
Aanbevolen catalogusprijs vanaf Gross Retail Price (PV)

NEW FORD KUGA

Mooi ontworpen, opmerkelijk efficiënt, meer dan behendig. 

Verkrijgbaar met Fords nieuwste Plug-in Hybrid technologie, voor een schonere, stillere, meer verfijnde benadering van SUV-rijden. Met een scala aan slimme hulptechnologieën en ontwerpfuncties die passen bij een actieve levensstijl. 

Personaliseer uw Ford

Kies een kleur.

 

Het getoonde model is een Kuga Trend

Configureer uw Kuga

Hoeveel kunt u besparen door over te schakelen naar de Ford Kuga Plug-in Hybrid?

{{::labels.currentVehicleHeaderText}}

{{::labels.energyCostHeaderText}}

{{::labels.yourSavingHeaderText}}

{{::labels.yourSavingSecondaryText}}

{{::finalStepFormatting.prefix}} {{result}} {{::finalStepFormatting.postfix}}

geschatte besparing per jaarEstimated 1 year savings

Hou me op de hoogte

Red All New Ford Kuga PHEV charging at home

Het beste van twee werelden

De nieuwe Kuga Plug-in Hybrid brengt u overal naartoe dankzij de twee bijzonder efficiënte krachtbronnen. Met de geavanceerde elektrische aandrijflijn kunt u kortere ritten maken zonder uitstoot en laad u uw voertuig aan elke netstroombron op. Tijdens langere ritten zorgt de 2.5 liter Duratec-benzinemotor ervoor dat u zo ver kunt gaan als u maar wilt, terwijl de batterij opgeladen wordt. Met deze oplaadbare hybride hoeft u geen compromissen te sluiten, want u krijgt het beste van twee werelden.

Rij met gemak in druk verkeer

De intelligente Adaptive Cruise ControlTooltip zorgt ervoor dat u aan de gekozen snelheid blijft rijden. Als de ingebouwde radarsensor een voertuig voor u detecteert, laat hij uw voertuig vertragen zodat u een veilige afstand kunt behouden. Zodra de weg voor u weer vrij is, geeft het systeem gas tot de door u gekozen snelheid weer bereikt is. Lange ritten worden bovendien nog aangenamer met het Lane Keeping System dat ervoor zorgt dat u steeds binnen uw baanvak blijft.

Red All New Ford Kuga driving over bridge
A hand with mobile phone with FordPass App

Altijd en overal verbonden

De nieuwe Ford Kuga is nu verkrijgbaar met een ingebouwde FordPass ConnectFordPass Connect Modem-modem, waarmee u een reeks nieuwe functies krijgt om uw ritten naar een hoger niveau te tillen. Gebruik 4G LTE-wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten, stuur bestemmingen rechtstreeks vanaf uw smartphone naar uw navigatiesysteem en ontvang onderweg realtime verkeersinformatieFordPass with Live Traffic. Geavanceerde functies met afstandsbediening stellen u in staat om uw Kuga altijd en overal te bedienen en in de gaten te houden. Als u voor een Plug-in Hybrid kiest, kunt u de oplaadstatus van uw voertuig rechtstreeks vanaf uw telefoon controleren. U kunt daarnaast meldingen over elektrische voertuigen ontvangen en uw oplaadinstellingen bekijken.

Een systeem dat voetgangers beter beschermt

Pre-Collision Assist met voetgangers- en fietserdetectie gebruikt cameratechnologie om de weg voor de auto te scannen. Als er een risico op botsen met een voertuig, voetganger of fietser wordt gedetecteerd, dan geeft het systeem u een waarschuwing. Als u niet op tijd reageert, dan kan het systeem automatisch remmen om de ernst van een frontale botsing te verminderen of zelfs volledig te vermijden.

all New Ford Kuga driving past modern office building
All New Ford Kuga back seats with woman adjusting them

Flexibele zetels op maat

Het dynamische nieuwe interieur van de Ford Kuga geeft u de ultieme vrijheid om uw voertuig aan elke reis aan te passen. Slim gebruik van de ruimte geeft u maar liefst 612 liter kofferruimte. Hebt u meer opbergruimte nodig voor een lange trip of wilt u liever de luxe van wat extra beenruimte achterin? De flexibele achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven. Schuift u de zetels naar voren, dan verhoogt de laadcapaciteit met maar liefst 67 liter, zodat u zonder problemen alles kunt inpakken wat u nodig hebt.

Alle NEW KUGA versies

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top