Configurator Testrit Verdelers Ask Ford
Home > Personenwagens > FOCUS
Aanbevolen catalogusprijs vanaf Gross Retail Price (PV)

FORD FOCUS

Personaliseer uw Ford

Kies een kleur en koetswerkversie.

Technologie met een doel

De Focus is ontworpen om uw rijervaring op elk gebied te verbeteren.

Deze nieuwe generatie auto zit boordevol geavanceerde functies, zoals Ford Co-Pilot360, een indrukwekkende reeks Driver Assist technologieën zoals Adaptive Cruise Control met Stop & Go en Lane Centering, en Active Park Assist 2. Deze slimme technologieën kunnen zowel het versnellen als het remmen, en het sturen ondersteunen. Bovendien zijn alle nieuwe technologieën zo eenvoudig en handig in gebruik dat u zich zult afvragen hoe u ooit zonder hebt gekund. 

Comfortabel en verbonden

Strakke lijnen, een slanke lay-out en een elegante look. Het interieur van de Focus is comfortabeler, ruimer en chiquer dan ooit. Vanaf nu zijn u en uw auto altijd verbonden, waar u ook bent. Het nieuwe FordPass ConnectFordPass Connect Modem biedt u een reeks kenmerken van onschatbare waarde, zoals Live TrafficFordPass with Live Traffic, wifihotspotWi-Fi hotspot en eCallFordPass eCall. Download de FordPass-app op uw smartphone voor nog meer FordPass Connect-functies. Enkele voorbeelden zijn vergrendelen en ontgrendelen vanop afstand, het brandstofpeil controleren, de locatie van uw geparkeerde voertuig terugvinden, en nog veel meer.

Comfort

 

New Ford Focus transmission

De kracht die u wenst en de efficiëntie die u nodig heeft

De Focus is verkrijgbaar in een assortiment krachtige en erg zuinige motoren, allen voorzien van een automatische 8-versnellingsbak met draaiknop om te schakelen ("rotary gear shift dial") of een manuele 6-versnellingsbak. Het exterieur is ook zowel atletisch als aerodynamisch gevormd, waardoor de efficiëntie nog verder wordt verbeterd.

Uw veiligheid. Onze prioriteit.

Een reeks slimme technologieën zijn ontworpen om u, uw familie en andere weggebruikers te beschermen. Active Braking en Pre-Collision Assist met voetgangers- en zelfs fietsersdetectie waarschuwen u bijvoorbeeld voor potentiële aanrijdingen en remmen zelfs automatisch als u niet op tijd reageert.

New red Ford Focus pre-collision assist

Met ruimte voor alles

In het nieuwe interieur wordt elke vierkante millimeter ruimte benut om u de veelzijdigste Focus ooit te kunnen bieden. Er is volop hoofd-, been en elleboogruimte voor- en achterin het voertuig, zodat zelfs de grootste passagiers zich comfortabel voelen. De achterbank kan 60/40 worden opgedeeld en bijna volledig platgelegd worden voor maximale bagageruimte. En er is een verstelbare laadvloer die u hoger kunt leggen om een verborgen opbergvak te creëren of lager als u meer ruimte nodig hebt.

Aktuellen Angebote

ONTDEK ONZE FOCUS AANBIEDINGEN

Bekijk ze hier

Alle FOCUS versies

Vergelijk versies (PDF 3.9MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top