Configurator Testrit Verdelers Service Afspraak Ask Ford
Home > Personenwagens > FOCUS
Aanbevolen catalogusprijs vanaf Gross Retail Price (PV)

FORD FOCUS

Personaliseer uw Ford

Kies een kleur en koetswerkversie.

Het getoonde model is een Connected

Configureer uw New Focus

Welke aandrijflijn past bij u?

Blue Ford focus side view

Focus Mild Hybrid levert kracht en efficiëntie

De Focus is ontworpen om een onvergetelijke rijervaring en een opmerkelijk brandstofverbruik te combineren. Hij is nu zelfs verkrijgbaar met een geavanceerde EcoBoost Mild Hybrid-aandrijflijn om uitstoot te verminderen en kracht en vermogen en efficiëntie nog te verbeteren. De Focus Mild Hybrid maakt deel uit van Fords belofte om tegen het einde van 2020 veertien geëlektrificeerde voertuigen op de markt te brengen.

De slimmere dieseloptie

Ford Focus is beschikbaar met een keuze uit 1.5 en 2.0 liter EcoBlue-motoren, met de nieuwste dieseltechnologie voor meer vermogen, koppel, zuinigheid en een lagere uitstoot. De motoren leveren een indrukwekkend vermogen van respectievelijk 120 en 150 pk. Afhankelijk van de keuze die u maakt, kunt u ook kiezen voor een handmatige of geavanceerde automatische transmissie.

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

Onbeperkte prestaties

De 1.5 liter EcoBoost-benzinemotor combineert directe brandstofinjectie, turbocompressie en cilinderuitschakeling voor een uitstekend vermogen en opmerkelijk laag brandstofverbruik. Profiteer van de compromisloze prestaties die u verwacht van de conventionele 1,5 liter motor, maar dan met een beter brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

Technologie met een doel

De Focus is ontworpen om uw rijervaring op elk gebied te verbeteren.

Deze nieuwe generatie auto zit boordevol geavanceerde functies, zoals Ford Co-Pilot360, een indrukwekkende reeks Driver Assist technologieën zoals Adaptive Cruise Control met Stop & Go en Lane Centering, en Active Park Assist 2. Deze slimme technologieën kunnen zowel het versnellen als het remmen, en het sturen ondersteunen. Bovendien zijn alle nieuwe technologieën zo eenvoudig en handig in gebruik dat u zich zult afvragen hoe u ooit zonder hebt gekund. 

Comfortabel en verbonden

Strakke lijnen, een slanke lay-out en een elegante look. Het interieur van de Focus is comfortabeler, ruimer en chiquer dan ooit. Vanaf nu zijn u en uw auto altijd verbonden, waar u ook bent. Het nieuwe FordPass ConnectFordPass Connect Modem biedt u een reeks kenmerken van onschatbare waarde, zoals Live TrafficFordPass with Live Traffic, wifihotspotWi-Fi hotspot en eCallFordPass eCall. Download de FordPass-app op uw smartphone voor nog meer FordPass Connect-functies. Enkele voorbeelden zijn vergrendelen en ontgrendelen vanop afstand, het brandstofpeil controleren, de locatie van uw geparkeerde voertuig terugvinden, en nog veel meer.

Comfort

 

Uw veiligheid. Onze prioriteit.

Een reeks slimme technologieën zijn ontworpen om u, uw familie en andere weggebruikers te beschermen. Active Braking en Pre-Collision Assist met voetgangers- en zelfs fietsersdetectie waarschuwen u bijvoorbeeld voor potentiële aanrijdingen en remmen zelfs automatisch als u niet op tijd reageert.

New red Ford Focus pre-collision assist

Met ruimte voor alles

In het nieuwe interieur wordt elke vierkante millimeter ruimte benut om u de veelzijdigste Focus ooit te kunnen bieden. Er is volop hoofd-, been en elleboogruimte voor- en achterin het voertuig, zodat zelfs de grootste passagiers zich comfortabel voelen. De achterbank kan 60/40 worden opgedeeld en bijna volledig platgelegd worden voor maximale bagageruimte. En er is een verstelbare laadvloer die u hoger kunt leggen om een verborgen opbergvak te creëren of lager als u meer ruimte nodig hebt.

Aktuellen Angebote

ONTDEK ONZE FOCUS AANBIEDINGEN

Bekijk ze hier

Alle FOCUS versies

Vergelijk versies (PDF 4.4MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top