NEW FORD TRANSIT CUSTOM MS-RT

Stoer, opvallend en krachtig

Klaar om impact te hebben? De nieuwe Ford Transit Custom MS-RT omarmt de geest van de autosport telkens u de weg op gaat.

EEN ECHTE AANDACHTSTREKKER

Ontwerp dat een tweede blik vereist.

Ford Transit Custom MSRT Green Front
green ford transit ms-rt front left

De weg is van u dankzij de gespierde maar aerodynamische voorbumper met geïntegreerde splitter. Samen met stoere 19” antraciet lichtmetalen velgen met opvallende MS-RT Blue-remklauwen. U bent officieel lid geworden van een club met elite bestelwagens.

transit custom msrt green rear

Laat een indruk achter waar het leven of werk u naartoe brengt. U ziet een imposante achterspoiler, achterdiffuser, sportieve dorpellijsten en bumper, allemaal naadloos geïntegreerd en geïnspireerd door de spannende wereld van de autosport op het hoogste niveau. Aan de voorzijde een stoere voorbumper, met geïntegreerde splitter, met daarin een prominente glanzend zwarte grille. Tijdloos stijlvol vanuit elke hoek.

ford transit custom msrt steering wheel

Ons unieke MS-RT-stuurwiel, compleet met centrummarkering bovenaan, voegt een vleugje stijl toe aan elke rit. En met SYNC4 via een intuïtief 13" touchscreen blijft u uitstekend verbonden tijdens uw rit.

transit custom msrt seats

Ervaar het ultieme rijcomfort. Leun gerust achterover in de MS-RT-sportzetels, vakkundig met de hand gemaakt van premium, synthetisch Eco-Leather® en suède. Met opvallende blauwe contrasterende stiksels en het trotse MSRT-logo net onder de hoofdsteun.

HET ZIT IN DE DETAILS

KIES UW CARROSSERIESTIJL

Klik op onderstaande links voor meer informatie