HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Personenwagens > SUV's

Als u op zoek bent naar een SUV, dan krijgt u bij Ford altijd een slim exemplaar. Waarom? Omdat Ford SUV’s zo intelligent ontworpen zijn, dat ze veelzijdigheid met tal van praktische innovaties en een stijlvol design combineren. Bovendien zijn ze voorzien van opmerkelijke technologieën, terwijl ze ook nog eens tot de meest zuinige SUV’s behoren. Kijk, dat is slim.

Deze voorzieningen kenmerken de perfecte SUV

Ford SYNC steering wheel controls

Ford SYNC

De Ford SYNC-technologie entertaint en houdt u verbonden in alle veiligheid als u rijdt. Met eenvoudige spraakopdrachten regelt u vele taken: bellen en oproepen ontvangen, evenementen zoeken in uw buurt of luisteren naar uw lievelingsmuziek. 

 

Ford EcoBoost engine

Ford EcoBoost

Combineer het beste van twee werelden met Ford EcoBoost. Benzinemotoren die directe brandstofinjectie en turbocompressie combineren om u de ideale mix van vermogen en brandstofverbruik te bieden.

Intelligent All-Wheel Drive

Intelligente vierwielaandrijving

Onder alle omstandigheden wilt u grip op de weg houden. De intelligente vierwielaandrijving bepaalt hoeveel balans en reactievermogen nodig is in natte, droge of gladde omstandigheden of op wisselend terrein. Het stuurt dan de juiste hoeveelheid vermogen naar de voor- of achteras. En voorziet zo in uitstekende controle en minder verbruik.

Ford Puma

De Puma is de nieuwste compacte SUV van Ford. Met een opvallend, modern ontwerp is het een ideale wagen voor in de stad met het karakter van een SUV. De Puma wordt aangedreven door een geavanceerde EcoBoost Hybrid-aandrijflijn die veel vermogen levert met een uitstekende efficiëntie, of u nu binnen of buiten de stad rijdt. En met de selecteerbare rijmodi krijgt u de beste prestaties, ongeacht de weersomstandigheden en op wat voor soort weg u ook rijdt. Verder zorgen technologieën als het B&O-geluidssysteem en SYNC 3 ervoor, dat deze cross-over ontworpen is voor een ongekende rijervaring.

Blue Ford Puma driving in city
Grey Ford Kuga SUV on road

Ford Kuga

Verkrijgbaar met Fords nieuwste Plug-in Hybrid technologie, voor een schonere, stillere, meer verfijnde benadering van SUV-rijden. Met een scala aan slimme hulptechnologieën en ontwerpfuncties die passen bij een actieve levensstijl.

Ford Ranger

Noem het 4x4, all-wheel drive, vierwielaandrijving… maar wat ons betreft geldt één ding: u hebt vier wielen om ze ook allemaal te gebruiken. Ontworpen om u op elk wegdek – en daarbuiten – optimale grip te geven. En de zekerheid dat u elk uitdagend terrein aan kunt.

Ford Explorer parked
Ford Explorer parked

Ford Explorer

De Ford Explorer is een van de meest unieke SUV's ooit. Het elegante en indrukwekkende exterieur is ontworpen om een ongeëvenaarde vakkennis uit te stralen. Het prachtig afgewerkte en veelzijdige interieur biedt comfortabel plaats aan zeven personen, terwijl u toch nog heel wat bagageruimte heeft. Een geavanceerde plug-in hybride aandrijflijn werkt samen met een intelligent All-Wheel Drive-systeem om een indrukwekkend vermogen en unieke efficiënte te leveren. De Ford Explorer is bovendien zorgvuldig ontworpen met extra functies en slimme technologieën om de wereld in comfort en stijl te veroveren.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top