HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Personenwagens > Gezinswagens

Als u op zoek bent naar een SUV, dan krijgt u bij Ford altijd een slim exemplaar. Waarom? Omdat Ford SUV’s zo intelligent ontworpen zijn, dat ze veelzijdigheid met tal van praktische innovaties en een stijlvol design combineren. Bovendien zijn ze voorzien van opmerkelijke technologieën, terwijl ze ook nog eens tot de meest zuinige SUV’s behoren. Kijk, dat is slim.

Deze voorzieningen kenmerken de perfecte gezinswagen

Ford Sync

Ford SYNC

Met Ford SYNC 3 kunt u verbonden blijven en uw telefoon, navigatie en entertainment bedienen met natuurlijke spraakopdrachten. En om de dingen nog intuïtiever te maken, kunt u ook navigeren door de menu's met eenvoudige knijp- en veegbewegingen op het kleurentouchscreen.

Ford EcoMode

Ford EcoBoost

Combineer het beste van twee werelden met Ford EcoBoost. Benzinemotoren die directe brandstofinjectie en turbocompressie combineren om u de ideale mix van vermogen en brandstofverbruik te bieden.

Ford Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control

Met Adaptive Cruise Control kunt u de snelheid kiezen waaraan u wilt rijden en het systeem zal die snelheid aanhouden. Als de ingebouwde RADAR sensor een voertuig voor u detecteert, dan neemt de snelheid automatisch af om een vooraf ingestelde afstand aan te houden. Zodra de weg voor u weer vrij is, zal het systeem versnellen naar uw gekozen snelheid.Tooltip

Ford Tourneo Connect

Elke functie van de Tourneo Connect is ontworpen om reizen eenvoudiger, ontspannender en praktischer te maken voor u en uw passagiers. Het veelzijdige ontwerp en het flexibele zitsysteem zorgen ervoor dat u altijd de ruimte hebt die u nodig hebt. En met een lange lijst met beschikbare technologieën, is de Tourneo Connect ingesteld om uw hele rijervaring te verbeteren.

Blue Ford Tourneo Connect near the river
Grey Ford Kuga on road

Ford Kuga

Maak kennis met deze sterke SUV. Het stoere design van de Ford Kuga straalt van zelfverzekerdheid. Niet verwonderlijk, met zulke krachtige prestaties en zo’n stijlvol uiterlijk. Vanbinnen lijkt de Kuga eindeloos groot, met zijn spectaculaire panoramische dak dat open kan. Ook in veiligheid blinkt de Kuga uit: Fords Intelligent Protection System stemt de verschillende systemen op elkaar af, zodat u verzekerd bent van maximale veiligheid. En de optionele Intelligent All-Wheel Drive geeft u grip in elke situatie.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top