Home > Personenwagens > Gezinswagens

Als u op zoek bent naar een SUV, dan krijgt u bij Ford altijd een slim exemplaar. Waarom? Omdat Ford SUV’s zo intelligent ontworpen zijn, dat ze veelzijdigheid met tal van praktische innovaties en een stijlvol design combineren. Bovendien zijn ze voorzien van opmerkelijke technologieën, terwijl ze ook nog eens tot de meest zuinige SUV’s behoren. Kijk, dat is slim.

Deze voorzieningen kenmerken de perfecte gezinswagen

Ford Sync

Ford SYNC

De Ford SYNC-technologie entertaint en houdt u verbonden in alle veiligheid als u rijdt. Met eenvoudige spraakopdrachten regelt u vele taken: bellen en oproepen ontvangen, evenementen zoeken in uw buurt of luisteren naar uw lievelingsmuziek.

Ford EcoMode

Ford EcoBoost

Combineer het beste van twee werelden met Ford EcoBoost. Benzinemotoren die directe brandstofinjectie en turbocompressie combineren om u de ideale mix van vermogen en brandstofverbruik te bieden.

Ford Adaptive Cruise Control

Adaptive Cruise Control

Met Adaptive Cruise Control kunt u de snelheid kiezen waaraan u wilt rijden en het systeem zal die snelheid aanhouden. Als de ingebouwde RADAR sensor een voertuig voor u detecteert, dan neemt de snelheid automatisch af om een vooraf ingestelde afstand aan te houden. Zodra de weg voor u weer vrij is, zal het systeem versnellen naar uw gekozen snelheid.

Ford Focus

Prestaties zonder in te leveren op gebruiksgemak. Dat biedt deze middelgrote gezinswagen met een overvloed aan ruimte en enorm veel handige functies.

De Ford Focus heeft een opvallend design en er kunnen met gemak vijf mensen in zitten. De perfecte balans tussen kracht en brandstofbesparing dankt de Focus aan zijn vooruitstrevende motoren. Slimme technieken, zoals Ford SYNC2 met stembesturing en Active Park Assist, laten u elke rit weer genieten.

De Ford Focus is ook superveilig. Wist u dat het de eerste auto ooit is die vier Advanced Safety Awards heeft gekregen van EuroNCAP? Dit testinstituut beloonde de Focus bovendien met de hoogste veiligheidsscore van vijf sterren.

Red Ford Focus Estate on Road
Red Ford C-MAX side angle

Ford C-MAX

De vijfzitter C-MAX en de zevenzitter Grand C-MAX zijn praktisch, zuinig en efficiënt. Of u nu veel passagiers mee wilt nemen of veel bagage – of allebei. U klapt de zitplaatsen eenvoudig neer en haalt zo het meeste uit de ruimte. De unieke dubbele schuifdeuren achter maken dat iedereen met gemak instapt in de Grand C-MAX. En met de handenvrije kofferklep slaakt u een zucht van verlichting als u met uw handen vol de wekelijkse boodschappen in wilt laden. Handig!

Zowel de C-MAX als de Grand C-MAX zit boordevol veiligheidssystemen; sommige zijn zelfs bekroond met een EuroNCAP Advanced Award voor innovatie.

Ford Tourneo Connect

Speciaal ontworpen voor grotere gezinnen die meer ruimte willen voor bagage en passagiers is de Ford Tourneo Connect er als vijfzitter en als zevenzitter, de Grand Tourneo Connect. De zee van ruimte deelt u flexibel in dankzij de neerklapbare zetels. Het aantrekkelijke interieur is strak afgewerkt met veel aandacht voor design. Dus zoekt u een veelzijdige auto vol comfort, handige technieken én ruimte, dan is de Tourneo Connect de perfecte keuze.

Yellow Ford Tourneo Connect with family on beach
Grey Ford Kuga on road

Ford Kuga

Maak kennis met deze sterke SUV. Het stoere design van de Ford Kuga straalt van zelfverzekerdheid. Niet verwonderlijk, met zulke krachtige prestaties en zo’n stijlvol uiterlijk. Vanbinnen lijkt de Kuga eindeloos groot, met zijn spectaculaire panoramische dak dat open kan. Ook in veiligheid blinkt de Kuga uit: Fords Intelligent Protection System stemt de verschillende systemen op elkaar af, zodat u verzekerd bent van maximale veiligheid. En de optionele Intelligent All-Wheel Drive geeft u grip in elke situatie.

Ford Mondeo

Wie kiest voor de buitengewoon populaire Mondeo krijgt eigenlijk twee wagens ineen: een geraffineerde luxewagen en een trouwe gezinswagen. Zo brengt de Mondeo verfijning samen met gebruiksgemak – in alles: van design tot comfort en prestaties. Vanbinnen is de Mondeo ruim, en dat geldt ook voor zijn kofferbak. En hij heeft meer dan genoeg geavanceerde veiligheidssystemen aan boord, zoals de opblaasbare gordels achterin. Een veilig gevoel – voor u en uw gezin.

Red Ford Mondeo Estate on Road
Grey Ford S-MAX on road near sea

Ford S-MAX

Sportief en veelzijdig. Krachtig en efficiënt. De vijfzitter S-MAX (optioneel 7 zitplaatsen) combineert gebruiksgemak en prestaties zonder ook maar iets in te leveren. Dat bewijst ook zijn opvallende silhouet, dat geïnspireerd is op de stijl van een sportcoupé. Het intelligente zitsysteem kunt u makkelijk aanpassen aan het aantal passagiers of de hoeveelheid bagage. En de moderne technieken in de S-MAX verhogen bovendien uw veiligheid én verlagen het brandstofverbruik.

Ford Galaxy

De Galaxy is met zeven zitplaatsen onze grootste personenwagen. Uw passagiers kunnen hun benen strekken en relaxen in het bijzonder ruime interieur, dat helemaal ontworpen is voor comfort. Dat is elke rit weer genieten, ook zeker dankzij de geluidsinstallatie met maar liefst negen speakers en het spectaculaire panoramische dak. Bovendien klapt u alle zetels van de tweede rij – met één druk op de knop – op of neer, dankzij het EasyFold-systeem. En uiteraard staat de Galaxy garant voor een superieure rijervaring.

Ford Galaxy Interior

Ford Gezinswagens

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top