Ford Service Pro

FORD PRO™ SERVICE

FORD PRO™ SERVICE

HET IS ONZE BUSINESS OM UW BUSINESS DRAAIENDE TE HOUDEN

U bent aan het juiste adres voor al uw vragen over de diensten, het onderhoud en de herstellingen van uw Ford-bedrijfsvoertuigen.

Ford Pro™ Service is de servicebelofte van Ford voor bedrijfsvoertuigen. De dienst helpt u om stilstand van uw voertuig te minimaliseren en ongemakken en kosten voor uw bedrijf te beperken.

Onze Transit Centers bieden overigens heel wat voordelen voor het onderhoud van uw Ford. Zo werken enkel door Ford opgeleide technici aan uw voertuig en gebruiken we uitsluitend originele onderdelen. Verder gebruiken we gespecialiseerde apparatuur en tools voor alle diensten, onderhoud en herstellingen voor bedrijfsvoertuigen, inclusief garantie.

Zoek een Transit Center

Woman using smart maintenance support

SLIMME ONDERHOUDSASSISTENT

Zou het niet handig zijn om te weten wat u te wachten staat? Onze slimme onderhoudsfuncties helpen u om het juiste onderhoud op precies het juiste moment uit te voeren.

 

EEN GEPASTE VERVANGWAGEN

Als we uw voertuig niet direct aan de praat kunnen krijgen, zorgen we voor een back-up. U krijgt een vervangwagen, terwijl we u uw voertuig zo snel mogelijk herstellen.

Zo bent u snel geholpen en blijft uw bedrijf actief.

Woman collecting a replacement van
FORDLiive logo

FORDLIIVE

FORDLiive, ons nieuwe verbonden uptime-systeem, ontgrendelt de kracht van verbonden voertuigen. Onze klanten krijgen inzichten in de staat van het voertuig en onze Transit Center-verdelers kunnen de bedrijfsvoertuigen van onze klanten productief en op de weg houden.

 

WIJ HOUDEN REKENING MET UW PLANNING

Ford mechanic at a dealership with extended hours

LANGERE OPENINGSTIJDEN

Onze werkplaatsen zijn 57,5 uur per week open.

Ford mechanics doing an express service

FORD EXPRESS SERVICE,
PICK-UP & DELIVERY

Boek Ford Express Service  en laat twee technici tegelijkertijd aan uw bedrijfsvoertuig werken. Uw voertuig staat dan minder lang stil. Tijdens de onderhoudsbeurt kunt u verder werken of even ontspannen.

Met Pick-Up & Delivery komt uw Transit Center uw voertuig ophalen en weer terugbrengen nadat de onderhouds- of herstelwerkzaamheden zijn voltooid. U kunt zich ondertussen op uw bedrijf blijven concentreren.

ONLINE SERVICE AFSPRAAK

U kan via onze online tool snel en makkelijk een onderhouds- en herstellingsbeurt boeken voor één voertuig bij de gewenste verdeler.

Voer uw voertuiggegevens in en maak in vijf eenvoudige stappen een afspraak voor het onderhoud en de herstelling van uw bedrijfsvoertuig. De tijd en datum kiest u zelf.

Man sitting behind a computer

Klik op onderstaande links voor meer informatie