HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Naverkoop > Service & Onderhoud > Onderhoud & herstellingen > Herstellingen
Why a Ford Dealer should service your vehicle

Herstellingen

Het juiste adres voor alle service die u nodig heeft 

Ford-verdelers/Erkende Herstellers bieden een uitstekende service wanneer uw wagen aan herstelling toe is. Alle technici hebben een opleiding genoten bij Ford, waar kwaliteitscontrole garant staat voor een resultaat van topkwaliteit. Wij bieden u de juiste onderhoudsoplossingen voor wagens van alle leeftijden en nemen indien nodig contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Daarnaast blijft uw Ford-garantie tegen doorroesten voor de volledige wagen geldig.

Uw Ford blijft veilig met Originele Ford-onderdelen 

Onze wisselstukken zijn vervaardigd volgens dezelfde hoge eisen als onze wagens. Kies originele Ford-onderdelen voor optimale prestaties, veiligheid en levensduur. De hoge normen van de originele Ford-onderdelen garanderen hun pasvorm en afwerking, betrouwbaarheid en prestaties. Gebruik originele Ford-onderdelen en behoud de inruilwaarde van uw wagen, met als resultaat dat potentiële kopers meer betalen voor uw auto. U herkent een origineel Ford-onderdeel aan ons gemakkelijk te herkennen handelsmerk, meestal aangebracht op een opvallende plaats.

alt
alt

Ruitherstelling

Een steentje kan gemakkelijk opvliegen en uw voorruit beschadigen. Net zo gemakkelijk bezorgt onze ruitherstellingsdienst u weer een onbelemmerd zicht. Met behulp van innovatieve technologie en het modernste gereedschap proberen onze specialisten altijd eerst, indien mogelijk, om de beschadigde ruit te herstellen, om u op deze manier tijd en geld te besparen.

Om dit te kunnen doen, mag de schade:

  • Niet groter zijn dan een muntstuk van 2 euro
  • Niet op minder dan 10 cm van de zijkant van de ruit liggen
  • Niet in het directe gezichtsveld van de bestuurder liggen

Kleine schades aan voorruiten, zoals een sterretje of barst, kunnen zich makkelijk verspreiden, waardoor de gehele voorruit vervangen dient te worden. Technologisch geavanceerde, heldere hars wordt geïnjecteerd in het beschadigde gebied en uitgehard met een UV-lamp, waardoor uw voorruit heel blijft en net zo veilig is als een nieuwe.

alt

Uitdeuken zonder spuiten

'Paintless Dent Removal' (PDR of uitdeuken zonder spuiten) is een unieke techniek waarmee onze specialisten op een goedkope manier kleine deuken uit de carrosserie kunnen verwijderen. In de meeste gevallen is herspuiten van de beschadigde onderdelen niet nodig.

Dit is een lijst met schadegevallen die hersteld kunnen worden met de PDR-techniek:

  • Hagelschade
  • Deuken veroorzaakt door autoportieren en winkelwagentjes
  • Kleine beschadigingen aan de carrosserie
  • Kleine beschadigingen aan de bumper

Gelieve contact op te nemen met uw Ford-verdeler/Erkende Hersteller indien u meer vragen hebt.

Top