Home > Naverkoop > Onze Diensten > Ford Video Check
two women checking their mobile phone

Kijk mee door de ogen van uw technieker

Ford Video Check: toont wat uw wagen nodig heeft

Volledige transparantie voor een veilig gevoel.   

Wanneer het over onderhoud en herstellingen van uw Ford-voertuig gaat, zijn vertrouwen en betrouwbaarheid essentieel. Daarom hebben wij de Ford Video CheckFord Video Check geïntroduceerd om u letterlijk te tonen dat u in goede handen bent en eerlijk en met respect zult worden behandeld door uw Ford-verdeler!
   
Onze belofte: de Ford Video Check documenteert en verklaart al het geïdentificeerde werk. U kunt er dus op vertrouwen dat u alleen betaalt voor werk, diensten en onderdelen die nodig zijn, omdat er geen werk zal worden uitgevoerd zonder dat u daarvan op de hoogte bent of hiervoor toestemming hebt gegeven!
   
Het beste aan Ford Video Check: het is gratis, het is gemakkelijk en u beslist!

Werking

De gratis Ford Video Check is eenvoudig te begrijpen en uitermate gemakkelijk – mocht u toch vragen hebben, stel die dan gerust aan de service adviseur van uw Ford-garage!
   
1. Bij uw bezoek aan de werkplaats kan uw service adviseur u in voorkomend geval de gratis Ford Video Check aanbieden.
   
2. Men zal uw gegevens vragen om u via sms of e-mail te contacteren (als die nog niet in onze gegevensbank zitten).
   
3. De video begint met de nummerplaat van uw Ford-voertuig, zodat u het zonder twijfel kunt herkennen. Daarna demonstreert de monteur het geïdentificeerde werk in een korte video. Zelfs wanneer er “niets bijkomend" te melden is, zult u een bericht ontvangen!
  
4. Afhankelijk van het werk dat moet worden verricht, zal u gecontacteerd worden of kan een prijsopgave worden toegevoegd.
  
5. U zult op de hoogte worden gebracht via sms of e-mail en een link ontvangen die u kunt bekijken op gelijk welk apparaat. U kunt dan toestemming geven voor het geïdentificeerde werk, zodat de medewerkers in de werkplaats het order kunnen uitvoeren.
  
6. Indien u meer informatie wenst, neem dan gerust contact op met uw service adviseur.
  
7. U kunt de service beoordelen en hiermee het Ford-team van uw garage helpen om hun service en prestaties te verbeteren.
  
Profiteer nu van volledige transparantie en kostenbeheer!

Top