HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Naverkoop > Onze Diensten > Ford Pick-Up & Delivery Service
Smiling man

Pick-Up & Delivery

Laat uw Ford herstellen of onderhouden, zonder de deur uit te gaan.

Ford Pick-Up & Delivery service biedt het ophalen en afleveren van uw wagen aan op een locatie naar keuze.

Neem contact op met uw Ford-verdeler om een gepast tijdstip af te spreken of boek online en selecteer ‘Pick-Up & Delivery’. Indien mogelijk zorgen wij ook voor een vervangwagen gedurende de periode dat uw wagen bij ons in onderhoud is.

Daarnaast bieden wij u ook Ford Video Check, zo kijkt u mee door de ogen van uw technieker en keurt u de offerte vanop afstand goed voor eventuele extra werken. Want ook totale transparantie zorgt voor een veilig gevoel.

U kan gerust zijn. Van onze receptie tot aan uw wagen, volgen we de hoogste veiligheids- en gezondheidsmaatregelen en zorgen voor een grondige desinfectie van alle contactpunten, binnen- en buitenkant. Vervolgens kunt u eenvoudig online of contactloos betalen.

Maak een afspraak

White Ford car in front of house with two people

Voorwaarden

  • Alleen verkrijgbaar bij deelnemende Ford-verdelers.
  • Bij het aanbieden van deze service is het mogelijk dat uw Ford-verdeler gebruik maakt van een eenvoudige screening-vragenlijst voordat deze service verleend wordt. Dit dient als voorzorgsmaatregel om het personeel te beschermen.
  • Individele op maat gemaakte afspraken voor afhaling en levering, sleuteloverdracht en betalingsprocessen kunnen rechtstreeks met uw lokale Ford-verdeler worden gemaakt.
  • Het is mogelijk dat uw Ford-verdeler alternatieve boekingsdata voorstelt wanneer er een verzoek voor afhaal- en leveringsdiensten wordt aangevraagd. Indien dit voorvalt, neemt de Ford-verdeler waarbij u de service heeft geboekt contact met u op om een nieuwe, geschikte datum af te spreken.
  • Ford Video Check is een visuele inspectie. Uw deelnemende Ford-verdeler kan u aanraden om bepaalde essentiële werkzaamheden uit te voeren uit veiligheidsoverwegingen, voordat u opnieuw gebruik maakt van uw voertuig. De beslissing van de deelnemende Ford-verdeler is bindend en definitief op alle vlakken. Neem contact op met uw Ford-verdeler voor meer informatie.
Top