• Aanbevolen catalogusprijs vanaf
    €  Gross Retail Price (PV)
  • CONFIGUREREN

FORD MUSTANG

Eén direct herkenbaar icoon. Twee modellen. De formidabele Ford Mustang GT wordt nu vergezeld door de krachtigste Mustang die ooit op Europese wegen heeft gereden: de Ford Mustang Mach 1.

Beide Ford Mustang-modellen bezorgen u pure extase. Beide zijn aerodynamisch gevormd, furieus vormgegeven en voorzien van tal van geavanceerde functies en hulptechnologieën. Sportwagens hebben een vermogen om u tegen te zeggen. De 5.0-liter V8 Mach 1-motor kan een kolossale 460 pk en een koppel van 529 Nm voorleggen. Hij gaat van 0-100 km/u in 4,4 seconden voor de automatische versnellingsbak en 4,8 seconden voor de handmatige variant. De vraag is dus hoeveel belang u hecht aan prestaties.

New Ford Mustang Mach 1
Ford Mach 1 engine

EEN BEEST ONDER DE MOTORKAP

De Mustang GT wordt aangedreven door een verbeterde versie van de gerenommeerde 5.0-liter V8-motor van de Mustang, met dubbele brandstofinspuitingstechnologie voor verbeterde prestaties. De Mustang Mach 1 heeft dan weer een angstaanjagende, speciaal aangepaste en gekalibreerde 5.0-liter V8-motor, met een uitmuntende 460pk bij 7250 rpm en 529 Nm koppel bij 4900 rpm. Beide worden geleverd met een vlotte en responsieve handgeschakelde zesversnellingsbak of een gesofistikeerde automatische versnellingsbak met 10 versnellingen.

Ford Mustang Mach 1 exhaust close up

BRUL OP COMMANDO

De nieuwe Mustang Mach 1 heeft slechts 4,4 seconden nodig om 100 km/u te halen. Hij geeft dan ook een beestige rijervaring. Een nieuw koelsysteem, nauwkeurige besturing en een verbeterd chassis zorgen voor een spannende rit. De Mustang Mach 1 heeft zelfs een uniek uitlaatsysteem, afgestemd op zijn compromisloze karakter. Net als de Mustang GT beschikt de Mach 1 over de Active Valve Exhaust-technologie om het geluid te controleren. Zo kunt u de Mach 1 harder laten brullen met de Race Track-modus of hem stiller maken met de rustige modus.

All-New Ford Mustang Mach 1 front three quarter view

TECHNOLOGIE OM ELKE RIT TE VERBETEREN

De Ford Mustang is uitgerust met een reeks technologieën om uw algemene rijervaring te verbeteren. Zo geeft het 12” digitale instrumentenpaneel informatie van onschatbare waarde, aangepast aan de rijmodus die u hebt geselecteerd. Track Apps zorgt ervoor dat u de prestaties op de weg ook in realtime kunt volgen. En waar u ook rijdt, het optionele MagneRide™ Damping System past de ophanging automatisch aan de omstandigheden aan, zodat u soepel en evenwichtig kunt rijden.

ZIE WAT HEM ANDERS MAAKT

KIES UW KLEUR

 

Het getoonde model is een Mustang GT

FordPass Connect hand with a mobile phone

OPEN EEN SLIMME WERELD

De FordPass App verbindt u naadloos met uw nieuwe Mustang, zodat u intelligent en intuïtief kunt blijven rijden. Krijg op afstand toegang tot uw sportwagen, waar u ook bent. Volg de laatste locatie en vergrendel uw voertuig op afstand voor extra gemoedsrust. Realtime verkeersinformatieLive Traffic en Local Hazard Information wordt rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw voertuig gestuurd. Hierdoor kunt u verkeersopstoppingen vermijden. Meldingen over de staat van uw voertuig worden rechtstreeks naar uw telefoon gestuurd. U bent meteen op de hoogte van eventuele problemen zodat ze snel opgelost kunnen worden.

Ford Mustang Mach 1 showing interior sync screen

HANDENVRIJ MET SYNC 3 

Ford SYNC 3 helpt u verbonden te blijven. U kunt uw telefoon, muziek en navigatie bedienen met natuurlijke spraakopdrachten. U kunt zelfs bestemmingen vanuit de FordPass App op uw smartphone rechtstreeks naar het SYNC 3-navigatiescherm sturen. Het systeem heeft een 8 inch kleurentouchscreen met druk- en veegbewegingen voor een intuïtieve bediening. SYNC 3 kan ook verbinding maken met Apple CarPlay en Android Auto. Met AppLink kunt u ook enkele van uw favoriete smartphone-apps bedienen.

MUSTANG VERSIES

Running costs of Ford vehicles

FORD MUSTANG gebruikskosten

Vergelijk de gebruikskosten van twee Ford-modellen om de auto te vinden die bij u past.

Bereken gebruikskosten  

Klik op onderstaande links voor meer informatie