Configurator Testrit Verdelers Ask Ford
Home > Personenwagens > NEW MUSTANG
Aanbevolen catalogusprijs vanaf Gross Retail Price (PV)

Meer vermogen. Meer verfijning. Meer Mustang.

Een nieuw ontwerp dat agressiviteit en aerodynamische efficiëntie combineert. Nieuwe technologieën met real-time informatie worden weergegeven op de 12” digitale display van het instrumentenpaneel. Ongeëvenaarde prestaties met de MagneRideTM gecontroleerde adaptieve ophanging en een onvergelijkbaar rijplezier dankzij de nieuwe actieve uitlaat.

Personaliseer uw Ford

Kies een kleur en koetswerkversie.

Het getoonde model is een Mustang EcoBoost

Configureer uw Mustang
New Ford Mustang parked in town square by lake
Orange Mustang being driven near coastal area

Nieuwe MagneRide™-ophanging

Deze geavanceerde nieuwe ophanging zorgt voor zowel een zelfverzekerd gevoel tijdens het rijden als ongekend comfort. Het systeem controleert continu de wegomstandigheden en intenties van de bestuurder, checkt 1000 keer per seconde de dempers en past ze aan. Het systeem selecteert automatisch verschillende rijmodi en past de kalibratie van het systeem aan voor ongeëvenaarde stabiliteit, rijcomfort en controle onder alle omstandigheden.

De nieuwe Mustang brult luider

Er zijn maar weinig dingen die het hart sneller doen kloppen dan het tevreden gebrul van een krachtige motor. En Active Valve Exhaust is een nieuwe technologie die ontworpen is om een dieper gerommel en gebrul te creëren op basis van de hoeveelheid koppel die u toepast. Er is ook een Quiet-modus die u kunt inschakelen in rustigere omgevingen.

Ford Mustang active valve exhaust
New Ford Mustang SYNC 3 display

Ga voor handsfree met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde SYNC-versie tot nu toe: sneller en eenvoudiger in het gebruik, met verbeterde spraakopdrachten en functionaliteit. De bruikbaarheid van de nieuwe interface is verbeterd door de grotere toetsen. En met het aanraakscherm van 8 inch kunt u net als op smartphones en tablets tikken, vegen en knijpen voor nog intuïtievere navigatie. SYNC 3 beschikt verder over AppLink, Apple CarPlay en Android Auto. Hiermee toont u de gegevens van uw smartphone op het aanraakscherm.

Een systeem dat voetgangers helpt beschermen

Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection gebruikt radar- en cameratechnologie om de weg voor de auto te scannen. Als er een risico op botsen met een voertuig of voetganger wordt gedetecteerd, dan geeft het systeem u een waarschuwing. Als u niet op tijd reageert, dan kan het systeem automatisch remmen om de ernst van een frontale botsing te verminderen of zelfs volledig te vermijden.

Alle NEW MUSTANG versies

Vergelijk versies (PDF 1MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Anderen bekeken ook:

Top