HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Personenwagens > Compacte wagens

Een stadswagen, een supermini, een compacte wagen, een compacte SUV of zelfs een compacte people mover... Naar welk type van kleine wagen u ook op zoek bent, onze modellen zijn eenvoudig te besturen, gemakkelijk te parkeren en leuk om mee te rijden.

Elk model uit ons gamma compacte personenwagens is uitgerust met de allernieuwste technologie, van de meermaals bekroonde EcoBoost benzinemotor tot het Ford SYNC handenvrij systeem.

En toch heeft elk model zijn eigen unieke ontwerp - en zijn eigen unieke persoonlijkheid.

Dus welk model kiest u?

Deze voorzieningen kenmerken de perfecte compacte auto

Ford SYNC Steering Wheel controls

Ford SYNC

De Ford SYNC-technologie entertaint en houdt u verbonden in alle veiligheid als u rijdt. Met eenvoudige spraakopdrachten regelt u vele taken: bellen en oproepen ontvangen, evenementen zoeken in uw buurt of luisteren naar uw lievelingsmuziek.

Ford EcoBoost Engine

Ford EcoBoost

Combineer het beste van twee werelden met Ford EcoBoost. Benzinemotoren die directe brandstofinjectie en turbocompressie combineren om u de ideale mix van vermogen en brandstofverbruik te bieden.

Ford Active City Stop

Active City Stop

Ongevallen in stapvoets verkeer gebeuren maar al te vaak. Active City Stop is een geavanceerde technologie die speciaal ontworpen is om dat soort ongevallen te vermijden of de impact ervan te verminderen. Als het systeem merkt dat de auto voor u onverwacht is gestopt en u trager dan 50 km/u rijdt, schakelt het automatisch de remmen in. Dat Active City Stop echt innoverend is, werd bevestigd door de Advanced Reward voor veiligheid van Euro NCAP.

Blue Ford Puma driving in city

New Ford Puma

De Ford Puma maakt grote indruk ondanks zijn compacte formaat. Onze nieuwste stadswagen wordt aangedreven door een geavanceerde EcoBoost Hybrid-aandrijflijn voor maximale efficiëntie, maar met zo weinig mogelijk uitstoot. De Puma zit boordevol geavanceerde technologieën, waaronder Active Park Assist, zodat parkeren heel makkelijk wordt. Het B&O-geluidssysteem zorgt voor de ultieme luisterervaring en met SYNC 3 blijft u altijd verbonden. En dankzij een intelligent ontwerp, vlak neerklapbare achterzetels en het innovatieve nieuwe MegaBox-compartiment, is dit een kleine wagen met een ongekend grote laadruimte.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top