Home > Personenwagens > Compacte wagens

Een stadswagen, een supermini, een compacte wagen, een compacte SUV of zelfs een compacte people mover... Naar welk type van kleine wagen u ook op zoek bent, onze modellen zijn eenvoudig te besturen, gemakkelijk te parkeren en leuk om mee te rijden.

Elk model uit ons gamma compacte personenwagens is uitgerust met de allernieuwste technologie, van de meermaals bekroonde EcoBoost benzinemotor tot het Ford SYNC handenvrij systeem.

En toch heeft elk model zijn eigen unieke ontwerp - en zijn eigen unieke persoonlijkheid.

Dus welk model kiest u?

Deze voorzieningen kenmerken de perfecte compacte auto

Ford SYNC Steering Wheel controls

Ford SYNC

De Ford SYNC-technologie entertaint en houdt u verbonden in alle veiligheid als u rijdt. Met eenvoudige spraakopdrachten regelt u vele taken: bellen en oproepen ontvangen, evenementen zoeken in uw buurt of luisteren naar uw lievelingsmuziek.

Ford EcoBoost Engine

Ford EcoBoost

Combineer het beste van twee werelden met Ford EcoBoost. Benzinemotoren die directe brandstofinjectie en turbocompressie combineren om u de ideale mix van vermogen en brandstofverbruik te bieden.

Ford Active City Stop

Active City Stop

Ongevallen in stapvoets verkeer gebeuren maar al te vaak. Active City Stop is een geavanceerde technologie die speciaal ontworpen is om dat soort ongevallen te vermijden of de impact ervan te verminderen. Als het systeem merkt dat de auto voor u onverwacht is gestopt en u trager dan 50 km/u rijdt, schakelt het automatisch de remmen in. Dat Active City Stop echt innoverend is, werd bevestigd door de Advanced Reward voor veiligheid van Euro NCAP.

Ford Ka Plus in Blue parked on a city street

Ford KA+

De compacte KA+ leent zich perfect voor stadsritten en is toch verrassend ruim. Met vijf ruime zitplaatsen, heel wat beenruimte en toonaangevende hoofdruimte is er zelfs plaats om u eens goed uit te strekken! Een snelle 1.2 liter motor zorgt bovendien voor een voortreffelijke brandstofbesparing. Met andere woorden, de vijfdeurs KA+ biedt u veel meer dan u zou verwachten voor z'n prijs!

New Ford Fiesta

De Ford Fiesta is klein, maar stijlvol en combineert chique kleuren en afwerkingen met up-to-date technologie. Hoogtepunten gaan van het Ford SYNC handenvrij systeem, waarmee u zowel verbonden als geëntertaind blijft, tot onze bekroonde 1.0 liter EcoBoost motor. Deze kleine auto is dus zowel stijlvol als brandstofbesparend.

Ford Fiesta on the move
Orange Ford EcoSport 3/4 angle

New Ford EcoSport

Deze compacte Sports Utilty Vehicle is ook een Smart Utility Vehicle. Hij is compact aan de buitenkant, maar toch ruim en goed uitgerust aan de binnenkant. En met de Ford SYNC en onze EcoBoost motor is het een van onze best verbonden, meest brandstofbesparende SUV's. De Ford EcoSport is een volledig nieuw type compacte SUV.

Ford Compacte Wagens

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top