NEW FORD PUMA ST

Maak kennis met de Ford Performance van de toekomst. De nieuwe Ford Puma ST is onze allereerste prestatiegerichte SUV in Europa, gemaakt met het kenmerkende fun-to-drive DNA van de Ford ST-reeks.

Een 1.5 l Ford EcoBoost-motor met turbocompressor levert een indrukwekkende 200 pk met een koppel van 320 Nm. 

De Puma ST versnelt in slechts 6,7 seconden van 0 tot 100 km/u. De combinatie van de dagelijkse gebruiksvriendelijkheid van een stedelijke SUV met de ultieme opwinding van een Ford Performance-voertuig. 

Deze Ford Puma met vier selecteerbare rijmodi, sportieve ophanging, strijdlustig vormgegeven aerodynamisch ontwerp, indrukwekkende 19-inch lichtmetalen velgen en de kenmerkende ST-stijl is gebouwd voor de sensatie van het rijden.

Ford Puma ST dashboard showing drive modes

HYBRIDE PRESTATIES

De nieuwe Puma ST Automaat. Onze eerste geëlektrificeerde Ford ST combineert een 1.0 Ecoboost Mild Hybrid aandrijflijn met een automatische transmissie. Dit resulteert in 160 pk en 248 Nm koppelTooltip, met een 0-100 km/u sprint in slechts 7,4 seconden. Het resultaat? Een performance SUV die even capabel als comfortabel is.

Ford Puma ST dashboard showing drive modes

EEN BETERE RIJERVARING

De nieuwe Puma ST is verkrijgbaar met vier instelbare rijmodi: Normaal, Eco, Sport en Circuit. Elke instelling stelt de prestaties van de auto tot in de puntjes af door de motorprestaties, positie van het gaspedaal en stuurrespons, en tractie- en stabiliteitsinstellingen aan te passen. Zo kunt u uw rit aanpassen aan elke instelling terwijl de belangrijkste informatie wordt weergegeven via het digitale instrumentenpaneel van 12,3 inch.

Ford EcoBoost engine graphic

ADEMBENEMENDE PRESTATIES

Gemaakt voor puur rijplezier. De nieuwe Puma ST biedt de optimale balans tussen opwindende prestaties en een opmerkelijke efficiëntie. De krachtige 1.5 liter Ford EcoBoost-motor met turbocompressor levert 200 pk en een koppel van 320 Nm en versnelt in slechts 6,7 seconden van 0 tot 100 km/u.

Ford Puma ST megabox close up

RUIMTE SLIM BENUT

De laadruimte van de Puma ST is voorzien van een innovatief nieuw MegaBox onderste laadcompartiment. De MegaBox biedt niet alleen 80 liter extra opbergruimte en kan indien nodig voorwerpen tot 115 cm hoog opbergen, maar is ook voorzien van een waterdichte voering en een aftapplug, zodat u hem gemakkelijk kunt schoonmaken met water en de ideale ruimte hebt voor het opbergen van natte laarzen of modderige sportkleding.

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

Ford Puma ST rear view

Klik op onderstaande links voor meer informatie