HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Personenwagens > Performance

Maak kennis met onze Ford Performance modellen: Ford GT, Mustang, Ranger Raptor, Focus RS en Focus ST.

Dankzij de expertise, kennis en ervaring van Ford Racing, Team RS en andere speciale afdelingen kan Ford Performance haar missie waarmaken: innovatie door prestatie.Performance.

Deze kenmerken onderscheiden de perfecte Ford Performance wagen

Torque Vectoring Control

Torque Vectoring Control

Torque Vectoring Control vindt een evenwicht voor de aandrijfkracht die op ieder van de voorwielen wordt gezet. Dit maximaliseert de baanvastheid en levert een scherpere besturing, zodat u vlot bochten en golvingen in de weg neemt.

Electronic Stability Control

Elektronische stabiliteitscontrole (ESP)

De elektronische stabiliteitscontrole controleert constant de vooruitgang van uw voertuig. Als het systeem afwijkingen van uw gekozen rijlijn detecteert, wanneer u bijvoorbeeld slipt, corrigeert het automatisch uw positie en helpt het u om de controle over het voertuig te behouden.

Ford EcoBoost

Ford EcoBoost

Geen compromis tussen vermogen en efficiëntie. De Ford EcoBoost-benzinemotoren maken gebruik van een combinatie van directe brandstofinjectie en turbocompressor om uitstekende prestaties en een laag verbruik af te leveren.

Mustang

De nieuwe Mustang is geavanceerder en krachtiger dan ooit. Kies uit de 5.0-liter V8-motor of de 2.3-liter Ford EcoBoost-motor. Wat u ook verkiest, u zult genieten van een soepele en responsieve handgeschakelde zesversnellingsbak of een geavanceerde 10-traps automatische transmissie. En met een volledig onafhankelijke voor- en achterwielophanging en een geavanceerde, lichtgewicht carrosserie bent u verzekerd van precieze bediening en opmerkelijke rijdynamiek.

Yellow Ford Mustang on city street
Yellow Ford Mustang on city street

Ranger Raptor

De Ranger Raptor is de perfecte samensmelting van Ford Performance DNA met ongeëvenaarde off-road capaciteiten. Elk detail is nauwkeurig ontworpen om u in staat te stellen elk terrein aan te pakken en elke omgeving te domineren. Met zijn legendarische Fox Pro Race ophanging en zijn unieke superstevige chassis van laaggelegeerd staal is dit een pick-up als geen ander.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top