Home > Personenwagens > Performance

Maak kennis met onze Ford Performance modellen: Ford GT, Mustang, Focus RS, Focus ST en Fiesta ST.

Dankzij de expertise, kennis en ervaring van Ford Racing, Team RS en andere speciale afdelingen kan Ford Performance haar missie waarmaken: innovatie door prestatie.

Deze kenmerken onderscheiden de perfecte Ford Performance wagen

Torque Vectoring Control

Torque Vectoring Control

Torque Vectoring Control vindt een evenwicht voor de aandrijfkracht die op ieder van de voorwielen wordt gezet. Dit maximaliseert de baanvastheid en levert een scherpere besturing, zodat u vlot bochten en golvingen in de weg neemt.

Electronic Stability Control

Elektronische stabiliteitscontrole (ESP)

De elektronische stabiliteitscontrole controleert constant de vooruitgang van uw voertuig. Als het systeem afwijkingen van uw gekozen rijlijn detecteert, wanneer u bijvoorbeeld slipt, corrigeert het automatisch uw positie en helpt het u om de controle over het voertuig te behouden.

Ford EcoBoost

Ford EcoBoost

Geen compromis tussen vermogen en efficiëntie. De Ford EcoBoost-benzinemotoren maken gebruik van een combinatie van directe brandstofinjectie en turbocompressor om uitstekende prestaties en een laag verbruik af te leveren.

Blue Ford Fiesta ST in car park with palm trees

Fiesta ST

Op zoek naar niet zomaar een auto? Hier is de Fiesta ST, met stoere styling, een lager chassis en kenmerkende ST badges. De getallen zeggen genoeg: 182 PK, 0-100 in 6,9 seconden, 290Nm koppel en een topsnelheid van 224 km/h. En dat in combinatie met meer dan 5.000 testkilometers op de legendarische Nürburgring in Duitsland die hebben gezorgd voor ongeëvenaarde rijprestaties.

Mustang

Fastback of convertible, welke u ook kiest: met zijn 2.3 liter Ford EcoBoost of 5.0 liter V8 motor staat hij garant voor een exceptionele rijervaring.

Yellow Ford Mustang on city street
All New Ford GT

Ford GT

Gaat u voor de top in rijbeleving? De Ford GT biedt u de beste prestaties die u uit een wagen kunt halen. Een supercar met een krachtige Ford EcoBoost V6 motor, dubbele turbo en ruim 600 PK. Met achterwielaandrijving en achterin geplaatste motor, is deze gestroomlijnde tweedeurs coupé opgebouwd uit lichtgewicht materialen zoals koolstofvezel en aluminium. Het resultaat is de mooist denkbare combinatie van acceleratie, precisie en efficiëntie.

Ford Performance

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top