Man holding mobile with FordPass app

ONTGRENDEL DE SLIMME KANT VAN UW AUTO

FORDPASS

FORDPASS APP

 

Verbind uw auto met FordPass

FORDPASS-CONNECTIVITEIT

Verbonden wereld. Verbonden voertuigen. Koppel FordPass met FordPass ConnectFordPass Connect 2021 om verschillende slimme functies te ontgrendelen. Eenmaal gekoppeld, zal uw voertuig communiceren met de wereld om u heen, u op de hoogte houden van informatie over uw auto en u op een intelligente manier in beweging houden.

ONDERWEG VOOR ZAKEN?

Kijk dan eens naar de FordPass Pro-app. Die hebben we speciaal gebouwd om bedrijven slimmer en meer verbonden te maken – voor maximaal vijf voertuigen.

Man with phone checking app in mobile near Ford EcoSport

MOEITELOOS VERBONDEN

Functies waarmee u altijd en overal verbonden blijft met uw voertuig.

Man with women and bags near Mustang Mach-E

VERGRENDELING OP AFSTAND

Vraag u nooit meer af of u de auto wel op slot hebt gedaan als u al te ver weg bent om het nog te controleren. Vergrendel en Ontgrendel uw auto waar dan ook vanop afstand met FordPass en zet uw dag zorgeloos verder.

A man checking the settings of his All-New Ford Mustang Mach-E using the Remote Vehicle Control features in the FordPass app

STARTEN OP AFSTAND

Koude ochtend? Verwarm de auto en maak de ramen vrij nog voordat u uw veters hebt geknoopt. Starten op afstand betekent dat uw Ford klaar is om te vertrekken wanneer u dat wiltTooltip.

Man with mobile walking near building

VOERTUIGLOCATIE

U vindt uw Ford niet in een drukke parkeergarage? Of u hebt hem uitgeleend aan een vriend? Misschien wilt u controleren of uw auto daar staat waar u hem achterliet. FordPass kan u de laatst geregistreerde locatie op een kaart laten zien.

Ford Mustang Mach-E parked near house

MORGEN IS HIER

Technologieën ontwikkeld voor de Mustang Mach-E, Ford Plug-In Hybrid en onze elektrische toekomst.

Ford Mustang Mach-E with women near charging station

OPLAADSTATIONZOEKER

Vind makkelijk oplaadpunten in uw buurt of op uw route, met informatie over oplaadtypen en diensten waarvan u kunt genieten terwijl u wacht. Of laat uw auto onderweg het werk doen door u automatisch naar een oplaadpunt te leiden wanneer dit nodig is.

Ford Mustang Mach-E driving outside

CONTROLEER UW BEREIK

Het is gemakkelijk om net dat beetje extra te doen als u weet dat u er de batterij voor hebt. Afstand tot leeg gebruikt uw rijgedrag, weersvoorspellingen en crowdsource-gegevens om nauwkeurig te voorspellen hoeveel rijbereik u nog hebt. Zo helpt het u uw reis en oplaadstops te plannen en verrassingen te voorkomen.

Man with mobile planning a trip

EV-TRIP PLANNER

Geef uw gewenste bestemming in en de app bepaalt de beste beschikbare route en plant waar u onderweg moet opladen. FordPass kent uw resterende bereik en geeft u de totale routetijd inclusief de oplaadstops.

EV Trip Planner is enkel beschikbaar voor de Mustang Mach-E

OPLAADSTATUS

Stop de stekker in het stopcontact, loop weg en ontspan u. U kunt het batterijniveau van uw Ford volgen in de app en een melding ontvangen wanneer het gewenste oplaadniveau is bereikt en de auto klaar is voor gebruik. En als de oplader om de een of andere reden wordt losgekoppeld, zult u hiervan onmiddelijk op de hoogte worden gebracht.

VERTREKTIJDEN

Zorg ervoor dat uw elektrische voertuig klaar is om te vertrekken wanneer u het nodig hebt door voorkeursvertrektijden in te stellen. De app stelt automatisch in dat het voertuig vooraf wordt opgeladen en start het voertuig zodat het opgewarmd en startklaar is. Dit maakt het leven gemakkelijk en maximaliseert het bereik van uw batterij in alle weersomstandigheden.

PAY FOR CHARGING 

Beheer uw laadsessies met FordPass voor een naadloze oplaadervaring binnen het BlueOval™ Charge Network. Koppel uw Ford-webaccount aan uw voorkeursbetaalmethode, met ontvangstbewijzen die u na elke oplaadsessie per e-mail ontvangt. U kunt uw accountgegevens zelfs delen met familie of vrienden. Details over het activeren van uw BlueOval™ Charge Network-proefperiode van 5 jaar, inclusief 1 jaar toegang tot Ionity-voorkeurstarieven, worden bij uw FordPass-oplaadkaart verstrekt.Pay for charging

Pay for Charging is enkel  beschikbaar voor de Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E driving on the road

ONDERWEG

Realtime data en soepele connectiviteit om elke rit beter te maken

Red Ford Kuga driving in the city

IN BEWEGING BLIJVEN

Laat onderhoud geen goede dag verpesten. Laten we voor u en uw voertuig zorgen

INSTRUCTIEHANDLEIDINGEN

Deze instructievideo's vertellen u in detail hoe u het maximum uit FordPass haalt. Ontdek hoe FordPass uw sleutel is naar een meer verbonden wereld, van de eerste installatie tot de activering van FordPass Connect.

Woman with mobile sitting with man next to

STEEDS KLAAR OM U TE HELPEN

Ga naar de ondersteuningspagina en veelgestelde vragen van FordPass Connect voor nuttige tips om het meeste uit uw voertuig te halen. U kunt rechtstreeks via de app hulp krijgen met FordPass Adviseurs. Onze chatfunctie is de beste manier om snel reactie te krijgen.