HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Personenwagens > Personenvervoer

Wat u ook zoekt, u zult zeker de Ford vinden die bij u past.

Ons brede assortiment omvat voertuigen die geschikt zijn voor een gezin, een team of een groep van vijf, zeven, negen, elf tot zelfs achttien personen. Elk model is uitgerust met een lange lijst van geavanceerde technologieën en veiligheidsvoorzieningen. En u zult genieten van uitzonderlijke brandstofefficiëntie dankzij een voertuig dat zowel aangenaam als voordelig is om mee te rijden.

Welke Ford is het beste voor u? Ontdek het hieronder

Deze details kenmerken onze wagens voor personenvervoer

Ford SYNC Steering Wheel controls

Ford SYNC

Met Ford SYNC bedient u de muziek en telefoneert u met uw gsm met eenvoudige, directe spraakopdrachten. U kunt spraakopdrachten gebruiken om liedjes af te spelen van een USB of MP3/iPod® of om muziek te streamen van een telefoon met Bluetooth®. Dankzij de AppLink-functie kunt u ook populaire apps besturen via Voice Control. Het systeem leest zelfs uw sms-berichten voor (afhankelijk van de mobiele telefoon waarmee het is verbonden).

Ford EcoBoost Engine

Ford EcoBoost

Geen compromis tussen vermogen en efficiëntie. De Ford EcoBoost-benzinemotoren maken gebruik van een combinatie van directe brandstofinjectie en turbocompressor om uitstekende prestaties en een laag verbruik af te leveren.

Ford Active City Stop

Active City Stop

Ongevallen in stapvoets verkeer gebeuren maar al te vaak: Active City Stop is een geavanceerde technologie die speciaal ontworpen is om dat soort ongevallen te vermijden of de impact ervan te verminderen. Als het systeem merkt dat de auto voor u onverwacht is gestopt en u trager dan 50 km/u rijdt, schakelt het automatisch de remmen in. 

Ford Tourneo Connect

Deze middelgrote MPV biedt een nog flexibelere ruimte dan de Tourneo Courier. De Tourneo Connect biedt voldoende ruimte voor 5 personen, de Grand Tourneo Connect heeft plaats voor 5 tot 7 personen.

Red Tourneo Connect near house
Ford

Ford Tourneo Custom

Ruim, goed uitgerust en geschikt voor 9 personen. Meer dan 30 verschillende zetelcombinaties maximaliseren de flexibele ruimte van het voertuig. En geavanceerde technologieën maken het leven gemakkelijker.

Ford Transit Bus

Uitzonderlijk ruim en veelzijdig met zitplaatsen voor 11 tot 18 personen (inclusief de bestuurder). Veel functies en technologieën die u verwact te vinden in een goed uitgeruste auto, plus een keuze uit verschillende wielbasis- en zitplaatsoncfiguraties. Het is een krachtige en efficiënte wagen met een lage emissie.

Ford Transit Minibus parked in front of a building
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top