Home > Naverkoop > Informatie > Ford SYNC & Bluetooth®
SYNC & Bluetooth Support

Ford SYNC & Bluetooth®

Alle Ford-wagens zijn uitgerust met een waaier aan technologieën, waaronder SYNC en Bluetooth®. Deze technologieën zijn ontwikkeld om u verbonden te houden en om bepaalde functies van uw wagen te bedienen. 

Hier vindt u informatie over de verschillende systemen en hoe ze werken, zodat u volop kunt genieten van de unieke functies van elk systeem.

Ford SYNC 3 with AppLink

Ford SYNC 3 met AppLink

Alle voordelen van SYNC 1 en SYNC 2, plus knijp-en-veegbewegingen, uiterst snelle prestaties en nog gemakkelijker te gebruiken. Met de mogelijkheid om verbinding te maken met Apple CarPlay en Android Auto is Ford SYNC 3 het meest gesofisticeerde SYNC-systeem tot nu toe. 

Ford SYNC 2 met aanraakscherm

SYNC 2 is een verbeterde versie van Ford SYNC 1.0 en wordt geleverd met extra mogelijkheden die ontworpen werden om uw verbonden ervaring in de auto nog beter te maken. Met een kleurenaanraakscherm en spraakopdrachten kunt u alles nog eenvoudiger doen. 

Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control
Ford SYNC 1.1 with AppLink

Ford SYNC 1.1 met AppLink

U kunt onderweg via natuurlijke, intuïtieve spraakopdrachten toegang krijgen tot allerlei verschillende soorten apps. Dit gebeurt via ultramoderne technologie die uw smartphone zonder problemen verbindt met uw wagen. Merk op dat de beschikbaarheid van applicaties marktafhankelijk is en onderhevig is aan verandering. 

Ford SYNC 1.0 met Emergency Assistance

Muziek afspelen, telefoneren met uw gsm, inkomende sms-berichten luidop laten voorlezen: u kunt al die functies bedienen met eenvoudige spraakopdrachten. Het systeem kan u zelfs helpen bij het bellen naar de hulpdiensten bij een ongeval. 

Ford SYNC 1.0 incoming call
Ford Bluetooth® with Voice Control

Bluetooth® met Voice Control

Oproepen maken en ontvangen en zelfs de temperatuur regelen: dat alles handenvrij met spraakopdrachten. 

Mobiele Compatibiliteit

Ontdek hier met welk connectiviteitssysteem uw Ford is uitgerust en met welke gsm's het compatibel is.

Ford SYNC 1.0 incoming call
Ford Bluetooth® with Voice Control

Ford app-catalogus

Hier vindt u de nieuwste apps, allen ontworpen om gebruikt te worden met Ford SYNC met AppLink. Dus blader de catalogus door en download de apps die u wilt vanuit Google Play of de iTunes App store.

Top