HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Naverkoop > Informatie > Ford SYNC & Bluetooth®
SYNC & Bluetooth Support

Maak verbinding met uw auto als nooit tevoren


Ford SYNC-technologie 

De Ford SYNC-technologie geeft u de mogelijkheid om een reeks verbonden voertuigfuncties te beheren. Via het touchscreen of met opmerkelijk eenvoudige spraakopdrachten kunt u alles controleren, van telefoongesprekken en tekstberichten tot voertuignavigatie of het afspelen van uw favoriete muziek.

Nieuwe Ford SYNC 4A

Ford SYNC 4A is momenteel exclusief voor de volledig elektrische Mustang Mach-E. Het is een met de cloud verbonden communicatie- en entertainmentsysteem in uw voertuig. De cloudconnectiviteit van SYNC 4A maakt een geavanceerde routeplanning en spraakherkenning mogelijk. Updates via de ether zorgen ervoor dat uw auto voortdurend evolueert. En met draadloze smartphone-integratie, elektrisch voertuigoplaadbeheer, een nieuw 15,5 inch touchscreen en nog veel meer, ervaart u een gloednieuwe wereld van connectiviteit via uw auto met SYNC 4A. 

Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control
Ford SYNC 3 with AppLink

Ford SYNC 3 met AppLink

Alle voordelen van SYNC 1 en SYNC 2, plus knijp-en-veegbewegingen, uiterst snelle prestaties en nog gemakkelijker te gebruiken. Met de mogelijkheid om verbinding te maken met Apple CarPlay en Android Auto is Ford SYNC 3 het meest gesofisticeerde SYNC-systeem tot nu toe. 

Ford SYNC 2 met aanraakscherm

SYNC 2 is een verbeterde versie van Ford SYNC 1.0 en wordt geleverd met extra mogelijkheden die ontworpen werden om uw verbonden ervaring in de auto nog beter te maken. Met een kleurenaanraakscherm en spraakopdrachten kunt u alles nog eenvoudiger doen. 

Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control
Ford SYNC 1.1 with AppLink

Ford SYNC 1.1 met AppLink

U kunt onderweg via natuurlijke, intuïtieve spraakopdrachten toegang krijgen tot allerlei verschillende soorten apps. Dit gebeurt via ultramoderne technologie die uw smartphone zonder problemen verbindt met uw wagen. Merk op dat de beschikbaarheid van applicaties marktafhankelijk is en onderhevig is aan verandering. 

Ford SYNC 1.0 met Emergency Assistance

Muziek afspelen, telefoneren met uw gsm, inkomende sms-berichten luidop laten voorlezen: u kunt al die functies bedienen met eenvoudige spraakopdrachten. Het systeem kan u zelfs helpen bij het bellen naar de hulpdiensten bij een ongeval. 

Ford SYNC 1.0 incoming call
Ford Bluetooth® with Voice Control

Bluetooth® met Voice Control

Oproepen maken en ontvangen en zelfs de temperatuur regelen: dat alles handenvrij met spraakopdrachten. 

Mobiele Compatibiliteit

Ontdek hier met welk connectiviteitssysteem uw Ford is uitgerust en met welke gsm's het compatibel is.

Ford SYNC 1.0 incoming call
Top