Configurator Testrit Verdelers Ask Ford
Home > Personenwagens > NEW EXPLORER
Aanbevolen catalogusprijs vanaf Gross Retail Price (PV)

NEW FORD EXPLORER

Personaliseer uw Ford

Kies een kleur en koetswerkversie.

Het getoonde model is een Explorer ST-Line

Configureer uw Explorer
New Ford Explorer 360 overview video

Gemaakt voor luxe, uitgerust voor avontuur.

De nieuwe Ford Explorer is een van de meest unieke SUV's ooit. Het elegante en indrukwekkende exterieur is ontworpen om een ongeëvenaarde vakkennis uit te stralen. Het prachtig afgewerkte en veelzijdige interieur biedt comfortabel plaats aan zeven personen, terwijl u toch nog heel wat bagageruimte heeft. Een geavanceerde oplaadbare aandrijflijn werkt samen met een intelligent All-Wheel Drive-systeem om een indrukwekkend vermogen en unieke efficiënte te leveren. De nieuwe Ford Explorer is bovendien zorgvuldig ontworpen met extra functies en slimme technologieën om de wereld in comfort en stijl te veroveren.

Ontworpen voor uitmuntendheid

Neem plaats in de cabine van de nieuwe Ford Explorer en omring uzelf met een reeks geavanceerde technologieën. Stem uw prestaties af op stadswegen, bergpaden en alles daartussen met het geavanceerde Terrain Management System. Of geniet ontspannend van lange ritten door Adaptive Cruise Control met Stop & Go te activeren. U kunt zelfs kiezen wanneer u vooral de elektrische motor, de benzinemotor of beiden wilt inschakelen. Al deze systemen werken naadloos samen en tillen uw rijervaring naar een hoger niveau.

Een betere manier van reizen

Elk lijntje op het dashboard. Elk stiksel van de sierlijke lederen zetels. Elk materiaal dat in de cabine werd gebruikt. Geen enkel detail werd over het hoofd gezien om het veelzijdige interieur van de nieuwe Ford Explorer af te werken. Hij is uitgerust met een op maat gemaakt B&0-geluidssysteem, een 12.3" digitaal paneel en een geavanceerde FordPass Connect-modem. Elk excuus is goed om achter het stuur te kruipen

Ford Explorer interior with detail on steering wheel and SYNC screen

Ontzettend behendig

De nieuwe Ford Explorer is een elegante samensmelting van robuust vermogen en geavanceerde hybride efficiëntie. Een nauwkeurig ontworpen oplaadbaar hybride systeem, met een 3.0-liter V6 EcoBoost-benzinemotor, helpt u efficiënter dan ooit de wereld te veroveren. Een geavanceerde automatische transmissie met tien versnellingen en een draaiknop om te schakelen zorgen ervoor dat u steeds in de juiste versnelling staat. Deze SUV is speciaal ontworpen om u een onovertrefbare rijdynamiek, buitengewone controle en een ongeëvenaarde wegligging te bezorgen.

Slimme veiligheidstechnologie

De nieuwe Ford Explorer zit boordevol geavanceerde technologieën die ontworpen zijn om u, uw gezin en andere weggebruikers te beschermen. Systemen zoals Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection en Roll Stability Control helpen ongevallen actief voorkomen. Andere systemen zoals Post Impact Braking kunnen de ernst van een ongeval beperken.

Ford Explorer parked by the lake 3/4 back view

Ontworpen voor avontuur

De nieuwe Ford Explorer is van kop tot teen betrouwbaar en verfijnd. Hij biedt voldoende plaats om maximaal zeven personen comfortabel te laten zitten. En als u alle zetels naar beneden klapt, beschikt u over een veelzijdige laadruimte van 2.274 liter. Dankzij meer dan 800 Nm koppel kunt u tot 2.500 kg trekken. Dus of u nu een weekendje golf of een lange reis met het gezin hebt gepland, aan ruimte hebt u geen gebrek.

Alle NEW EXPLORER versies

Ford Promotions

ONTDEK ONZE EXPLORER AANBIEDINGEN

Bekijk ze hier

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Anderen bekeken ook:

Top