FORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID

De Ford Explorer is een van de meest unieke SUV's ooit. Het elegante en indrukwekkende exterieur is ontworpen om een ongeëvenaarde vakkennis uit te stralen. Het prachtig afgewerkte en veelzijdige interieur biedt comfortabel plaats aan zeven personen, terwijl u toch nog heel wat bagageruimte heeft. Een geavanceerde plug-in hybride aandrijflijn werkt samen met een intelligent All-Wheel Drive-systeem om een indrukwekkend vermogen en unieke efficiënte te leveren. De Ford Explorer is bovendien zorgvuldig ontworpen met extra functies en slimme technologieën om de wereld in comfort en stijl te veroveren.

The New All-Electric Explorer being driven through wild landscape

NIEUWE 100% ELEKTRISCHE EXPLORER

Ontdek hem hier

NET ZO MAKKELIJK ALS HET OPLADEN VAN UW SMARTPHONE

Ford Explorer parking and charging next to the building

THUIS OPLADEN

Thuis laadt u de Explorer PHEV in circa 6 uurGeneral charging op met de meegeleverde oplaadkabel om thuis op te laden via een standaard stopcontact. Met de optionele Ford Wallbox laadt u nog sneller op, in 3 tot 3,5 uurGeneral charging.

 

Bekijk de video

PERSONALISEER UW FORD

Kies een kleur.

Het getoonde model is een Explorer ST-Line

New Ford Explorer 360 overview video

ONTZETTEND BEHENDIG

De Ford Explorer is een elegante samensmelting van robuust vermogen en geavanceerde hybride efficiëntie. Een nauwkeurig ontworpen oplaadbaar hybride systeem, met een 3.0-liter V6 EcoBoost-benzinemotor, helpt u efficiënter dan ooit de wereld te veroveren. Een geavanceerde automatische transmissie met tien versnellingen en een draaiknop om te schakelen zorgen ervoor dat u steeds in de juiste versnelling staat. Deze SUV is speciaal ontworpen om u een onovertrefbare rijdynamiek, buitengewone controle en een ongeëvenaarde wegligging te bezorgen.

Prestaties

DE KRACHT VAN PLUG-IN

Of u nu thuis bent of onderweg, de Explorer PHEV opladen is eenvoudig. En volledig opgeladen heeft uw wagen een elektrisch rijbereik tot 42 kmExplorer charging range. Thuis laadt u de Explorer PHEV in minder dan 6 uurGeneral charging op via een standaard stopcontact. Met de optionele Ford Wallbox laadt u nog sneller op, in 3 tot 3,5 uur. Onderweg kunt u de wagen opladen bij een van de 300.000 openbare oplaadpunten in heel Europa. Stop om snel bij te laden of laad volledig op in 3 tot 3,5 uurGeneral charging. De Explorer PHEV maakt ook gebruik van regeneratief remmen tijdens het rijden, zodat tijdens het rijden uw accu onderweg wordt opgeladen.

Opladen

Close-up shot of plugged-in Explorer charging port

ONTWORPEN VOOR UITMUNTENDHEID

Neem plaats in de cabine van de Ford Explorer en omring uzelf met een reeks geavanceerde technologieën. Stem uw prestaties af op stadswegen, bergpaden en alles daartussen met het geavanceerde Terrain Management System. Of geniet ontspannend van lange ritten door Adaptive Cruise Control met Stop & Go te activeren. U kunt zelfs kiezen wanneer u vooral de elektrische motor, de benzinemotor of beiden wilt inschakelen. Al deze systemen werken naadloos samen en tillen uw rijervaring naar een hoger niveau. 

Rijervaring

EEN BETERE MANIER VAN REIZEN

Elk lijntje op het dashboard. Elk stiksel van de sierlijke lederen zetels. Elk materiaal dat in de cabine werd gebruikt. Geen enkel detail werd over het hoofd gezien om het veelzijdige interieur van de Ford Explorer af te werken. Hij is uitgerust met een op maat gemaakt B&0-geluidssysteem, een 12.3" digitaal paneel en geavanceerde connectiviteit met de FordPass-app. Elk excuus is goed om achter het stuur te kruipen.

Comfort & Gemak

Ford Explorer interior with detail on steering wheel and SYNC screen
Ford Explorer parked by the lake 3/4 back view

SLIMME VEILIGHEIDSTECHNOLOGIE

De Ford Explorer zit boordevol geavanceerde technologieën die ontworpen zijn om u, uw gezin en andere weggebruikers te beschermen. Systemen zoals Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection en Roll Stability Control helpen ongevallen actief voorkomen. Andere systemen zoals Post Impact Braking kunnen de ernst van een ongeval beperken.

Veiligheid & beveiliging

ONTWORPEN VOOR AVONTUUR

De Ford Explorer is van kop tot teen betrouwbaar en verfijnd. Hij biedt voldoende plaats om maximaal zeven personen comfortabel te laten zitten. En als u alle zetels naar beneden klapt, beschikt u over een veelzijdige laadruimte van 2.274 liter. Dankzij meer dan 800 Nm koppel kunt u tot 2.500 kg trekken. Dus of u nu een weekendje golf of een lange reis met het gezin hebt gepland, aan ruimte hebt u geen gebrek.

Gebruik

EXPLORER VERSIES

Running costs of Ford vehicles

FORD EXPLORER gebruikskosten

Vergelijk de gebruikskosten van twee Ford-modellen om de auto te vinden die bij u past.

Bereken gebruikskosten  

Klik op onderstaande links voor meer informatie