RIJERVARING

Ontworpen om elegante styling te combineren met robuust SUV-vermogen: De nieuwe intelligente Adaptive Cruise Control en de vijf instelbare rijmodi zorgen ervoor dat u uw rijervaring aan alle omstandigheden kunt aanpassen.

De op deze pagina getoonde functies zijn mogelijk alleen beschikbaar op specifieke uitvoeringen. Indien beschikbaar, zijn deze functies mogelijk optioneel beschikbaar tegen meerprijs. Raadpleeg de prijslijst voor de meest recente informatie.

UW PERSOONLIJKE RIJASSISTENT

De nieuwe Ford Kuga combineert een aantal technologieën die samen uw rijervaring comfortabeler en aangenamer maken. Adaptive Cruise Control past automatisch uw snelheid aan uw voorligger aan. Het systeem kan zelfs snelheidsborden herkennen en de snelheid van uw cruisecontrol overeenkomstig aanpassen. Bovendien helpt de Lane Centring-technologie door de wegmarkeringen te volgen, zodat u in het midden van uw rijstrook blijft. Het geheel van deze technologieën heeft bijgedragen aan de 5-sterren veiligheidsscore die de Ford Kuga kreeg van Euro NCAP, de toonaangevende onafhankelijke veiligheidsorganisatie in Europa.

HELPT U OM BINNEN UW RIJSTROOK TE BLIJVEN

Het Lane Keeping-systeem maakt gebruikt van een naar voren gerichte camera om te detecteren of u per ongeluk van uw rijstrook afwijkt. Lane Keeping Aid stuurt lichtjes bij om u veilig terug naar de juiste rijstrook te sturen. Als uw wiel de lijn of de rand van de weg raakt, laat Lane Keeping Alert het stuur trillen en geeft het een duidelijke visuele waarschuwing weer. De technologie wordt automatisch uitgeschakeld bij snelheden onder 64 km/u of kan manueel worden uitgeschakeld.

Ford Kuga interior close up of dashboard

LAAT HET PARKEREN OVER AAN KUGA

Parkeren in een drukke straat of een krappe ruimte kan lastig zijn. Maar dankzij de verbeterde Active Park Assist maakt de nieuwe Ford Kuga het eenvoudiger dan ooit. Het systeem is beschikbaar op modellen met automatische transmissie. Het kan een geschikte parkeerplaats vinden en u er vervolgens automatisch in en uit sturen. U activeert de functie door de Active Park Assist-knop ingedrukt te houden. Het stuur of uw pedalen hebt u niet nodig. Uw Kuga doet alles voor u.

ZIET WAT ERAAN KOMT, VAN BEIDE KANTEN

Een kleine panoramacamera aan de voorkant van de Kuga geeft een split-screenweergave op het SYNC 3-scherm zodat u voertuigen, fietsers en voetgangers van beide kanten ziet aankomen. Deze breedbeeldcamera vooraan is van onschatbare waarde als u uit een nauwe parkeerplaats wilt manoeuvreren of in wilt voegen op een drukke straat waar uw zicht beperkt is.

Ford Kuga front split camera
Ford Kuga rear split camera

EENVOUDIGER ACHTERUITRIJDEN

Palen, hekken, lage muurtjes... De achteruitrijcamera schakelt automatisch in wanneer u in achteruit schakelt en toont alles wat zich achter u bevindt op uw SYNC 3-scherm. Het systeem brengt niet alleen moeilijk zichtbare voorwerpen in beeld, het toont ook virtuele lijnen waarmee u gemakkelijker inparkeert, zelfs in de kleinste plaatsen. U kunt ook overschakelen naar een split-screenweergave zodat u ziet wat er langs beide kanten van uw SUV komt. Hierdoor kunt u eenvoudiger achteruit uit kleine plaatsen rijden.

ZIET DE VERKEERSBORDEN DIE U MISSCHIEN MIST

Het doet er niet toe of de verkeersborden aan de zijkant van de weg staan of erboven geplaatst zijn, of ze tijdelijk of permanent zijn, Traffic Sign Recognition herkent ze allemaal. De pictogrammen voor maximumsnelheden en niet-inhaaltekens worden weergegeven op het instrumentenpaneel en waarschuwen u voor wijzigende beperkingen.

All new Ford Kuga driving on road with road sign
All New Ford Kuga showing front LED headlights

HELPT BOCHTEN BETER INSCHATTEN

Kuga's adaptieve koplampen zorgen voor uitstekende zichtbaarheid in verschillende omstandigheden. Deze opvallende ledkoplampen gebruiken camera's om de weg voor u in de gaten te houden en de lichtbundels overeenkomstig aan te passen aan onder meer bochten of naderende rotondes. Het verblindingsvrije grootlicht past de hoek van de koplamp aan voor maximale verlichting en zorgt ervoor dat tegenliggers niet verblind worden.

All new Ford Kuga interior with head up display close up

BELANGRIJKE INFORMATIE IN EEN OOGOPSLAG

Het Head Up Display toont belangrijke informatie in uw gezichtsveld zodat u uw blik op de weg kunt houden. Het duidelijke, heldere scherm is compatibel met een gepolariseerde zonnebril. Het toont alle informatie die u wenst, waaronder voertuigsnelheid, navigatie, cruisecontrolmeldingen en verkeersbordherkenning.

EEN PAAR EXTRA OGEN

Het Blind Spot Information System (BLIS) detecteert auto's die zich in uw dode hoek bevinden zodat u veiliger van rijstrook kunt veranderenDriver Assist. Als het een voertuig detecteert, waarschuwt het systeem u via discrete waarschuwingslampjes op de buitenspiegels. Als u de waarschuwing mist, geeft Blind Spot Assist lichte weerstand aan het stuur om het manoeuvre lichtjes te ontmoedigen. Cross Traffic Alert werkt samen met BLIS om uw waakzaamheid te verhogen wanneer u achteruit een parkeerplaats verlaat en uw zicht beperkt is. Het systeem detecteert van de zijkant naderende voertuigen en laat een signaal horen om u te waarschuwen.

RIJD MET VERTROUWEN

Pre-Collision Assist met assistentie op kruispunten gebruikt de camera's en radar aan de voorkant van de Kuga om veilig langs het verkeer op een kruispunt te rijden. Wanneer u wilt vertrekken, beoordeelt het systeem het risico van tegemoetkomende voertuigenPre-Collision Assist. Als het een mogelijke botsing waarneemt, remt het automatisch af.

All New Ford Kuga side view

EXTRA CONTROLE BIJ VERTREK OP EEN HELLING

Hill Start Assist voorkomt dat u achteruit rijdt wanneer u op een helling vertrekt. Het systeem behoudt 2-3 seconden langer de druk op het remsysteem, waardoor u uw auto beter onder controle kunt houden. U hebt immers meer tijd hebt om uw voet van het rempedaal naar het gaspedaal te verplaatsen. Het is ook een handige functie voor wanneer u op een gladde ondergrond stopt en start.

All new Ford Kuga interior with head up display close up

HELPT U IN DE JUISTE RICHTING TE RIJDEN

Wrong Way Alert gebruikt een naar voren gerichte camera en informatie van het navigatiesysteem om te detecteren of u tegen de rijrichting in rijdt. Het systeem levert visuele en hoorbare waarschuwingen als u de verkeerde kant op rijdt, zodat u kunt stoppen en de nodige actie kunt ondernemen. (Beschikbaar vanaf productie midden mei).

PRESTATIES

Krachtig, efficiënt en veelzijdig. De Ford Kuga biedt een reeks krachtige en capabele motoren, waaronder geavanceerde hybride en plug-in hybride opties.

Wall Charging point detail

MOEITELOOS OPLADEN

Kiest u voor de nieuwe Kuga Plug-in Hybrid, dan krijgt u ook een standaard oplaadkabel om uw voertuig thuis op te laden. U kunt ook een extra kabel bestellen om aan openbare oplaadstations op te laden.

Om thuis zo snel mogelijk op te laden, kunt u thuis een Ford Connected Wallbox-oplaadpunt als extra accessoire installeren. De Ford Connected Wallbox laadt uw Kuga van 0 tot 100% op in minder dan 3,5 uur. U kunt uw voertuig veel sneller opladen dan met een conventioneel stopcontact. Om het nog makkelijker te maken, bieden we samen met Eneco een goedgekeurde thuisinstallatie en concurrentiële energietarieven.

Tijdens het rijden wordt het bereik van de accu vergroot door een combinatie van regeneratief remmen en vermogen van de motor.

Gebruik de FordPass-app op uw telefoon om uw oplaadsessies te beheren. U kunt de oplaadstatus van de hybride accu bekijken en voorkeursoplaadtijden instellen om te profiteren van lagere, nachtelijke energietarieven.

GEAVANCEERDE ZELFOPLADENDE TECHNOLOGIE

Naast het aansluiten van uw Kuga Plug-In Hybrid op een oplaadpunt, kan de batterij zichzelf ook opladen. Regeneratief remmen vangt een deel van de energie op die gewoonlijk verloren gaat wanneer u remt en stuurt deze terug naar de batterij. De benzinemotor stuurt ook stroom terug naar de hybride accu. Dit helpt om de accu voortdurend bij te vullen en de efficiëntie te maximaliseren.

All new Red Kuga with woman crossing road

VERBRUIK MINDER BRANDSTOF MET AUTO-START-STOP

Wanneer u aan verkeerslichten stopt of uw auto stilstaat in de file, kan deze technologie automatisch de motor uitschakelen terwijl essentiële onderdelen nog steeds stroom krijgen. Wanneer u weer wilt rijden, hoeft u alleen maar de koppeling in te drukken en in de eerste versnelling te schakelen, of het gaspedaal in te drukken bij een automatische versnellingsbak om het systeem opnieuw op te starten. Auto-Start-Stop is bijzonder doeltreffend in de stad, waar het brandstofverbruik tot 10% verlaagd kan worden (stadscyclus).

BEDWING ELK TERREIN

Kuga zorgt overal waar u rijdt voor optimale controle. Kies uit vijf beschikbare rijmodi die de prestaties van uw voertuig aanpassen aan de omstandigheden. Kies tussen: Normaal, Sport, Slippery, Trail of, voor maximale efficiëntie, Eco. De rijmodi wijzigen de versnelling, besturing en vering, terwijl ze ook de tractie- en stabiliteitscontroles aanpassen voor optimale controle in elke omgeving. 

All New Ford Kuga selectable drive modes close up

WE HELPEN U OM EFFICIËNTER TE RIJDEN

Verschillende functies kunnen u helpen brandstof te besparen en de oplaadsnelheid van uw hybride accu te maximaliseren. Kiest u voor een Kuga Hybrid, dan kan de Brake Coach u vertellen hoe u efficiënter kunt remmen om uw brandstofverbruik te verminderen. De EV Coach helpt u om de hybride accu zo snel mogelijk op te laden met regeneratief remmen.

Ford 6-speed manual gearbox detail

SNEL, MANUEEL SCHAKELEN

Kuga's handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen heeft een hoog koppelvermogen en laat u soepel, vlot en nauwkeurig schakelen. Een schakelindicatorlampje op het instrumentenpaneel geeft aan wanneer u het best kunt schakelen om zoveel mogelijk brandstof te besparen.

New Ford Kuga showing close up on centre console

MOEITELOOS SCHAKELEN

Bij modellen met automatische transmissie geeft de draaiknop u de volledige controle over de geavanceerde versnellingsbak met acht versnellingen. U kunt probleemloos de juiste versnelling kiezen door gewoon aan de knop te draaien. Door de traditionele versnellingspook te vervangen, hebt u meer ruimte en ziet uw voertuig er eleganter en strakker uit.

 

reduced emissions blue bubble

MINDER UITSTOOT

Met een indrukwekkende CO2-uitstoot van slechts 22 - 25 g CO2/km (WLTP) voldoet de Ford Kuga Plug-in Hybrid aan de strengste Euro 6.2-emissienormen. Deze normen zijn bedoeld om de luchtkwaliteit te verbeteren en de uitstoot te verminderen.

COMFORT

Het avontuur start vanbinnen. Van de vloeiende lijnen en de premium interieurafwerkingen tot het adembenemende uitzicht door het glazen panoramische dak ... elk designkenmerk van de gloednieuwe Kuga straalt energie en beweging uit. De FordPass-app zorgt ervoor dat u altijd en overal verbinding kunt maken met uw Kuga. De verschillende geavanceerde technologieën zorgen ervoor dat u nog meer van elke rit kunt genieten.

De op deze pagina getoonde functies zijn mogelijk alleen beschikbaar op specifieke uitvoeringen. Indien beschikbaar, zijn deze functies mogelijk optioneel beschikbaar tegen meerprijs. Raadpleeg de prijslijst voor de meest recente informatie.

All New Ford Kuga interior showing SYNC3 and steering wheel

HANDENVRIJ MET SYNC 3

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen met intuïtieve spraakopdrachten. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door stembediening te activeren en gewoon te zeggen: Ik heb honger. Het kan ook uw sms-berichten luidop voorlezen. Het kleurentouchscreen werkt met knijp- en veegbewegingen voor een intuïtieve navigatie. SYNC 3 maakt ook verbinding met Apple CarPlay en Android Auto, en met AppLink kunt u ook enkele van uw favoriete smartphone-apps bedienen.

ALTIJD EN OVERAL VERBONDEN

De FordPass-app maakt naadloos verbinding met FordPass Connect in uw Kuga om een groot aantal connectiviteitsfuncties te ontgrendelen. Krijg op afstand toegang tot uw SUV, waar u ook bent, zodat u de locatie van uw Kuga kunt volgen en uw Kuga zelfs kunt vergrendelen voor extra gemoedsrust. Realtime verkeersinformatie wordt rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw voertuig gestuurd. Hierdoor kunt u verkeersopstoppingen vermijden. Meldingen over de staat van uw voertuig worden rechtstreeks naar uw telefoon gestuurd zodat u perfect weet wanneer uw Ford op onderhoud moet gaan.

Eigenaars van een Kuga Plug-In Hybrid kunnen hun telefoon gebruiken om het huidige accuniveau te bekijken, openbare oplaadpunten te vinden en de gewenste oplaadtijden voor thuis in te stellen. U kunt zelfs uw cabinetemperatuur instellen voor vertrek. Lees meer over FordPass.

Woman checking her phone whilst charging Ford Kuga

OPLADEN MET BEHULP VAN UW SMARTPHONE

We hebben ervoor gezorgd dat u uw Kuga Plug-in Hybrid eenvoudig opgeladen kunt houden. Met de FordPass-app kan u de dichtsbijzijnde openbare oplaadpunten terugvinden, hun kosten en beschikbaarheid bekijken en ernaartoe navigeren. U kan ook uw oplaadsessie in het oog houden en een melding krijgen wanneer de door u ingestelde lading is bereikt of indien uw laadbeurt wordt onderbroken. Na afloop kan u zelfs betalen via de app.

EXTRA ONDERSTEUNING TIJDENS HET RIJDEN

Kuga's elektrisch verstelbare bestuurderszetel met tien standen zorgt ervoor dat u uw rijpositie naar wens kunt aanpassen. U kunt de zetel naar voren en naar achteren bewegen en het kussen, de zithoogte, de rugleuning en de lendensteun aanpassen.

Ford Kuga 10-way power driver seat
Wall Charging point detail

EENVOUDIG THUIS OPLADEN

De nieuwe Kuga Plug-in Hybrid wordt geleverd met een standaard oplaadkabel om in een huishoudelijk stopcontact te gebruiken.

Wilt u uw Plug-in Hybrid thuis zo snel mogelijk opladen? Dan kan een Ford Connected Wallbox u helpen. Onze installatiepartner Eneco kan een Ford Connected Wallbox met een hoger vermogen als extra accessoire bij u thuis plaatsen. De Connected Wallboxes van Ford bieden snellere oplaadtijden dan het opladen via conventionele stopcontacten.

Woman using the Kuga hands-free tailgate

NOOIT MEER ZOEKEN NAAR UW SLEUTELS

De handenvrije kofferklep biedt eenvoudig toegang tot de laadruimte van uw Kuga, zelfs wanneer u uw handen vol hebt. Als u uw KeyFree-sleutelhanger in uw zak of tas hebt, kunt u met een zachte voetbeweging onder het midden van de achterbumper de handsfree achterklep openen zonder dat u iets hoeft aan te raken. De achterklep kan ook worden geopend en gesloten terwijl u in de auto zit.

All new Ford Kuga driving over bridge

EEN BLIK OP DE WERELD MET HET PANORAMISCH DAK

Geniet meer van de schitterende omgeving vanuit het comfort van uw Ford Kuga. Dankzij het elektrisch openend panoramisch dakTooltip wordt u als het ware ondergedompeld in de omgeving. Het dak bevindt zich boven de eerste en tweede rij zetels, waardoor het interieur baadt in het daglicht en er veel frisse lucht binnenkomt wanneer u het dak opent. Het schuifglas heeft ook een reflecterende coating om het interieur koel te houden. De zonnewering aan de binnenkant zorgt, indien nodig, voor extra schaduw.

All new Ford Kuga interior wireless charging

LADEN ONDERWEG

Het interieur van de Kuga is ontworpen om ruimte en gemak te maximaliseren. Het grote mediavak in de middenconsole is bijvoorbeeld groot genoeg voor zelfs de grootste smartphonesCharging on the go. Voor compatibele smartphones is draadloos opladen beschikbaar, waardoor het nog nooit zo eenvoudig is geweest om uw apparaten altijd gebruiksklaar te houden.

 

Heating controls close up

EEN EXTRA LAAGJE COMFORT

Zowel voor de bestuurders als de passagier voorin zijn er verwarmbare zetels. En voor een extra comfortabele start van de dag houdt het verwarmbaar stuurwiel uw handen warm op ijskoude winterochtenden. Als uw Kuga een automatische transmissie heeft, kunt u de FordPass-app gebruiken om de motor op afstand te starten, uw voertuig voor te verwarmen en de voorruit ijsvrij te houden. Zo is uw voertuig steeds vertrekkensklaar. 

VEILIGHEID & BEVEILIGING

Van het waarschuwen voor mogelijke botsingen tot slimme systemen die u helpen tractie en stabiliteit te behouden: uw veiligheid is onze zorg. Daarom zit de Ford Kuga boordevol slimme hulptechnologieën die allemaal ontworpen zijn om u, uw familie en andere weggebruikers te beschermen.

De op deze pagina getoonde functies zijn mogelijk alleen beschikbaar op specifieke uitvoeringen. Indien beschikbaar, zijn deze functies mogelijk optioneel beschikbaar tegen meerprijs. Raadpleeg de prijslijst voor de meest recente informatie. 

Euro NCAP logo

5 STERREN VOOR VEILIGHEID

De Kuga is ontworpen om u en uw passagiers optimaal te beschermen. Het is voor ons dan ook geen verrassing dat hij een veiligheidsscore van 5 sterren gekregen heeft van Euro NCAP, de toonaangevende onafhankelijke veiligheidsorganisatie in Europa. Kuga kreeg een goede beoordeling tijdens hun twee weken durende Assisted Driving-tests. Hij scoorde goed op alle domeinen, met een goede balans tussen bestuurdersbetrokkenheid en voertuigondersteuning met een robuuste veiligheidsbackup.

VOLLEDIGE GEMOEDSRUST

Met de Ford Garantie kunt u er zeker van zijn dat, naast de wettelijke garantie van 2 jaar, met onbeperkt aantal km, uw Ford PHEV ook een garantie van 5 jaar / 100.000 km omvat op de hoogspanningscomponenten en een garantie van 8 jaar / 160.000 km op de PHEV-hoogspanningsbatterijFord Garantie.

EEN SYSTEEM DAT VOETGANGERS BETER BESCHERMT

Pre-Collision Assist met voetgangers- en fietserdetectie gebruikt cameratechnologie om de weg voor de auto te scannen. Als er een risico op botsen met een voertuig, voetganger of fietser wordt gedetecteerd, dan geeft het systeem u een waarschuwing. Als u niet op tijd reageert, dan kan het systeem automatisch remmen om de ernst van een frontale botsing te verminderen of zelfs volledig te vermijden.

KRIJG LOKALE GEVAREN VROEG IN BEELD

Local Hazard Information informeert u over problemen die een invloed kunnen hebben op uw rit. Van wegwerkzaamheden tot ongevallen en zelfs lokale overstromingen … Het systeem gebruikt gegevens van verbonden voertuigen, de openbare ongevallendatabank en andere bronnen om problemen in uw omgeving op te sporen. Een melding op uw digitale scherm geeft u informatie over het type gevaar en zelfs de afstand ten opzichte van uw voertuig. U kunt uw gratis proefperiode voor een jaar Local Hazard Informatie activeren door de FordPass-app te downloaden.

Ford Kuga avoiding hazards on road
New red Ford Kuga viewed from back to show LED tail lights

MAXIMAAL REMMEN IN EEN NOODSITUATIE

Emergency Brake Assist is ontworpen om een noodstopsituatie te herkennen en de druk in het remsysteem te optimaliseren voor maximaal remvermogen.

New Red Ford Kuga driving on wet road

BEHOUD DE CONTROLE

Elektronische stabiliteitscontrole controleert constant de vooruitgang van uw voertuig. Dankzij de geavanceerde sensoren van het antiblokkeerremsysteem en het Traction Control System kan het voelen wanneer een voertuig grip verliest en automatisch een remimpuls toepassen op afzonderlijke wielen, waardoor het voertuig weer stabiliseert.

ISOFIX child seat

KINDEREN RIJDEN VEILIG MEE

De Kuga is ontworpen om jonge kinderen tijdens elke rit veilig te laten meerijden. Hij is uitgerust met ISOFIX-bevestigingspunten voor kinderzitjes achteraan, zodat u makkelijk twee kinderzitjes kan plaatsen.

 

Woman looking at phone sitting down

VOERTUIGMELDINGEN

Ontvang verkeers- en voertuigmeldingen tijdens het rijden; evenals voertuigstaatmeldingen over uw Kuga rechtstreeks op uw smartphone met de FordPass-app. De app informeert u als uw bandenspanning laag is of wanneer u uw olie moet verversen. U krijgt daarnaast heel wat andere meldingen om uw Ford in optimale conditie te houden. De app vertelt u precies wat er aan de hand is en geeft u een aanbevolen handelwijze. U kunt via de app ook een onderhoudsbeurt aanvragen bij uw favoriete Ford-verdeler.

Ford Kuga showing Thatcham alarms rings

UW KUGA BESCHERMEN EN BEVEILIGEN TEGEN DIEVEN

Een volumetrisch en perimetrisch alarm is een doordacht systeem dat automatisch wordt geactiveerd zodra u uw Kuga dubbel vergrendelt. Het geeft een krachtig alarm bij een geforceerde toegang, het optillen van de auto of als de sensoren beweging in het interieur waarnemen. De technologie is ook ontworpen om te voorkomen dat uw Kuga ongewenst gesleept wordt. Via de FordPass-app kunt u ook een melding krijgen wanneer het alarm van uw voertuig geactiveerd wordt. 

GEBRUIK

Verfijnd, hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. De nieuwe Ford Kuga is het perfecte voertuig om de avonturier in u los te laten. En met een reeks accessoires om spullen op het dak te vervoeren, is de Ford Kuga meer dan geschikt voor een weekendje weg.

De op deze pagina getoonde functies zijn mogelijk alleen beschikbaar op specifieke uitvoeringen. Indien beschikbaar, zijn deze functies mogelijk optioneel beschikbaar tegen meerprijs. Raadpleeg de prijslijst voor de meest recente informatie.

All New Ford Kuga interior showing flexible seating

FLEXIBELE, AANPASBARE ACHTERBANK

Het nieuwe dynamische interieur van de Ford Kuga geeft u de ultieme vrijheid om uw voertuig aan elke reis aan te passen. Hebt u meer kofferruimte nodig voor een lange rit of wilt u liever de luxe van wat extra beenruimte achterin? De flexibele achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven. Schuift u de zetels naar voren, dan verhoogt u de laadcapaciteit met maar liefst 67 liter, zodat u zonder problemen alles kunt inpakken wat u nodig hebt.

 

LANGSLIGGERS

De stijlvolle zilverkleurige of zwart afgewerkte langsliggers accentueren het opvallende SUV-karakter van uw nieuwe Ford Kuga en vormen tegelijk de basis om tal van accessoires aan te bevestigen.

All new Ford Kuga close up on roof rails
New Ford Kuga showing close up on centre console

OVERAL HANDIGE OPBERGRUIMTE

Het strakke, onberispelijke design van het interieur geeft u heel wat opbergruimte in de cabine. Het grote mediavak in de middenconsole is groot genoeg voor zelfs de grootste smartphones. Er zijn grote bekerhouders voor de chauffeur en de passagier en zelfs de deuren zijn ontworpen om de ruimte zo groot mogelijk te maken. 

 

All New red Ford Kuga viewed from back with open booth to show  loadspace

RUIM EN PRAKTISCH

Inkopen doen of uw kinderen naar school brengen wordt kinderspel. Of waarom neemt u niet enkele fietsen mee om op ontdekking te gaan? Kuga heeft tot 645 liter kofferruimte achter de tweede rij zetels. Als u de achterzetels neerklapt, hebt u tot 1.534 liter opbergcapaciteit, zodat u altijd over de benodigde ruimte beschikt.

New Ford Kuga showing close up on tow bar

EEN WEGKLAPBARE TREKHAAK: VOOR WANNEER U DIE NODIG HEEFT

Trekhaken zijn meestal vast en steken permanent uit aan de achterkant van een voertuig. De optionele wegklapbare trekhaak van de Kuga maakt het echter gemakkelijk om de trekhaak weg te stoppen achter de bumper wanneer u deze niet gebruikt.

Klik op onderstaande links voor meer informatie