Home > Personenwagens > NEW TOURNEO CONNECT > Eigenschappen > Prestaties

Prestaties

De nieuwe Ford Tourneo Connect is leverbaar met de meervoudig bekroonde Ford EcoBoost-benzinemotor of de vernieuwde EcoBlue-dieselmotor. Beide opties leveren uitzonderlijke prestaties en brandstofefficiëntie. En in combinatie met onze nieuwe, meer verfijnde handmatige of 8-versnellingsbak met 6 versnellingen, kunt u moeiteloos schakelen en soepeler reizen.

1.5 EcoBlue dieselmotor

1.5 EcoBlue dieselmotor

Onze 75 pk, 100 pk en 120 pk TDCi dieselmotoren overtuigen door hun geraffineerd vermogen en superieure efficiëntie en bieden een brandstofverbruik van slechts 4,5 l/100 km en 118 g/km CO2-uitstoot. Op stadswegen of op lange ritten op de snelweg is een soepele koppel van onschatbare waarde op hellingen of bij het inhalen.

1.0l EcoBoost benzinemotoren

Met turbocharging, directe benzine-injectie en variabele kleptiming leveren onze meervoudig bekroondeTooltip Ford EcoBoost-motoren dezelfde prestaties als grotere motoren, maar met een veel beter brandstofverbruik en lagere emissies.

Ford EcoBoost
Automatische transmissie

Een gesofisticeerde nieuwe automatische versnellingsbak met 8 versnellingen

De nieuwe Tourneo Connect beschikt over een geavanceerde nieuwe automatische versnellingsbak. Dankzij de verbeterde acceleratie en het supervlot schakelen, is hij van kop tot teen ontwikkeld om uw rijervaring te verbeteren, brandstofefficiëntie te optimaliseren en de prestaties van de auto te maximaliseren.

Top