GEBRUIK

Ford Tourneo Connect showing spacious interior seating

5 OF 7 ZITPLAATSEN

Met twee of drie rijen zitplaatsen, is er genoeg ruimte voor alles en iedereen. Zowel de reguliere als de langere Grand-varianten van de Tourneo Connect zijn optioneel verkrijgbaar als 5- of 7-persoons.

Ford Tourneo Connect showing flexible seating

FLEXIBELE ZITPLAATSEN

Verkrijgbaar met twee of drie rijen zitplaatsen voor vijf tot zeven inzittenden en zowel als Grand- als standaardmodel. Alle zitplaatsen achteraan kunnen naar beneden worden geklapt, naar voren worden gekanteld of worden verwijderd. De voorste passagierszetel kan ook worden neergeklapt voor het vervoeren van extra lange ladingen.

COMFORT & GEMAK

MOTOREN EN TRANSMISSIES

RIJERVARING

VIERWIELAANDRIJVING

De optionele vierwielaandrijvingTooltip van de Tourneo Connect zorgt voor zelfvertrouwen bij veranderlijke omstandigheden. Het systeem kan bepalen hoeveel koppel naar elke as moet worden gestuurd om een uitzonderlijk rijgedrag en een verbeterde stabiliteit te leveren.

Ford Transit Connect front three quarter view
Ford Tourneo Connect profile view in motion

NIEUWE ADAPTIEVE CRUISE CONTROL MET LANE-CENTERING

Stel uw gewenste cruise-snelheid in en het systeem houdt automatisch een vooraf ingestelde afstand aan tot het voertuig dat voor u rijdt als het verkeer onder uw gewenste cruise-snelheid daalt. Lane-Centering kan u ook helpen om op een vooraf gedefinieerde positie binnen uw rijstrook te blijvenTooltip.

AANPASBARE VERLICHTING MET DYNAMISCHE LED-KOPLAMPEN 

De adaptieve koplampen van de Tourneo Connect optimaliseren de lichtbundelpatronen voor specifieke rijomstandigheden. Het past zich aan voor snelweg-, stads- of landwegritten, evenals parkeer- en bochtmanoeuvres. 

Ford Tourneo Connect showing dynamic LED headlights
Closeup of the trailer backup assist dashboard module.

NIEUWE PRO TRAILER BACK-UP ASSIST

Helpt u achteruit te rijden zonder te scharen wanneer bevestigd aan een aanhangwagen. Met de nieuwe Pro Trailer Back-up Assist kunt u de aanhangwagen aansturen via een bedieningsknop en een back-upcamerascherm in de Tourneo ConnectTooltip.

CONNECTIVITEIT

Ford Tourneo Connect interior touchscreen close up

HIGH-DEFINITION TOUCHSCREEN

De nieuwe Tourneo Connect integreert naadloos met uw smartphone. Hiermee kunt u alles aansturen, van telefoongesprekken en tekstberichten tot airconditioning, muziek en satellietnavigatie – allemaal via een 8,25inch of 10 inch high-definition kleurentouchscreen.

hand holding mobile phone showing FordPass App

FORDPASS OF FORDPASS PRO

Met FordPass heeft u via uw smartphone toegang tot een reeks slimme voertuigfuncties, zoals vergrendeling op afstand, voertuiglocatie, beveiliging en gegevens over de staat van het voertuigTooltip. Als u uw Tourneo Connect voor zakelijke doeleinden gebruikt, biedt FordPass Pro een reeks connectiviteits- en wagenparkbeheerfuncties voor maximaal vijf verbonden voertuigenTooltip.

Ford Tourneo Connect detail on digital panel cluster

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Tourneo Connect is beschikbaar met een nieuw digitaal instrumentenpaneel in kleur van 10,25" in hoge definitie TFT dat bestuurdersinformatie toont met gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te lezen pictogrammen. Geef prioriteit aan welke informatie wordt getoond en kies uit een reeks secundaire weergaven zoals de status van het voertuig, navigatie en actieve technologie ter ondersteuning van de bestuurderTooltip.

Mobile phone wirelsess charger detail

DRAADLOOS OPLADEN

Ontworpen om ruimte en gemak te optimaliseren. Het interieur van de Tourneo Connect beschikt over een handige centrale opslagruimte en draadloos opladen voor uw smartphoneTooltip.

VEILIGHEID & BEVEILIGING

Ford Tourneo Connect seat belt reminder

WAARSCHUWING VEILIGHEIDSGORDEL

Een herinnering voor het dragen van uw veiligheidsgordel waarschuwt u als u of uw passagiers vergeten zijn uw veiligheidsgordel om te doen. Het herinneringssysteem voor veiligheidsgordels maakt het ook mogelijk om achterzetels gemakkelijk te verwijderen zonder dat u elektrische connectoren hoeft los te koppelen.

ISOFIX Child Seat Attachments

ISOFIX

Bevordert de veiligheid van kinderen. De Tourneo Connect is uitgerust met ISOFIX-bevestigingspunten voor kinderstoelen achterin, zodat u gemakkelijk twee kinderstoelen kunt plaatsen.

Graphic showing the pre collision assist

PRE-COLLISION ASSIST​

Als het systeem een risico op een botsing met een voertuig, voetganger of fietser detecteert, geeft het systeem zowel visuele als auditieve waarschuwingen en kan het systeem automatisch op volle kracht remmen als u niet op tijd reageert. In kritieke situaties helpt Evasive Steer Assist u een obstakel ontwijkenTooltip.

Klik op onderstaande links voor meer informatie