NEW FORD TOURNEO CONNECT ACTIVE

Met alles wat de Titanium serie te bieden heeft, plus een uniek SUV-geïnspireerd ontwerp, is de nieuwe Tourneo Connect Active de eerste keus voor gezinsavonturen.

Gevuld met alle slimme technologie van de Tourneo Connect-serie, maar met extra exterieurstijl, interieurcomfort en de avontuurlijke geest van een echt Multi Activity Vehicle.

Verlaagde voorbumper, zwarte wielbooglijsten en 17" of 18" machinaal bewerkte zwarte legeringen geven de Tourneo Connect Active een opvallend robuust uiterlijk. Terwijl dakrails, flexibele zitplaatsen en praktische opbergruimte ervoor zorgen dat het voertuig voldoet aan zijn look.  Allemaal in de unieke Boundless Blue-kleur van Ford.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

Avontuurlijk van binnen en van buiten. De nieuwe Tourneo Connect Active heeft een gewaagde, nieuwe robuuste, outdoor stijl. Binnenin maken eersteklas materialen, slimme technologieën en veelzijdige zetels hem geknipt voor gezinnen die onderweg zijn.

Ford Tourneo Connect showing front bumper and skid plate

VOORBUMPER EN BESCHERMPLAAT

De verlaagde voorbumper is uniek voor Active, met een beschermplaat die zorgt voor een fit-for-purpose-aanwezigheid bij het verkennen van ruw terrein.

Ford Tourneo Connect Active profile view

ZIJBEKLEDING EN WIELBOGEN

Robuuste wielbooglijsten accentueren de avontuurlijke nieuwe look.

PREMIUM LICHTMETALEN VELGEN

17" premium machinaal bewerkte zwarte velgen dragen bij aan het stoere imago van de Tourneo Connect Active. Of, voor extra uitstraling, kies de nog meer opvallende 18" optie.

Ford Tourneo Connect Active alloy wheel close up
Ford Tourneo Connect rear view showing roof rack

DAKRAILS ALS STANDAARD

Dakrails zijn standaard op de Tourneo Connect Active, klaar om dwarsbalken, fietsenrekken, dakkoffers, kajakdragers mee te nemen — wat uw volgende avontuur ook nodig heeft.

STIJLVOL HONINGRAATROOSTER

Het opvallende honingraatrooster met satijn-chroom omlijsting maakt de look compleet, wat het onderscheidende karakter van de Active onderstreept.

Ford Tourneo Connect front grille close up

Klik op onderstaande links voor meer informatie