Home > Personenwagens > NEW TOURNEO CONNECT > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

Het interieur van de nieuwe Ford Tourneo Connect is flexibeler dan ooit tevoren. De tweede rij zetels deelt 60:40 op en kan naar voren worden gekanteld om de ruimte te maximaliseren. Extra slimme opbergruimtes in de cabine maken het gemakkelijk om het voertuig vrij te houden van rommel. Dus of u nu zeven volwassenen, een fiets of bijna alles daartussenin verplaatst, de Tourneo Connect kan het allemaal.

Uitzonderlijke flexibiliteit

Flexibele zitplaatsen

Een ingenieuze zetelschikking met het Ford Fold Flat Systeem maakt het gemakkelijk om de binnenkant van uw auto in te richten om passagiers, bagage, omvangrijke of lange voorwerpen, of een combinatie van alle te vervoeren.

In de Tourneo Connect met 5 zitplaatsen worden de zetels van de tweede rij 60/40 opgedeeld. En met de rugleuningen naar beneden gevouwen, kunnen de volledige zetels naar voor worden gekanteld om de laadruimte van de auto te maximaliseren. Als u nog meer ruimte nodig hebt voor zware, grote voorwerpen, kunnen de zetels snel en eenvoudig helemaal worden verwijderd.

In de Grand Tourneo Connect zevenzitter krijgt u ook het Ford Fold Flat Systeem voor nog meer flexibiliteit. Met dit ingenieuze systeem kan de tweede 60/40 opdeelbare zitrij gevouwen en naar voor gekanteld worden in de voetenruimte om u een volledig vlakke laadruimte te geven. De derde 50/50 opdeelbare zitrij kan ook worden platgevouwen.

Een plek voor alles

Een ruime open middenconsole gebouwd rond de handrem is ontworpen om u te helpen om alles bij de hand te hebben. Er is een bekerhouder, plus ruimte voor een laptop of A4-bestanden en/of kleinere items. Er zijn ook Aux in- en USB-aansluitingen, evenals een 12V-aansluiting aan de voorzijde van de console voor de bestuurder en passagier.

Ruime open middenconsole
Top