Home > Personenwagens > NEW KA+ > Kenmerken > Comfort

Comfort

De nieuwe KA+ en KA+ Active beschikken over een reeks slimme technologieën voor een comfortabelere rit. SYNC 3, voor het eerst beschikbaar in KA+, is ons geavanceerd infotainmentsysteem dat u verbindt met uw muziek en telefoon via eenvoudige spraakopdrachten of het aanraakscherm.

Ford Ka+ interior with SYNC touchscreen in the central panel

Naadloze technologie die u met uw stem kunt bedienen

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon en muziek kunt bedienen met intuïtieve spraakopdrachten, of via een 6.5 inch kleurentouchscreen. Het maakt ook verbinding met Apple CarPlay en Android Auto, en met AppLink kunt u ook enkele van uw favoriete smartphone-apps bedienen.

Uw voorruit is snel ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is bedoeld om snel te kunnen vertrekken op vrieskoude ochtenden. Met slechts een druk op de knop kunnen ultradunne draden opwarmen om ijs of aanslag van uw voorruit te verwijderen of die te ontdooien, en de ruitenwissers ijsvrij te houden.

Ford KA+ windscreen with quickclear heated
Ford KA+ rain sensing wipers

Wissers die zich automatisch aan de regen aanpassen

De ruitenwissers met regensensors schieten in actie zodra ze vocht op de voorruit vaststellen en gaan vervolgens sneller of trager wissen naargelang de weersomstandigheden. U kunt zelfs uit verschillende gevoeligheidsniveaus kiezen die bepalen hoeveel vocht er op de ruit mag komen voordat de wissers worden ingeschakeld.

Extra comfort met verwarmde zetels

Wat de omstandigheden buiten ook zijn, in uw Ford zitten u en uw passagier vooraan warm en comfortabel. Optioneel verwarmde voorzetels maken het rijden in de koudere maanden veel aangenamer.

Ford KA+ heated seats with arrows
MyFord dock screen

Een veilige plaats voor al uw toestellen

Met Ford SYNC bedient u de muziek en telefoneert u met uw gsm met eenvoudige, directe spraakopdrachten. U kunt spraakopdrachten gebruiken om liedjes af te spelen van een USB of MP3/iPod® of om muziek te streamen van een telefoon met Bluetooth®. Het systeem leest zelfs uw sms-berichten voor (afhankelijk van de mobiele telefoon waarmee het is verbonden).

Zorgeloos autodelen met Ford MyKey

Ford MyKey is een innovatieve programmeerbare functie die veiliger rijden aanmoedigt. MyKey laat u toe om de auto-instellingen op maat van individuele gebruikers aan te passen. U kunt dus, wanneer u de auto aan iemand anders uitleent, de maximumsnelheid en een gordelwaarschuwing instellen en zelfs het volume van het audiosysteem aanpassen. Zelf houdt u de onberpekte 'admin' sleutel bij en eventueel extra exemplaren van beide sleutels. Deze innovatieve nieuwe technologie is ontworpen om bestuurders en passagiers veilig te houden en u gemoedsrust te geven.

Ford KA+ MyKey on seat
Top