Home > Personenwagens > KA+ > Eigenshappen > Comfort

Comfort

Voor een compacte auto zit de KA+ boordevol praktische functies, geavanceerde technologie en plezier. Samen geven ze de KA+ waar voor zijn geld. Ford SYNC geeft u geavanceerde spraakbediening voor mobiele en muziekfuncties. De nieuwe MyFord Dock erkent het belang dat smartphones spelen tijdens het rijden, door ervoor te zorgen dat de uwe vastgemaakt en gemakkelijk te bekijken is. Zoals u zult merken ziet de Ka+ er niet gewoon goed uit, hij is ook slim en hoffelijk.

Ford Ka+ interior with SYNC touchscreen in the central panel

Ford SYNC. Geavanceerde handsfree technologie

Met Ford SYNC bedient u de muziek en telefoneert u met uw gsm met eenvoudige, directe spraakopdrachten. U kunt spraakopdrachten gebruiken om liedjes af te spelen van een USB of MP3/iPod® of om muziek te streamen van een telefoon met Bluetooth®Tooltip. Het systeem leest zelfs uw sms-berichten voor (afhankelijk van de mobiele telefoon waarmee het is verbonden).

Een veilige plaats voor al uw toestellen

De MyFord Dock is ontworpen als houder voor uw gps, smartphone of mp3-speler en bevat een usb-poort.

Ford KA+ MyFord Dock in the dashboard close-up
Ford KA+ radio controls in detail

Uw soundtrack voor onderweg

De KA+ is verkrijgbaar met een keuze aan audiosystemen. De standaard Ford Stereo bevat een stereoradio, USB-aansluiting, zodat u muziek vanaf uw smartphone kan afspelen, een stevig dockingstation en Bluetooth-connectiviteit.

Het optionele Ford SYNC-systeem bouwt hierop voort met de mogelijkheid om uw muziek te bedienen met uw stem, of met behulp van een afstandsbediening op het stuurwiel. En met AppLink kunt u populaire Android en iOS-apps met uw stem bedienen: Luister naar audioboeken, krijg de laatste voetbalscores van goals.com, vind evenementen in de buurt en luister naar uw favoriete muziek. DAB-radio is ook verkrijgbaar als optie.

Voldoende ruimte voor iedereen

De KA+ is een verrassend ruime compacte auto. Op de achterbank kunnen makkelijk drie passagiers plaatsnemen dankzij een royale schouderbreedte. En er is ook goed nieuws voor grote mensen: zij zullen niet krap zitten dankzij voldoende beenruimte.

Red Ford Ka+ showing the car full of people from a bird's perspective
MyKey menu interface display

Zorgeloos autodelen met Ford MyKey

Ford MyKey is een innovatieve programmeerbare functie die veiliger rijden aanmoedigt. MyKey laat u toe om de auto-instellingen op maat van individuele gebruikers aan te passen. U kunt dus, wanneer u de auto aan iemand anders uitleent, de maximumsnelheid en een gordelwaarschuwing instellen en zelfs het volume van het audiosysteem aanpassen. Zelf houdt u de onberpekte 'admin' sleutel bij en eventueel extra exemplaren van beide sleutels. Deze innovatieve nieuwe technologie is ontworpen om bestuurders en passagiers veilig te houden en u gemoedsrust te geven.

Top