Home > Personenwagens > FIESTA > Eigenschappen > Prestaties

Prestaties

Waarom zou u moeten kiezen tussen opwindende prestaties en zuinigheid? In de Fiesta hebt u alles in één. Een 1,0-liter EcoBoost-benzinemotor plaatst een vijfvoudige winnaar van de titel "Internationale motor van het jaar" tot uw beschikking. Auto Start-Stop helpt u brandstof besparen, elke keer u stopt aan de lichten. En verfijnde rijdynamiek en precisiebesturing zorgen voor een belonende compromisloze rijervaring.

Meer kracht. Meer efficiëntie. Meer plezier

De revolutionaire 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor met 3 cilinders geeft u al het vermogen dat u verwacht van een conventionele 1.6 motor, maar verbruikt minder brandstof en stoot minder CO2 uit. Win, win. U kunt ook een 1.1 liter benzinemotor kiezen die u tot 85 pk geeft om mee te spelen terwijl de uitstoot beperkt blijft.

Dieselmotoren

Liever diesel? Ga dan voor een 1.5 liter TDCi-motor die u een lonende 85 pk levert en u kostenbesparende zuinigheid oplevert. Als u nog meer kracht en efficiëntie wilt, geeft een 120 pk motor u nog meer kracht en efficiëntie.

Render of Ford diesel engine
Ford Fiesta manual transmission

Handmatig of automatisch? U kiest

Een reeks transmissies werd ontworpen om u te helpen het maximum te halen uit de motor die u kiest. Er is één manuele optie met 5 versnellingen en twee met 6 versnellingen en één automatische optie met 6 versnellingen. Een Fiesta geeft u soepele, precieze prestaties bij elke versnelling.

Ford Fiesta battery

Herlaad uw accu efficiënter

In tegenstelling tot de klassieke systemen, wordt de accu met Smart Regenerative Charging alleen opgeladen wanneer dat nodig is. Wanneer mogelijk vermijdt dit systeem het opladen wanneer het gaspedaal wordt ingedrukt. Dat bespaart nog meer brandstof en verlaagt de uitstoot

Top