Home > Personenwagens > C-MAX > Eigenschappen > Rijervaring

Rijervaring

Technologie moet altijd een doel hebben. En in een C-MAX of Grand C-MAX is dat doel u zo comfortabel, verbonden en veilig mogelijk te doen voelen. Ontdek hier een reeks opmerkelijke technologieën die eenvoudig te gebruiken zijn, of al het werk voor u doen.

Nog makkelijker parkeren

Active Park Assist kan de auto parkeren in ruimtes die slechts 20% langer of breder zijn dan de auto. U hoeft alleen een knop in te drukken en de sensoren van dit innovatieve systeem zoeken een ruimte die groot genoeg is om te parkeren. Het systeem stuurt u dan automatisch deze parkeerruimte in. U hoeft alleen het gaspedaal, de versnellingen en de remmen te bedienen. De instructies staan op het scherm en u hoort signalen.

Active Park Assist
Ford SYNC logo

Ford SYNC Emergency Assistance

Een belangrijk onderdeel van Ford SYNC, dat levens kan redden, is de Emergency AssistanceTooltip. In het onwaarschijnlijke geval dat een ongeval zich voordoet, waarbij de airbag wordt geactiveerd of de benzinepomp word uitgeschakeld, kan de technologie een aangesloten mobiele telefoon met Bluetooth® gebruiken om direct de nooddiensten te bellen. U kunt de oproep onderbreken of indien nodig met de hulpdiensten praten. Het systeem kan, zelfs als u bewusteloos bent, cruciale informatie geven, zoals uw GPS-coördinaten.

Top