Home > Personenwagens > C-MAX > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Een intelligent ontwerp betekent dat elke functie van de C-MAX en Grand C-MAX er is voor een reden en, het belangrijkste van al, een reëel voordeel biedt. Dit gemak wordt aangevuld door comfort, waardoor elke rit een aangename en stressvrije reis wordt.

Een achterklep die automatisch opent en sluit

De handenvrije kofferklep is van onschatbare waarde wanneer u uw handen vol hebt. Zolang u uw KeyFree sleutel bij zich heeft (in uw handtas of broekzak), kunt u de achterklep automatisch openen of sluiten door met uw voet te bewegen onder de achterbumper. (Optie)

Comfortabele, flexibele, neerklapbare zetels

In de C-MAX kan ook een gezin van vijf in alle comfort reizen, en de drie individuele achterzetels kunnen worden neergeklapt om de ruimte te maximaliseren. De zevenzitter Grand C-MAX maakt het ook mogelijk om snel de middelste zetel op de tweede rij neer te klappen onder de rechter zetel. Deze ingenieuze 2+2+2 indeling betekent dat u een 'wandelbare' gang kunt creëren voor gemakkelijke toegang.

Ford C-MAX fold-flat seats see through visual
Sony DAB audio radio/CD in a Ford C-MAX

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het 8''-touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen zoals op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 ondersteunt ook AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen.

Een groot panoramisch dak voor een lichter en ruimer gevoel

Met de druk op een knop glijdt het elektronische dakscherm weg en valt het zonlicht binnen langs het panoramische dak, waardoor een extra gevoel van ruimte wordt gecreëerd. Het glas, dat zonlicht reflecteert, houdt u koel en beschermt u tegen schadelijke UV-straling. Via een elektrische bediende zonnewering kunt u bepalen hoeveel licht precies binnenkomt.

Panoramic roof in a Ford C-MAX
Ford Grand C-MAX with open sliding rear doors

Gemakkelijke toegang, rondom

Dankzij de unieke, dubbele schuifdeuren achteraan kunnen de passagiers ook makkelijk in- en uitstappen. Dit intelligente ontwerp voorkomt ook dat de deuren tegen andere auto's of muren bonken, in krappe parkeerplaatsen.

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen zoals op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 ondersteunt ook AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen.

Ford Grand C-MAX with open sliding rear doors
Top