Home > Personenwagens > EXPLORER > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

De Ford Explorer is van kop tot teen betrouwbaar en verfijnd. Hij biedt voldoende plaats om maximaal zeven personen comfortabel te laten zitten. En als u alle zetels naar beneden klapt, beschikt u over een veelzijdige laadruimte van 2.274 liter. 840 Nm koppel betekent dat u tot 2.500 kg trekken. Dus of u nu een weekendje golf of een lange reis met het gezin hebt gepland, aan ruimte hebt u geen gebrek.

Ford Explorer viewed from above showing 7 seats / power fold

Ervaar de luxe van ruimte

Het veelzijdige interieur van de Ford Explorer is ontworpen om zeven personen in luxe en comfort te vervoeren. De zetels op de tweede rij zijn voorzien van een elektrische easy entry-functie voor moeiteloze toegang tot de derde rij. En met de Power Fold-technologie op de derde rij kunt u meer bagageruimte creëren door de zetels met één druk op de knop volledig plat te klappen.

Ruimte voor alles

Zelfs met elke zitplaats bezet, heeft de Ford Explorer nog voldoende ruimte voor twee volledige sets golfclubs in de kofferruimte. Alle achterzetels kunnen afzonderlijk worden neergeklapt zodat u het interieur kunt inrichten zoals u dat zelf wilt. Als u alle achterzetels naar beneden klapt, heeft u maar liefst 2.274 liter opbergruimte. De vloer kan bovendien in de hoogte versteld worden om de kofferruimte zo optimaal mogelijk te gebruiken. U kunt de vloer dus verhogen om een verborgen vak te creëren of u kunt de vloer verlagen om de kofferruimte te optimaliseren.

Ford Explorer interior showing boot capacity with luggage
Ford Explorer with boat on tow bar parking by the lake

Ongeëvenaarde trekkracht

Als u de optionele trekhaak bevestigt, kan de Ford Explorer zijn koppel van 840 Nm gebruiken om een indrukwekkende trekcapaciteit van 2.500 kg te leveren. Zo kunt u uw caravan, zeilboot of bijna alles wat u nodig heeft meenemen als u er een weekendje op uit trekt.

Moet u nog meer meenemen?

Als u nog grotere voorwerpen moet meenemen, dan kunt u kiezen voor optionele dakrails en/of een handige verwijderbare trekhaak.

Ford Explorer viewed from above to show roof rails
Ford Explorer interior with person folding seats

Houd uw apparaten opgeladen

Met een USB-oplader in de cabine en 12 V-stopcontacten over uw volledige voertuig, blijven al uw toestellen volledig opgeladen. Er zit zelfs een stopcontact van 220 V in de achterkant van het voertuig, zodat u ook krachtigere apparatuur gemakkelijk kunt gebruiken en opladen.

Top