• Aanbevolen catalogusprijs vanaf
    €  Gross Retail Price (PV)
  • CONFIGURATOR

FORD FOCUS ACTIVE

Avontuurlijk van binnen en van buiten. Robuust en veelzijdig. Stijlvol en verfijnd. De Focus Active is gemaakt voor de stad en voor het buitenleven, met SUV-geïnspireerde details zoals zwart afgewerkte dakrails en wielbogen en opvallende 17" lichtmetalen velgen.

De verhoogde rijhoogte van 30 mm geeft u een opvallendere verschijning op de weg. En de ruige ophanging betekent dat de Focus Active zich net zo comfortabel voelt op het platteland als op de snelweg of in de stad.

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

KIES UW KLEUR

 

Het getoonde model is een Focus Connected

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

Ford Focus in side view parked on a beach

ROUGH ROAD OPHANGING

De Focus Active is klaar voor avontuur, met een aangepaste ophanging die is ontwikkeld voor meer uitdagende oppervlakken en weersomstandigheden.

Ford Focus parked next to the building

OUTDOOR CARROSSERIEKIT

De Focus Active-carrosseriekit geeft een robuuste outdoorlook. Inclusief zwart afgewerkte voor- en achterbumpers, dakrails, zijbekleding en wielbooglijsten.

Interior of a Ford Focus

ACTIVE INTERIEUR

Het interieur van de Focus Active heeft contrasterende blauwe stiksels op de stoelbekleding en het dashboard en een plafondbedekking van lichte Crema.

ford-focus-eu-205334561_RNG_01_C519_Focus_2Car_ACT_STL_V1_MY23_1-16x9-2160x1215

OPVALLENDE GRILLE

De Focus Active-grille aan de voorkant heeft een nieuw rasterontwerp met een zwarte afwerking, waardoor het robuuste outdoor karakter wordt versterkt.

Ford Focus parked by a lake in late evening sun

ZWARTE DAKRAILS

Voor extra stijl en flexibiliteit. De zwart afgewerkte dakrails van de Focus Active vormen de basis voor een reeks dakaccessoires, van dakdragers tot skirekken en fietsdragers.

Close up of a front wheel of a Ford Focus

EXCLUSIEVE LICHTMETALEN VELGEN

Exclusieve Active 17" lichtgewicht lichtmetalen velgen zorgen voor optimale prestaties, terwijl het robuuste, buitenkarakter van de auto wordt versterkt.

FOCUS VERSIES

Klik op onderstaande links voor meer informatie