Home > Personenwagens > FOCUS > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Slim ontwerp maakt ingenieus gebruik van elke vierkante millimeter ruimte, waardoor het comfort en het gemak in deze compacte auto maximaal worden.

Un système de navigation rapide et intuitif.

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen zoals op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 ondersteunt ook AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen.

Zonder sleutel, dat is zonder zorgen

Wandel naar uw auto en het Ford KeyFree-systeem voelt de aanwezigheid van uw sleutelhanger, zelfs als hij zich in uw zak of tas bevindt. De deuren openen zich en wanneer u plaatsneemt hoeft u de contactsleutel niet te gebruiken. U hoeft alleen de koppeling in te trappen en op de Ford Power-startknop te drukken om de motor tot leven te wekken.

Le système Key-Free vous facilite la vie.
Toutes les fonctionnalités accessibles à portée de volant.

Een stuur dat alles binnen handbereik brengt

Speciaal voor de bestuurder is een ergonomisch stuurwiel met drie spaken ontworpen. Elke knop en bediening is binnen handbereik en de positie van het stuur verbetert zowel de bruikbaarheid en de zichtbaarheid van het instrumentenpaneel van uw voertuig. Voor extra comfort kunt u kiezen voor de optie van een nieuw verwarmd stuur.

Een plek voor alles

Een ingenieus ontwerp staat voor veel ruimte voor de bestuurder en passagiers, met bovendien verschillende compartimenten voor telefoons met usb-laders, zonnebrillen, muntstukken, bekers, drankjes en snacks.

Une place pour chaque chose.

Zorgeloos autodelen met Ford MyKey

Ford MyKey is een innovatieve programmeerbare functie die veiliger rijden aanmoedigt. MyKey laat u toe om de auto-instellingen op maat van individuele gebruikers aan te passen. U kunt dus, wanneer u de auto aan iemand anders uitleent, de maximumsnelheid en een gordelwaarschuwing instellen en zelfs het volume van het audiosysteem aanpassen. Zelf houdt u de onberpekte 'admin' sleutel bij en eventueel extra exemplaren van beide sleutels. Deze innovatieve nieuwe technologie is ontworpen om bestuurders en passagiers veilig te houden en u gemoedsrust te geven.

MyKey®
Un rétroviseur anti-éblouissement.

Een achteruitkijkspiegel die voorkomt dat u verblind raakt

's Nachts rijden is gemakkelijker wanneer de lichten van uw achterliggers u niet verblinden. Daarom detecteert de automatisch dimmende achteruitkijkspiegel van uw Ford het licht van koplampen automatisch en schakelt zelf over op een gedimde instelling.

Top