HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Naverkoop > Informatie > How to-video's > Onderhoud
alt

Onderhoud

Geniet optimaal van uw Ford met de tips van onze experts. Hoe ontwasem ik mijn autoruit? Heeft mijn Ford nog voldoende ruitensproeiervloeistof? Wij geven antwoord op al uw vragen.

Hoe opent & sluit u de motorkap op de juiste manier?

Een motorkap correct openen en sluiten is een kunst. En op het einde van deze korte video, zult u die kunst onder de knie hebben.

Hoe moet u het oliepeil controleren & bijvullen?

Het oliepeil van uw auto controleren en bijvullen. Wanneer u deze video hebt bekeken, doet u dit blindelings.

Hoe moet u de ruitensproeiervloeistof controleren en bijvullen?

Wat er ook op uw voorruit terechtkomt, u hebt ruitensproeiervloeistof nodig om ze schoon te maken. Leer hoe u controleert of u er genoeg hebt.

Hoe vervangt u de lamp in uw koplampen?

Een defecte lamp is erg vervelend: het kan uw veiligheid in gevaar brengen. Leer hoe u als een professional een lamp in uw voorlichten vervangt.

Hoe vervangt u een lamp in uw achterlichten?

Moet u een lamp vervangen in uw remlicht, achteruitrijlicht of richtingaanwijzer? Volg deze korte videohandleiding en u zult snel weten hoe u dat doet.

Hoe controleert u uw voor- en achterlichten?

Het is eenvoudig om de voor- en achterlichten van uw Ford te controleren... als u weet hoe het moet. Kijk naar de video en binnenkort bent u een deskundig lichtcontroleur.

Hoe vervangt u de ruitenwisserbladen?

Op een paar minuten leert u hoe u de bladen van uw ruitenwissers moet vervangen. Bekijk deze korte video.

Hoe reinigt u uw velgen?

U hebt slechts twee dingen nodig om uw velgen te reinigen: de juiste reinigingsmiddelen en een klein beetje handenarbeid. Ontdek hoe u beide gebruikt.

Hoe controleert u het loopvlak van uw banden?

Leer met onze handige videohandleiding hoe u deskundig het loopvlak van uw banden controleert.

Hoe past u de bandenspanning aan?

Weet u niet helemaal zeker hoe u uw banden tot de juiste spanning moet oppompen? Bekijk deze korte video en, binnen enkele minuten, zult u weten hoe u dit op de juiste manier doet.

Hoe controleert u de bandenspanning?

De bandenspanning controleren is heel eenvoudig. En dat is goed nieuws, want het is ook heel belangrijk. Leer hoe u dit doet en het zal snel een tweede natuur worden.

Hoe gebruikt u de bandenreparatieset?

Als u een lekke band hebt, dan heeft uw band eerste hulp nodig. In dat geval kan de Ford Bandenreparatieset uitkomst bieden. Leer hoe u die gebruikt.

Hoe bespaart u brandstof?

Wanneer u brandstof bespaart, bespaart u geld. Bekijk deze korte video voor een aantal toptips om brandstof te besparen.

Top