HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Naverkoop > Service & Onderhoud > Onderhoud & herstellingen > Banden > Bandentypes
Types of Tyres

Bandentypes

Bandentypes

 • Snowflake

  Winterbanden

  Omwille van de materialen die voor deze banden worden gebruikt, raden wij aan winterbanden te monteren wanneer de buitentemperatuur 7°C of minder bedraagt. In bepaalde landen is dat zelfs wettelijk verplicht. Noteer dat specifieke winterprestaties alleen gewaarborgd kunnen worden door banden met dit sneeuwvloksymbool op de zijkant. 

   

 • M+S (modder en sneeuw) banden 

  Het M+S symbool geeft aan dat de banden speciaal ontworpen zijn om in modder en sneeuw te rijden. Alle M+S-banden hebben van nature een bijzonder ruw profiel nodig. M+S waarborgt alleen specifieke winterprestaties als op de band een aanvullend sneeuwvloksymbool is aangebracht. 

  Mud and Snow
 • All Season

  Vierseizoensbanden  

  Dit zijn banden die u het hele jaar kunt gebruiken en die aangeduid zijn met symbolen zoals een zon, een regendruppel of een blad op de zijkant. Tests tonen echter aan dat vierseizoensbanden niet dezelfde specifieke prestaties kunnen bieden als een winter- of zomerband. 

 • Runflatbanden

  Runflatbanden zorgen ervoor dat u kunt blijven rijden wanneer de band druk verliest. Ze staan u toe om op een veilige manier een bepaalde afstand af te leggen tegen een vastgelegde maximumsnelheid. 

  Time
Top