Ford Mustang Mach-E Rally driving on a dirt road

BINNENKORT VERKRIJGBAAR ...

Hou me op de hoogte

DE NIEUWE VOLLEDIG ELEKTRISCHE MUSTANG MACH-E® RALLY

Het begon met het elektrificeren van de Mustang. Nu brengen we de Mustang Mach-E op plekken waar we hem nooit eerder hebben gezien.
 

Maak kennis met de nieuwe volledig elektrische Mustang Mach-E® Rally. De eerste Mustang ooit die zowel op het asfalt leeft als in de modder speelt.
 

De Mustang Mach-E Rally ziet er goed uit. Dramatische achterspoiler, unieke carrosseriestylingTooltip en bekleed met duurzame, glanzend witte 19-inch lichtmetalen velgen die zijn geïnspireerd op de lange geschiedenis van Ford-rallywagens.

 

De Mustang Mach-E Rally kan begin 2024 worden besteld en de leveringen beginnen kort daarna. Ontvang het laatste nieuws over dit voertuig en de rest van het Mustang Mach-E-assortiment door op ‘Hou me op de hoogte’ te klikken.

 

Hou me op de hoogte

New All Electric Mustang Mach-E® Rally

NIET ALLEEN VOOR DE SHOW

De Mustang Mach-E Rally beschikt over tal van upgrades om de vrijheid en het plezier van de Mustang Mach-E over te brengen op onverharde wegen. Deze omvatten een aangepaste versie van de Mustang Mach-E GT-aandrijflijn, unieke ophanging met speciaal aangepaste veren en MagneRide®-schokdempersTooltip en banden die meer zijwand en grip op het oppervlak bieden in vergelijking met de Mustang Mach-E GT.

Ook is er Fords allereerste RallySport Drive Mode, die elektronische systemen aanpast voor betere controle en besturing in losse bochten.

New All Electric Mustang Mach-E® Rally interior

RALLYCOMFORT

Zonder rolbeugels! Binnenin is er een combinatie van comfort, functionaliteit en stijl die past bij de iconische witte velgen. Maak gebruik van onderscheidende, door Ford ontworpen Performance-zetels met glanzend witte rugleuningen en "Mach-E Rally" gegraveerd in het zitoppervlak.

Klik op onderstaande links voor meer informatie