Home > Belangrijke informatie > COVID-19 Coronavirus Advice
Ford rebound campaign

Hoe kunnen we u helpen?

Wij staan klaar om u te helpen. Contacteer ons via de knop hieronder of lees hoe we zorgen voor uw voertuig in deze uitzonderlijke tijden. 

Contacteer ons

Voertuiggezondheid tijdens COVID-19

De gezondheid van uw voertuig is nog altijd van belang gedurende deze periode. Daarom is het belangrijk voor eigenaars om de service intervals te respecteren.

Wat als uw garantie is verlopen tijdens de lockdown periode en er een probleem is met uw voertuig? 

Als uw garantie is verlopen tijdens de periode van 13/03/2020 t.e.m. 04/05/2020, contacteer dan zo snel mogelijk uw Ford Erkende Hersteller om dit te melden en een afspraak te maken. Uw Ford Erkende Hersteller zal u zo spoedig mogelijk verder helpen.

Ford Care Code logo

Ford Care Code

Een onderhoud boeken of een nieuwe Ford kopen? We staan klaar om u veilig en snel te helpen. Hiervoor hebben we de Ford Care Code ontwikkeld. Een reeks veiligheidsmaatregelen met onder meer social distancing bij de verdelers, niet-begeleide testritten, contactloze dienstverlening, …

Meer info

Hoe kunnen we u helpen?
Contacteer onze klantendienst

Een vraagje over uw onderhoud? Een technische vraag over uw Ford? Een testrit boeken of wenst u meer informatie over een financiering? Wij helpen u graag.

Bel ons op +32 2 700 67 76

Person holding mobile phone
Ford logo on a dealership

Contacteer een Ford-verdeler

Alle Ford-verdelers zijn weer open en de medewerkers staan opnieuw klaar om u te helpen. 

Ford Credit helpt u verder 

Zoals veel andere bedrijven werken we nu op een andere manier om de veiligheid van onze klanten, medewerkers en alle anderen te garanderen en de verspreiding van het virus in de bubbel waarin we leven en werken te beperken. We blijven er alles aan doen om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden tijdens deze uitzonderlijke tijden.

hand with calculator, notepad and laptop
Paper and pen close up

Zorgeloos rijden

COVID-19 stelt ons allemaal op de proef. Ford draagt graag zijn steentje bij om de economische gevolgen van de pandemie te beperken. Daarom lanceren we een speciale aanbieding. Zo hoeft u zich tot 6 maanden lang geen zorgen te maken over de financiering van uw nieuwe Ford.

We steunen uw bedrijf  

Ford en de Ford-verdelers doen er alles aan om uw zaak en uw vloot weer vooruit te laten gaan. We kunnen u hierbij op verschillende manieren veilig en efficiënt helpen.

Ford dealer greeting customer at Ford Services
Ford Service staff with customer

Uw veiligheid. Het hart van onze service.

We willen dat u zich altijd veilig en comfortabel voelt. In uw wagen en bij ons. Daarom hebben wij onze service aangepast. Met oog voor uw veiligheid en gezondheid, digitaal en contactloos waar het kan. Van het maken van een afspraak tot het afleveren van uw gedesinfecteerde wagen, we staan klaar om u veilig weer de weg op te krijgen.

Meer info

Zo helpen we u vlot weer vooruit

Om de huidige uitdagingen aan te pakken, pasten we onze dienstverlening aan. Zo beschermen we u maximaal en laten we toch alles weer vlot vooruitgaan. Het resultaat? Een nieuwe manier om met Ford in contact te komen. Klik hieronder en ontdek wat u allemaal kan regelen vanop afstand, contactloos en online.

Woman standing in front of Ford car with her mobile phone
FordPass App

Een slimmere manier om onderweg te zijn

Ontdek FordPass Download de app

Top