Home > Belangrijke informatie > COVID-19 Coronavirus Advice
Ford rebound campaign
Ford logo on a dealership

Update Corona-maatregelen

Vanaf 1 december is iedereen terug welkom in onze showrooms, mits naleving van de hygiëne- en afstandsregels. 

Voor uw veiligheid volgen onze verdelers strikt de federale en regionale maatregelen:

  • Slechts 1 volwassene per gezin of bubbel mag gelijktijdig de showroom bezoeken. Het gezelschap van kinderen tot en met 18 jaar wordt zoveel mogelijk beperkt. Bij Ford-verdelers die enkel op afspraak werken, kunnen twee personen aanwezig zijn tijdens het bezoek; 1 extra lid van het huishouden of voor de alleenstaande het knuffelcontact.
  • Elk bezoek wordt tot een minimum beperkt en duurt maximaal 30 minuten. Bij Ford-verdelers die enkel op afspraak werken, is een bezoek van meer dan 30 minuten toegelaten.
  • Het totale aantal klanten in de showroom is beperkt tot 1 persoon per 10m². Om drukte en wachttijden te vermijden, is het aangeraden om een afspraak vast te leggen.

Ook voor reparaties, onderhoud en winterbanden is het aangeraden om een afspraak te maken.

Testritten zijn toegelaten mits naleving van alle hygiëne- en afstandsregels.

Zoek een Ford-verdeler

Maak een service afspraak

Uw veiligheid. Het hart van onze service.

We willen dat u zich altijd veilig en comfortabel voelt. In uw wagen en bij ons. Daarom hebben wij al geruime tijd onze “No Touch” service ingevoerd. Met oog voor uw veiligheid en gezondheid, digitaal en contactloos waar het kan. Van het maken van een afspraak (met tevens de mogelijkheid om online uw afspraak te maken) tot het afleveren van uw gedesinfecteerde wagen, we staan klaar om u veilig de weg op te krijgen.

Meer info

Ford Service staff with customer
Ford Care Code logo

Ford Care Code

Een onderhoud boeken of een nieuwe Ford kopen? We staan klaar om u veilig en snel te helpen. Hiervoor hebben we de Ford Care Code ontwikkeld. Een reeks veiligheidsmaatregelen met onder meer social distancing bij de verdelers, contactloze dienstverlening, …

Meer info

Beschermingswanden

Onzekere tijden vragen om flexibele oplossingen - daarom stellen we de nieuwe beschermingswanden voor die op maat gemaakt zijn voor Ford Bedrijfsvoertuigen en ontworpen zijn om onze klanten te helpen te blijven opereren en te voldoen aan de eisen van social distancing. Verder bieden we chauffeurs en passagiers extra gemoedsrust tijdens het werken en reizen.

Woman standing in front of Ford car with her mobile phone

Zo helpen we u vlot weer vooruit

Om de huidige uitdagingen aan te pakken, pasten we onze dienstverlening aan. Zo beschermen we u maximaal en laten we toch alles weer vlot vooruitgaan. Het resultaat? Een nieuwe manier om met Ford in contact te komen. Klik hieronder en ontdek wat u allemaal kan regelen vanop afstand, contactloos en online.

FordPass App

Een slimmere manier om onderweg te zijn

Ontdek FordPass Download de app

Top