Ford Kuga

KUGA ST-LINE X BLACK PACKAGE EDITION

2.5i PHEV 225pk (enkel uit stock)

 

In Financiële Renting:

€ 485/maand*
60 maanden

SPECIALE VOORWAARDEN, INCLUSIEF:

  • Black Package (Zwart dak, zwarte 20” velgen, zwarte spiegelkappen, ...)
  • Winter Pack (Verwarmbare zetels & stuurwiel, "Quickclear" elektrische voorruitontdooiing)
  • Driver Assistance Pack (BLIS, Traffic Sign Recognition, Intelligente snelheidsbegrenzer, Adaptive Cruise Control, Driver Alert, Active Park Assist, ...) 
  • Vooruitrusting trekhaak
VOORWAARDEN

*Excl. btw, enkel geldig voor professionelen. Inclusief voorschot van € 4.153 excl. btw. Betaling met bankdomiciliëring. Aanbod berekend voor een Financiële Renting op basis van 60 maanden, met een aankoopoptie van 20%. Dit is een aanbod van Axus nv, Bourgetlaan 42 te 1130 Brussel (ingeschreven in de KBO onder nr. 0403.429.730), handelend onder de handelsnaam Ford Lease, en enkel geldig voor professionele klanten. Geldig tot 29/02/2024 en onder voorbehoud van acceptatie van het dossier door Ford Lease en de kredietverzekeraar, en na ondertekening ter goedkeuring van de huurofferte en van het raamcontract met de algemene huurvoorwaarden. Onder voorbehoud van wijziging in geval van veranderingen m.b.t. de catalogusprijs, de prijs van opties en toebehoren, de korting en/of van belastingen. Noch de opgave van de standaarduitrusting, noch de technische kenmerken zijn bindend. Het afgebeelde voertuig kan afwijken van het vermelde voertuig. Voor meer informatie over het product, de prijs, de fiscaliteit van uw voertuig, contacteer uw Ford-verdeler of raadpleeg www.nl.ford.be.

De klant ontvangt het Black Package en Driver Assistance Pack in de vorm van een extra kortingspercentage op de offerte. Indien deze korting toegepast wordt, is de toevoeging van het Winter Pack en de vooruitrusting trekhaak verplicht aan de offerte. De extra korting is uitsluitend van toepassing voor professionele klanten, met uitzondering van 'Special Deals' en MDR. Actie enkel geldig op Kuga ST-Line X PHEV t.e.m. 29/02/2024. Voor meer info en voorwaarden, zie uw Ford-verdeler.